Mitt fina liv

Åå vad jag är trött i kroppen nu. Byggde om och städade hela herraccen på jobbet idag, blev sååå fint! Är så sjukt glad och nöjd över mitt liv just nu faktiskt. Har en fantastisk familj, världens bästa pojkvän/sambo, fina vänner, ett jobb som jag älskar och ett band som är typ.. Bäst kanske? Vad mer kan man önska? Ja, kanske att jag hade mer tid att träffa mina kära, men det koooommer!

Just nu sitter jag och glor på Jobbjägaren. Buu, vilken inställning folk har alltså..

Work work

Hello lovelies! Om 10 minuter ska jag till bussen, heldag idag! Och imorgon, och lördag, och söndag. Så det blir med bloggande när jag kommer hem ikväll :) Pöööss

Prommis

Hoho jaja, nu har jag vart på promenad! Körde lite mage och rygg när jag kom hem också.. Och sen åt jag den sista cupcaken, heehe. Maten var för övrigt apgod, sån jävla sommarfeeling över det.


Gött! Snart blir det Grey's Anatomy och Off the map!

Dinnööör

Puhh! Nu är jag klar. Har bäddad rent i sängen, dammsugit hela lägenheten, tvättat och handlat. Nu ska jag göra middag, det blir kycklingsallad med couscous och tzaziki! Möms. Sen ska jag träna på nåt sätt, vet dock inte om jag pallrar mig till gymmet eller om jag tar en promenad.

Fick ett sms av min fina pappa om föregående inlägg där han skrev att han älskar mig no matter what (vilket jag såklart redan visste) och att han struntar i hur tatuerad jag är, så länge jag är helt säker på saken! Har världens bästa föräldrar faktiskt. Tack papi, love you!

Tattoos

Som ni säkert märkt är jag sugen på att gadda mig. Jättesugen. Men det är en liten grej som hindrar mig.. Jag skiter fullständigt i vad folk tycker om motiven jag väljer, det har inte dom nåt med att göra, men mina föräldrar.. Jag har alltid varit både mammas och pappas flicka, och jag skulle få typ hjärtbråck om dom skulle säga nåt i stil med "Du var finare utan", eller nåt. Ni kanske förstår vad jag menar? Mina systrar har jag inget problem med, dom två äldsta är på samma sida som jag är när det gäller tatueringar och den yngsta är för ung för att ens kunna ha en. Men ja, föräldrar.. WAKKA.


Ledig onsdag

Åååå va skönt med sovmorgon. Fick sms av Loppan igår och hon skulle jobba nu på morgonen, så det blev ingen cykel och core! Är lite mesig och orkar inte gå på pass själv haha.. Så antingen blir det ett pass ikväll istället, eller så drar jag till gymmet själv när jag är klar i tvättstugan! Och så måste jag städa en del här hemma, golvet har blivit en magnet igen.. Hehe.

Inatt drömde jag att jag var på bloggfest med massa grymma tjejer, och dagen efter hade jag sjukt mycket läsare. Ett inlägg hade fått 99 kommentarer. WAOW! Hehe.. Vet dock inte när jag drömde det, innan eller efter Jonas gått? Han gick upp vid sex-tiden och drog till jobbet vid sju. Duktig är han, min fina babe! Var nere i repan (H.E.A.Ts alltså, inte min) igår och åt lunch med the grabbs. Fast jag var den enda som åt, hähä.



Foto: Fredrik Etoall


Förresten, varför pratar killen i Svenska Bingo.com-reklamen så jävla knullat? "Svänska bingöu pönkt caaaom!" TYST!!

Shoot to kill

Här kommer det jag lovade att lägga ut förut, nämligen den lilla unplugged-teasern vi spelade in i fredags. Det är alltså en nedkortad version av en av våra låtar. Jag fick inge ljus på mig och sitter i hörnet som en liten bajskorv haha. Men enjoy, låten är grym!



Tisdag

WOHOO, THE COMPUTER IS ALIVE! Det var alltså bara strömkabeln det var fel på, skönt. Sitter nu i soffan och har ätit lite left-over-tacos, määtt.. Idag var också första dagen av min nya tjänst på jobbet! Jajjemen, acc-ansvarig på New Yorker i Väsby centrum, det är jag! Känns lite coolt.

Ikväll ska jag glo på Desperate Housewives och sen sooooooooooova.. Imorgon blir det cykel och core på gymmet med Ploppan!

Thanda

Nu är jag påväg till rep! Jag är trött.. Men glad! Fick en sladd av Maria som jag ska testa på datorn, hoppas den funkar!! Då innebär det ju att det är min sladd det är fel på, inte datorn. Blir ju lite billigare, om man säger så. Om det nu är fallet så kommer jag lägga upp en riktigt bra grej här på bloggen, så håll utkik!

Måndag

Allååå. Sitter på pappas jobb och pluggar körkort, när han slutar ska jag köra hem till dom och sen äta middag. Och sen rep senare ikväll! Datorn är fortfarande paj, så iPhonebloggning är det som gäller nu! Blö, tråk..

NOOOOOO

Min dator har pajjat!!! Den la bara av helt plötsligt, dunno why men vi misstänker att det är fel på strömkabeln.. Så jag får använda Jonas så länge. Vet inte hur det blir med min stackars lilla datis, garantin gällde bara ett år och just min dator verkar ha utgått ur sortimentet. Fortsättning följer..

Prommis i blåsten

HÄJJE! Jag och Jonas kom nyss hem från en promenad med Erik och Stina. Det blåste en del och var sjukt lerigt, så det var ju inte fruktansvärt najs. Men trevligt med sällskap! Nu sitter vi och äter skagentoast till lunch, det blir sen middag ikväll hehe. Och kanske rep!

(Om ni undrar varför jag uppdaterar 100 gånger om dagen så är det för att jag jobbar rätt mycket i veckan, kommer då vara lite frånvarande..)

Höst/vår

Hmm.. Just nu är jag i ett mellanläge. Det är för varmt för att ha tjocka dunjackan på sig, men för kallt för skinnjackan. Jag vill ha ett mellanting, nämligen en fodrad skinn- eller mockajacka! Denna som funnits på Topshop är sjuukt snygg, brun med varmt foder.. Skulle vart perfekt nu!


Får leta runt på Tradera och Blocket, kanske nån som säljer sin!

Sommartid!

He-he-hej! Idag fick man sova en timme mindre än vanligt, jaha jaha.. Så nu är jag trött! Tänkte om man skulle träna lite kanske, men frågan är om jag orkar? Har dessutom så jävla ont på framsidan av smalbenen av nån anledning, så jag vet inte hur det skulle gå. Och så har jag ett fult brännmärke på axeln som jag fick i fredags när jag vågade håret.. Inte för att det har något med någonting att göra, men så äre!



Igår grävde jag fram ett par gamla jeans ur garderoben, ljusblå. Tänkte att det kan ju va fint och vårigt, men när jag drog på mig dom så märkte jag att dom fan va för stora. Kul ändå! Och så har mina favvojeans gått sönder, mina enda helsvarta.. Buuuuuuuuu. Nästa månad köper jag nya!


Är fruktansvärt sugen på att tatuera mig nu!! Kanske borde boka en tid i slutet av april/början av maj.. ?

Yesterday

Nuuuuu har vi varit och storhandlat, känns skönt! Vi körde typ hygienprylar och sånt på ÖB och mat på Maxi så det blev jäkligt billigt. När vi kom hem gräddade vi massa våfflor och åt mä grädde och drottningsylt. NU, MATKOMA.
Tänkte langa upp lite outfit-bilder från igår, kände mig rätt pretty!

 

Rockade min nya leojumpsuit som jag köpte på jobbet i torsdags! Så sjuukt snygg och skön! Dock opraktisk när man festar, eftersom man måste knäppa upp den i överdelen när man ska kissa, hehe. Men ändå, love it!

 

Blev tvungen att ta kort på tungan utan piercingen, haha.. Åkte och satte i den direkt efter, gjorde fan ont! Hålet hade blivit lite trångt, så han fick ta nån form av töjningsnål och trycka igenom. AJ. Men Ty är så gullig så det var inga problem och nu känns det som vanligt igen!

Lördag

Amen god morgon, hur mår folk idag? Själv mår jag sådär! Vart en flarra vin och en bärs igår, haha.. Hade det supertrevligt hos Evami i alla fall, hon bjöd på tacos som jag varit sugen på hela dagen! Mmmmm.. Sen spelade vi in en akkeversion av en av våra låtar, så håll ögonen öppna här ;D
Vid 11-tiden drog jag in till stan för att träffa några kompisar. Hade ett problem dock; mitt kort var hemma. Ja, plånboken var med, men kortet hade jag tagit ut och såklart glömt. YAAY. Som tur ääää så var en av kompisarna jag träffade skyldig mig några bärs, så det gick bra tillslut. Kom hem vid halv tre och söömnade. Nu väntar en liten storhandling! Sen hoppas jag på att få några våfflor ikväll, missade det igår..

Friday night

Se där, här kommer mitt allra första tidsinställda inlägg! Just nu sitter jag hemma hos Evami i Årsta nånstans och käkar. Skulle vilja gå ut sen, men måste hålla på pengarna lite.. We'll se what happens!



Vad gör ni ikväll?

Campadre

Tänkte tipsa er om en sida jag är medlem på, Campadre heter den. Det var där jag (eller min syster rättare sagt) hittade armbandet i inlägget under! Dom lägger ut kampanjer med massa olika grejer, allt från kläder och accessoarer till typ heminredning. På måndag kommer till exempel en kampanj med Laila Bagges märke, Rock by Sweden! Och med kampanj menas alltså att dom lägger ut en del av kollektionen till ett lägre pris, ofta nästan halva priset, asbra! Man måste dock bli medlem, men det är helt gratis. Så klicka här och bli medlem på dirren, tycker jag!


FREDAG

God morgon! How ya doin this morning? Jag mår bra, vaknade för en halvtimme sen. Såg dock att dom ringt och messat från jobbet, vilket jag missat totalt.. Dom behövde hjälp idag, men jag kan ju inte!! För en gångs skull haha. Känner bara att jag verkligen inte kan missa körrepet vi ska ha, börjar bli så sjukt nervös inför giget.. Men det kommer gå så jävla braaaaaaa!!!!!!

Skulls

Igår tipsade min syster mig om ett armband. Ett fruktansvärt snyggt sådant, jag typ dog när jag såg det! Men tyvärr får jag en väldigt snål lön denna månad också, eftersom jag började jobba deltid först i nu i mars.. Så jag kan inte köpa det. Vad gör hon då, min allra finaste syster? Jo, hon "råkar" beställa det åt mig och säger att jag kan betala när jag har pengar. Dåligt samvete? Ja. Men FAN va snyggt detta armband är, och det är snart mitt!

TACK, fina syster. <3


Zombiecravings

Home from work! Jonas drog precis och repade, så det blir en ensam kväll för min del. Har såklart dessa jävla menscravings, men det känns så onödigt att gå och köpa godis.. Så jag äter pannkakor till middag istället! Det är ju sött :)
Vad göra ikväll? Vill se mer zombiestuff men allt är ju sluuuuuuuuuuut baaaaaaajs

STUDENT

Åhh, studenten nalkas för er 92or nu! Avis är jag, min studentdag var nämligen en av dom bästa dagarna i mitt liv. Och nu säljer jag en del av minnet, nämligen min studentmössa. Haha, skoja. Men min studentklänning säljer jag faktiskt! Letade som en galning efter den och lyckades i sista sekunden buda hem den från Tradera. Tror det är den enda vita klänningen jag skulle kunna tänka mig att bära faktiskt, SÅ SNYGG ÄR DEN! Så köp förfan, så att jag kan pröjsa hyran. HÄR FINNS DEN!


It's faaaaaajn!

Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen!

Jajjemen, snart är det ju deklarationstider! Förra året fick jag betala tillbaka 300 spänn, men nu tyckte jag att jag hade betalar snormycket skatt och förväntade mig ett stort belopp tillbaka.. Loggade in, och se där! 1000 spänn får jag, hahahaa. Jaja, det är väl bättre än ingenting!
Snart kommer Jonas hem, då ska jag laga kyckling med ris och currysås, mumsssss.. Och imorgon drar jag till jobbet en stund, dom undrade om jag kunde komma in och jobba från öppning tills typ tre-fyra, och javisst. Har ju inget bättre för mig! Eller jo, efter det ska jag in till Tyron igen och visa tungan, känns mycket bättre!



På fredag är det ju lön, då känner jag för att gå ut! Jobbar ju ofta på helgerna men denna är jag helt ledig. Nån som känner sig sugen? BRUKAR JU FÅ SÅ JÄVLA MYCKET SVAR PÅ FRÅGOR OM FOLK VILL UT OCH FESTA!!!! Eller inte. MUFF.

Stark tjej!

Kom hem från gymmet för inte länge sen och har nyss pressat en skål banan och kiwi, mmmmmmums. Jag och Loppan körde på idag faktiskt, känns bra. Nu väntar dammsugning och lite städning, sen ska jag ta hand om mina stackars händer som torkar ihjäl snart.


Jag och Loppan vid London St Pancras i höstas, i väntan på tåget till Nottningham! I min hand (på min arm?) ser ni en påse från Marks & Spencers, vilket mycket väl kan vara världens bästa mataffär. Deras smoothies är GRYMMA och det finns alltid massa färdiga "matlådor" med färsk frukt.

Lingonveckan

God morgon på er, hure läget? Med mig kunde det varit bättre.. Eller, det kunde ju vara sämre också, solen skiner igen och jag njuter av min tredje lediga dag! MEN.. Jag har blivit attackerad! I form av inåt-finnar på hakan, flera stycken. Damn that mens, det blir alltid såhär. Buuhh.. Jaja, nu ska jag i alla fall gå ut till tvättstugan!
Puss!

Stavning

Undrar en grej.. Varför kan typ ingen av "storbloggarna" stava? Bortsett från Kenza, som iaf verkar ha gått ut gymnasiet. Alla skriver "chocklad", vafan är det undrar jag?

Kärlek

Från dagens promenad.


Love you!

New design

Testar en ny design som jag faktiskt gjort själv! Därför är den inte så snygg, haha.. Hade lite tråkigt helt enkelt. Vad tycker ni?

Dagens ...

DAGENS VILL HA: En jättefin, vit topp från Topshop!
DAGENS KLÄDSEL: Leggings med skinn och grå tröja
DAGENS SMINK: Öö foundation, eyeliner och mascara.
DAGENS FRISYR: Utsläppt förut, nu i en knut.
DAGENS HÄNDELSE: Fynd på Coop och VÅR!!
DAGENS LÅT: Vet inte fäktiiiskt.
DAGENS PLANER: Försöka plugga.
DAGENS SAKNAD: Väätnte.
DAGENS DUMMASTE: Att jag är hungrig!!
DAGENS SJUKA: Hungersjukan. Haha!
DAGENS DROG: Zombie Mosh.
DAGENS ROLIGASTE: Nåt säkert!
DAGENS FAVORIT: Ååå men ööööööö.. Flingor.
DAGENS KÖP: Mat.
DAGENS GODIS: Risifrutti ;p
DAGENS HUMÖR: HUNGRIG sa jag!
DAGENS ORD: "Bajs" är alltid mitt "dagens ord".

VÅÅÅÅÅR

Nu är vi tillbaka efter en solig, vårig promenad fram och tillbaka till Coop. Dom hade massa billigt kött och grejer så vi köpte lite smått och gott! Och fyyy vad härligt väder! Nu är det iofs lite molnigt, men ja.. Varmt vare. Så vi tog lite bilder, he heee.


Rumpar lite. Fan va fläckigt hår jag har!! :(



Freaky.



YIIIIIHA! Vårhopp i Converse, leggings och tröja från H&M,
halsduk från
MQ och skinnjacka från Jofama by Kenza.



Tvingade Jonas att hoppa också!


Nu ska jag plugga körkortsteori och spela Zombie Mosh, som Jessi bjöd in mig till och ja.. Blev också beroende. Föder upp små zombies <3

Tuesday

Hejje! Fint väder idag, så jag och babe drar ner till centrum och handlar upp dom sista pengarna på Coop! Eller Ica. Hähä! Pusss

THUNDER

Hejje på er alla goa loa koa! Har varit och tränat med Stina, men jag pallade inte med så mycket eftersom jag inte tränat på flera veckor.. Mina ben är döda nu. Och min tunga är tom. Åkte ju in till AnT och Tyron tog ut min lilla fina som har suttit där i tre år. Han sa att jag ska låta tungan vila några dagar och sen åka in igen så kanske vi kan sätta i den på nytt! Yaaay!

Tänkte bara säga till er att vi har bokat vårt första gig! Har vetat om det ett tag men inte velat skriva nåt riktigt än.. Vi spelar i alla fall på Sticky Fingers i Göteborg den 15 april tillsammans med Warrior Soul från New York och Rosemary från Götet! Kom, kom, kom, det blir en riktig rock n' roll-kväll! Här hittar ni mer info! Har även skapat en ny kategori här i bloggen, tillägnad mitt kära band, och den heter alltså Thundermother.


En liten sneak-peak på photoshooten vi hade i fredags, vill inte visa för mycket innan bilderna är helt klara och sååå. Alla bilder togs av Gustaf Sandholm Andersson, riktigt grym fotograf!

New week

God morgon alla fina, hur mår ni? Jag mår sådär, tungan gör ont och jag är lite nojig.. Så jag åker till AnT snart, ska bara smälta frukosten och göra mig i ordning! Blir dock på egen hand eftersom alla jobbar, buuuuu.

Håller förresten på att ladda hem bilderna från photoshooten, yaay! ;)

Dead Set

Ååå nu är jag hemma igen. Har inte ont i fötterna, vilket är ovanligt! Brukar alltid ha så jäkla ont efter jag jobbat.. Men det kanske beror på att jag var på nedre våningen hela dagen. Skönt i alla fall! Har dock rätt ont i tungan av nån anledning, piercingen bråkar med mig.. Efter tre år liksom, blöö. Som tur är så utbildar Mikaela på jobbet sig till sjuksköterska, så hon tog en titt och sa att jag skulle köpa Corsodyl på min lunchrast. Så jag gör som doktorn säger! Smakade inte gott, men jag hoppas att det tar död på eventuella bakterier som invaderat min mun!!

Igår när jag kommit hem kollade jag på dom två sista avsnitten av Dead Set, en engelsk miniserie från 2008. Handlar om att världen blir zombiesmittad (bästa handligen ever!) och att ett gäng är inne i ett Big Brother-hus när det händer, vilket gör att dom är skyddade eftersom dom mer eller mindre är inlåsta. Men fan vilket sämst slut.. Höll på att bajsa på mig, så kan det ju inte sluta? Någon som sett serien och håller med mig?


Söndag

God morgon föölk! Nu sitter jag hemma i soffan igen och dricker kaffe ur min fina Starbucks-mugg. Hade det sjukt kul igår också! :)
Snart knatar jag till jobbet och sen väntar en helt ledig vecka! Whazzaaaaaaa!

Lördag!

Hej! Dålig bloggning, I know. Men jag har inte varit heeeemma! Provade på mms-blogg igår, som ni nog såg.. Funkade ju bra, hehe! Var ute med mitt fina band och sov sen hos mamma inatt eftersom vi ska åka till mormor idag och fira hennes snubbe. Sen åker jag hem och fixar mig innan vi drar till fina Stina som fyller 25 år! Puss på dig sötis!



Blir nog en rätt tidig kväll för mig dock, jobbar imorgon. Hur ser er lördag ut? :)


Sitter på Bröderna Olsson med världens bäs...

img_4889 (MMS)

Sitter på Bröderna Olsson med världens bästa band!! Har haft fotografering och nu sitter vi och dricker bärs.. WÖÖÖ


Torsdag

Amen hallå! Sitter på min lunch och glor.. Hade tänkt blogga innan jag åkte hemfrån, men när jag drog på mig brallorna sprack dom överaaaallt! Så jag slet fram nål och tråd och började sy, så jag hann inte göra nåt inlägg! Märkte också nyss att byxorna spruckit upp igen, såklart.. Bajsbyxor! Måste köpa nya efter bara några månader för att dom går sönder på insidan av låren, har ni samma problem?

Ikväll blir det som sagt var mys och imorgon blir det körning och fotografering! Spännande ;)

Små söta apor, små söta apor!

Hola! Whattisagoingooeeen? Jag sitter i soffan och är proppmätt, jobbade till stängning idag och nu är jag trött.. Ikväll blire äntligen Grey's Anatomy och imorgon blir det lite mer jobb innan jag drar till Tallkrogen för att äta middag och sova hos Michaela :) MYS!


Nu är jag för övrigt jätteröd! Precis som jag vill ha det, fast lite fläckig kanske.. Men jag hoppas att det lägger sig på nåt sätt, hehe. Vad tycker ni?

Red

Haha yaay, tre kommentarer fick jag. Skämmes!
Tänkte bjussa på en bild på vad som hände idag när vi städade.. Jonas skulle fylla "mopphinken", och plötsligt hör jag en jävla massa ljud och ett "WAOOWW!!" från badrummet. Jag kikar in och möts av denna syn:


Hahaha. Han hade ställt papperskorgen (som var full av massa potpurri vi nyss slängt) på handfatet och råkat välta det på nåt sätt. Tog för övrigt bilden med min kamera! Ett kärt återséende.. Mamma hade sett inlägget jag skrev om att hon hade min kamerasladd, så hon köpte en ny till mig! Taaaaack :) Och på tal om återséenden så sitter jag med en gammal vän i håret, nämligen Poppy Red!

Sist jag färgade håret med just denna färg var.. Förut. Snart fem år sen! Yaoza! Nämen allvarligt, vill man ha en riktigt stark färg så är Directions det enda som gäller! Eller frisören såklart, men det kostar ju skjortan. Nu blir jag i alla fall rödare! Vad säger ni om det VÖÖÖ??!

Kom igen!

Jag får knappt nå kommentarer längre, whyyyy? Nu drar jag till Hemköp en snabbis, när jag kommer tillbaka ska det vara massa nya kommentarer, annars.. Ser jag jävligt dum ut. Haha! PUSS

Never underestimate a housewife

You know what time it is tonight .. ?


Jag är räven du väntat på!

Jag har en väldigt bra period i mitt liv just nu, igår fick jag nämligen veta att det är helt säkert att jag får jobba deltid (plus minus några timmar här och där) från och med April till hösten! Det är på ETT ställe, som ligger tre minuter med buss eller 20 minuters promenad från där jag bor. Det är på mitt kära New Yorker! Har till och med fått ett eget "ansvarsområde"!!!! Så nu blir det jag, Therése och Sabina på nedervåningen, HHHHHHAPPY.

Just nu sitter jag i soffan och har precis ätit en skål flingor, vi har paus i vår mega-vårstädning! Det har dammats, putsats fönster, dammsugits och skurats. Och när golvet har torkat tar vi en omgång till med dammsugaren! Puh. Nä, nu blir det lite Runaways!



Workin' girl

JÖHÖÖÖ, nu sitter jag på jobbet! Skulle egentligen börjat 15 och hade tänkt mysa med Jonas och kanske städa lite hemma, men strax innan nio ringde dom från jobbet och saknade personal. Och jag är ju inte den som är den, efter en snabb dusch och lite frukost var jag på plats. Känner nu att det kanske inte var den bästa idén eftersom jag var uppe rätt sent igår, menmen! Får ta mig en Red Bull, hähä. Ikväll blir det sent rep iaf, så jag skriver mer imorgon!

I WANT IT

Hur trotsar man "vill ha"-begäret? Gick runt i Farsta Centrum idag och glodde.. Det finns ju några grejer man behöver men inte kan köpa, men det finns så jävla mycket man vill ha! Sjukt ändå, att begäret är så starkt ibland haha. Men man vill väl vara snygg antar jag.. MÖÖSH.

Söndag

Nu är jag hemkommen! Gårdagen var sjuuukt trevlig, hann träffa massa folk jag inte sett på 100 år :) Började en snabbis hemma hos Jennifer, men drog snabbt hem till Filippa i Haninge! Där hade jag det sååå mysigt med mina fina Åskmorsor (minus Max, som tyvärr inte kunde komma) och vi hann med lite bandbilder!


HAHA, vad hände med mina ögon? Demon..
Anyways, här får ni också några dåliga iPhonebilder på.. Mig. HÄHÄ.



Lockade håret innan jobbet på morgonen, och det höll faktiskt!! Sjukt.
Sitter nu och knaprar ostbågar och ska glo på film, men vilken? Män som hatar kvinnor eller Pretty Woman? What say you?

LÖRDAG

Go mörrööön. Jag är trött.. Har drömt sjuka drömmar, ush ush ush! Kaffe behöööövdes.. Nu ska jag kila till jobbet, sen drar jag direkt därifrån så det blir inte mycket bloggande idag! Catch ya later.

Vårig fredag!

Heeey guuuuuuuys. Har nyss smällt i mig lite makaroner och köttfärssås och är dödsmätt, snart sprängs jag!! Har som sagt varit och kört bil, och träffat Jennifer som har provat en klänning jag ska sälja. Stannade på Hemköp på vägen hem och köpte lite standardstuff, typ mjölk, men mest för att jag hade en kupong på en gratis Felix-färdigrätt. Ni vet sån som på reklamen, typ tvådelad förpackning med pajdeg i ena sidan och fyllning i den andra.. Anyways så var dom så himla inkompetenta att dom inte kunde fixa det i kassan, så det sket sig ju. Enda anledningen till att jag ville ha den var ju för att den var gratis, betalar hellre för färska råvaror och gör en pajjävel själv! Sådetså.

Kom sen hem till en ostädad lägenhet (babe, om du läser detta så kan du väl börja plocka undan och städa när du inte har annat för dig? PLEASE. Love you!), men nu är disken diskad och lite grejer undanplockade. Imöörrn blir det jobb och sen, äntligen, party för första gången på typ.. Länge! Gött. ASTI!


Idag var det ju sol och vår ute så jag körde skinnjackan igen, yaay! Under hade jag denna
Amerika-kofta, svarta jeans och pistolhalsband. Körde även lite rött läppstift, ooooo.



Haha, varför ser jag vindögd ut på den här bilden? :(


Näe, nu blir det en dusch, sen epilera benen och en muff. Ska alltså inte epilera muffen, tänkte äta en muffin. HÄHÄHÄ. Puss på er!


Hewhewhew

Goder! Härligt att vakna upp till soooooool! :D Snart ska jag röra mig mot Skogås för att köra biiiiil. Vad gör ni va?

Rainbow in the dark

När Jessi Fox postade bilder i sin blogg på sitt regnbågsmuffin-bakande blev jag såklart galet sugen på att göra några själv! So I did.. Med ett annat recept dock. Ursäkta den sämsta bildkvalitén, har bara iPhonen eftersom mamma har min kamerasladd!



Pre oven!



Post oven, pre frosting! Använde mig utav gul, orange, grön och rosa (inte röd, som det ser ut)



Tadaaaaaaa! Megagoda vart dom :)


Synd bara att det inte fanns nån blå färg i affären, hade velat ha liiiiiiiiiiiiiila!

I must do SOMETHING ON THE PAPER!!!

Älskar ilskan som går från 0 till 100 på en millisekund hahaha!


Slask...

VaFAN liksom! Imorse var det sol och härligt och när jag knallade från jobbet vid halv fem så snöslaskregnade det.. Ush. Men det är väl lite bra ändå, för då smälter snön! Snart ska jag påbörja middagen, blir fläskkarré, broccoligratäng och champinjonsås! Sen ska jag göra nåt annat.. Som ni får se senare! Imorgon är jag ledig och då ska jag köra bil och träffa fina vänner. Hur ser er fredag ut då? VA?!

Rockade skinnjackan imorse, till och med brillorna åkte på! Mer vår!!!!!


Lager på lager i all ära, men snart vill jag kunna visa hud..

Teeeouuurssssdaog

Amen god morgon då. Jag är cptrött idag, som väntat.. Lång och framförallt tråkig dag på jobbet igår, eftersom stereon pajjat! Vi brukar alltid ha rätt hög musik som man liksom kan groova till (även om den inte är den bästa), men nu fanns ingenting. Plus att mina första fyra timmar spenderades ensam på nedervåningen. Ha! Sen som sagt direkt till Nacka för rep med mina fina. <3

Nu sitter jag i morgonrocken och dricker kaffe och äter ananas, den är påväg att bli dålig så jag tänkte väl att jag får äta upp den. Hähä. Ska bara klä på mig och sen är jag klar! Ikväll blir det mys med min fina :)


Sniiiiiggg!

Lill-lördag

Goder frid! Jag är bajsatrött. Men det får jag väl vara då.. Inventerade mellan halv sju och halv 11 igår, var hemma vid 11 och skulle då direkt i säng, men hur lätt är det att varva ner på dirren? Nä, inte så lätt. Så jag somnade inte förrän kanske 12, strax efter. Nu har jag gått upp, duschat och ätit frukost. Halft ätit frukost, funderar på om jag ska pressa lite färsk ananas också! Sen blir det som sagt var en lååååååååååååååååååååååååång dag för min del.. Ska i alla fall bli kul att träffa mina Mothers! ;)

Waka waka, ehh ehh

SOLIG DAG! Gick upp strax efter nio, slängde i mig frukost och åkte och handlade med Loppan. Hon frågade om jag ville haka på in till stan och luncha med henne, Stina och Jossan och eeeeh ja? Solig dag + fina tjejer = yes please. Så vi satte oss på ett mysigt fik och kacklade i nån timme, sen skulle Jossan till jobbet. Vi andra satt då kvar i en timme till innan det var dags att röra sig hem.

Kom hem för en timme sen, hämtade tvätten som Jonas påbörjat, diskade och har nu ätit färsk ananas och kiwi med ananas- och passionsfruktkeso. GOTT MELLIS. Om två timmar drar jag mig ner mot centrum för inventering på jobbet! Men nu ska jag städa och byta om.

Imorgon jobbar jag heldag, dvs 9:45-19:15, sen åker jag direkt till Nacka för rep till halv 10, sen hem och sova. Kommer dö av trötthet, men det blir nog bra!


Hää häää

Hej peeps! Jag åkte iväg idag ändå, på tv-inspelning för ett nytt program med Filip och Fredrik. Vart lite spontant sådär, men det var soft och roligt som fan! Det tog dock tre timmar per program att spela in och man skulle vara med i två, så vi drog i pausen efter det första programmet.. Hade ont i ryggen eftersom det inte fanns nåt ryggstöd där man satt! Plus att det skulle bjudas på "mat", som visade sig vara en fralla med ost och ett salladsblad. Nejdu, det är inte mat!

Anyways, såhär såg jag ut:


Skjorta från Carlings och svarta jeans från Weekday. Hää. Här har vi nyss ätit soppa och kollat på nya Family Guy-avsnittet! Imorgon är det fettisdagen så jag tänkte kanske göra nåt gott! Vill inte ha semlor, kan fortfarande inte äta det efter att ha fått vinterkräksjukan efter en semla förra året.. UUHH.

Monday

Åhh, idag fick jag sova till 10! Mycket trevligt. Idag hade jag tänkt åka in till stan, men jag kom på att jag inte har några pengar eller nån att åka med, så det blir nog inte så.. Istället blir det en fet helstädning av lägenheten tror jag, så kallad vårstädning! Och så ska jag packa och smörja in håret med olivolja, häähäää.

Det är lustigt hur tråkigt det är att inte kunna spendera pengar. Man kanske inte blir gladare av att ha mycket pengar, men man känner sig faktiskt lite nere av att inte ha pengar alls.. Hm. Jaja, nog om det! Langar kanske en bild på nåt kul sen.


Hejdå vecka nio

Ja, om tre timmar är det slut på vecka nio och jag är så jävla trött!! Ledig imorgon, och det välkomnas med öppna armar kan jag säga. Annars då? Har så sjukt ont i magen! Alltså, i musklerna. Vet inte om det är från i fredags när jag tränade och glömde att stretcha.. Förmodligen.

Jaja, nu ska jag chilla och typ sova snart. Är dock så jävla sugen på pannkakstårta av nån anledning! Gott. Hur säger man pannkakstårta på engelska? Pancakescake?

 

 


Lördagstjej

Ja, herregud, nu är jag trött. Jobbade heldag, kul! Stackars Jonas kunde dock inte sova inatt, somnade typ när jag gick vid nio-tiden. Usha..
Efter jobbet gick jag och handlade och när jag kommit hem slängde jag ihop lite färsbiffar som jag åt med sallad och creme fraiche! Kom på att jag glömde köpa lördagsgodis (för att jag inte visste att det är helg, känns som måndag) så jag funderar på att gå och handla det! Ska jag?


Fin fredag

Challå! Sitter hemma i soffan nu, pappa och Maria bjöd på god oxfilépasta med svamp, ååhhhh gott! Önskar att jag kunde stannat där och sovit över, men jag jobbar ju imorgon.. Så det får bli en annan gång.

Svängde förbi stan en snabbis idag och shoppade en grej. Vet att jag sa att det inte skulle bli nåt den här månaden, men ett plagg fick det faktiskt bli, ett plagg jag kollat på ett tag och tvekat om men till slut bestämde mig för att HONOM SKA VI HA! Och så fick jag ett par jeans av Maria när jag var där! Fick ligga på golvet och kravla mig i dom, men dom kom på och satt tajt, men det är så det ska va ju..


DAGENS SHOPPING
! Skjorta, jeans och.. Matlåda. Som jag fick med mig hem och som jag ska ha till lunch imorgon. Åh gott, gott, gott!
Nu är väl dom flesta av er ute och festar, men jag ska äta en sked keso pch sen hoppa i säng. Puss på er finisar så hörs vi imorgon!



Saaarriii

Förlåt igen för denna bloggtorka! Började när jag blev magsjuk för att jag helt enkelt inte orkade röra mig då. Sen jobbade jag och så har jag väl varit allmänt deppig och inte haft nån lust. Men nu så!

Just nu sitter jag på tåget, ska åka hem till pappa och äta middag :) mys! Gick på ett pass vid 12 också, med Loppan och Stina. Gick sådär för jag hade så djävulskt ont i magen! Kändes som att jag skulle bajsa på mig med jämna mellanrum, haha. Men jag klarade mig ;) det hugger till i huvudet ibland också, på samma ställe och bara just det stället! Ajje. I helgen blir det jobb jobb för min del, vad gör ni? Fekke?


Dryyyy

Bloggtorka. Tråkig chey. Hörs sen!

Dagens dag

Hejje hejje hejje! Sorry för frånvaron dessa dagar, har ju jobbat och sååå. Inte haft så mycket att skriva om helt enkelt! Ligger nu i sängen, har varit hos Erik och Stina och glott på film, Black Swan. Bra, men lite creepy.. Jonas, Grönis och nån till (Lars tror jag?) sitter i vardagsrummet och gör grejer. Spelar typ. Öh. Imorgon ska jag träffa mamma och hjälpa henne hitta ny dator! Mys!

Så fort jag lägger mig i sängen blir jag illamående, varför?

Hö. Puss!