uppblåst

min mage är stor nu! känns som att jag svalt två liter luft som bara lagt sig som en klump i min mage. blåsigt! ömt. ont :( inte kul.. menmen, what to do. börjar också misstänka att min magkatarr har återvänt! jorå, för jag mår illa konstant och får små "hugg" av smärta då och då. inte okej.

shit, vad det är mycket att göra nu förresten. i skolan alltså. massa upptenteringar och så slutspurten i sceniskt musikprojekt och gitarren. USH, gitarren.. önskar att jag bara kunde gräva ner skiten och bajsa på dess grav. blä. saknar babe också, men han är på europa-turné med poodles och treat. får ingen kärlek.. det känns i kroppen. man blir stel och trött och oglad. tur att våren är här så man blir på lite bättre humör av det iaf!

imorgon har vi förresten mösspåtagning i skolan!!! sjukt ju, minns att jag skrev in det datumet i kalendern i början av trean, vilket känns som typ två månader sen?! gaaaaaaaaaaaalet

anyways, nu ska jag tvätta bort smink och sen glo på true blood, som jag visserligen sett 100 gånger. men ändå!
PUSS


BAJS

skrev ett helt inlägg men råkade trycka på nån knapp. JAG ÄR TRÖTT. skriver om inlägget snart. senare. sen.


såhär färgar jag håret snart

just nujapp, det här är jag just nu! nej, det är inte bajs jag har i ansiktet, även om man kan tro det ;) det är en chocolate mud mask som låg i påskägget jag fick av syster, tack så mycket! den känns inte bara sjukt mjuk, den luktar också choklad! alltså, sjukt mycket! smakade nästan på den, men sen kom jag på att det säkert inte är så bra, haha..

om ungefär två timmar sätter jag mig på bussen in mot stan och vidare till värtahamnen, ska nämligen på sweden rock-kryssning ikväll! h.e.a.t spelar såklart, och så massa andra crappy bands som jag inte vet vilka dom är.

igårkväll var nelly och ida här och glodde på film, dom kom hit typ halv 12 och åkte härifrån kl fem imorse, haha! jag var svintrött! men det var trevligt. vi såg flickan från ovan, sjukt obehaglig men rätt okej ändå. lite för flummig för min smak..

jaja, nu ska jag väl skölja bort masken, hoppa in i duschen och börja packa. PUSScrazy lixx nya platta ...

... är fan bäst!!