CANDLES

//bild lånad av Stina. Bubbel på hotellet med utsikt över hela Göteborg!


Mmmmmhhh Bon Jovi everyone. Idag har jag varit på gymmet och kört lite kondis. Är inte ett stort fan av det, tycker det är softare med styrka men vill man ha resultat är det ju bäst att köra båda.. Which I did. Sen drog jag och köpte massa ljus och julstuff, så nu har jag 100 ljus tända här hemma!

Imorgon och fram till lördag jobbar jag, och på torsdag har vi dessutom öppet till 23! Tomtenatta, så kom och fynda! :)

I SAVE YOUR KISSES FOR A RAINY DAY


Julmarknad på Liseberg och små kanelbullar. Puss på min fina!

WRRRRRD


HEEEEEJ. Nu är jag hemma igen efter en Göteborgs-helg full av mys. Åkte tidigt i fredags och skulle kommit hem igår kväll, men på grund av "monsterstormen" blev vårat flyg inställt. I sista sekunden. Så det var bara att vända på klacken och åka in till Göteborg igen. Fick plats på ett flyg imorse, såååå så blev det. Har i alla fall haft det så sjukt bra, ätit god mat och druckit goda drinkar, varit på julmarknad och skrattat. Mycket.

Nu ska jag njuta av att vara hemma, men o-njuta av att Jonas är kvar i Göteborg.. Buu.

ARTbyTINA

TITTA!! Fantastiska Tina har gjort en illustration av mig! Yää yää, så jävla coolt! TUSEN TACK

RORSCHACH



Min favorit-seriefigur är tamefan Rorschach från Watchmen! "I'm not locked in here with you.. You're locked in here with me!!"

SEE HOW DEEP THE BULLET LIES


Hallå och förlåt för min frånvaro. Varit upptagen och trött! Igår var jag på centrumfest med mina fina jobbtjejer, där jag matade farmor med kaka (se bild), hehe! Kul var det i alla fall. Idag har jag pressat på gymmet och gjort smycken med Celina och imorgon blir det lite jobb, mer träning och sen häng med min Emmelie.

Nu ska jag äta rostat bröd med smör, Philadelphia och salami (det bästa som finns, ba såni vet) och dricka en kopp te, sen sängen. Armageddon går på femman så jag funtar på att se den också eftersom det är en av mina favvofilmer, men den är ju så jävla sorglig så då måste jag väl gråta mig själv tills sömns sen haha..


Tack igen till fina vänner/familj som kommenterade mitt depp-inlägg, guld värt! Och tack till dig anonyma läsare, blev glad av dina ord!

LOVE

//lookbook.nu


Fan va fin respons jag fått, även fast jag inte ville ha den. Nu när jag fått den ville jag ju ha den såklart! Puss på er!

Sitter i soffan och är helt sjukt jävla död. Kunde inte sova igår av nån anledning.. Och nu är jag sugen på mannagrynsgröt. Har aldrig gjort det själv, alltid pappa som gjorde den! Men ska nog testa imorgon bitti :) ELLER NU. Hehehehe. Pusss

ETT ÄRLIGT INLÄGG

Okej. Nu ska jag spy ut lite tankar, känslor och diverse prylar.. Vet inte hur länge det får ligga uppe, men get ready.

Jag känner, i perioder, att folk kan vara så sjukt ointresserade. Av att höra vad man har att säga, eller att prata med en. Från mellanstadiet och en bit in på högstadiet hade jag en lååååång sån period, då jag försökte så jävla mycket att få vara med. En del av en grupp. Blev så jävla nekad, allt jag sa var dumt eller fel och när jag försökte komma på idéer och saker att göra så var det också fel. Sen träffade jag ett nytt kompisgäng och den perioden gick över. Jag hade många bra vänner och kände att folk tyckte om mig. Ja, det är viktigt för mig att vara omtyckt, i alla fall av folk jag tycker om. Sen hade jag några tillfällen då jag kände mig ensam, men inga långa perioder som förut.

På senare tiden har jag börjat känna mig lite ensam då och då, men jag vet att det beror på att jag ofta jobbar helger och inte rör mig ute lika mycket som förut. Men nu.. Nu när Jonas är borta. Så får jag tillbaka känslorna jag hade för 10 år sen. Jag är ointressant. Jag är ingen man gärna hänger med. Jag är inte någons "någon". Under mitt liv har jag haft en del personer som jag sett som "nummer ett", bästisar typ. Som står först på listan när man behöver prata om vad som helst, och när man vill hänga eller festa. På senaste tiden har jag inte behövt någon sån vän, eftersom jag har Jonas. Han är min nummer ett, den enda som vet allt om mig och som fortfarande älskar mig. Men det är nu när han är borta som jag känner att jag verkligen behöver någon. Och samtidigt så vill jag inte ha någon, för jag vet ändå att jag aldrig kommer vara nummer ett för någon annan.. Och jag har sjuka trust-issues. Jag litar på mina föräldrar, min syster och Jonas. Inte någon annan. Jag kan låtsas att jag gör det ibland, men det gör jag inte.

Jag vet att jag har varit väldigt jobbig, bossig och så när jag var yngre. Och ja, det kanske var därför jag inte fick vara med. Har gjort en del saker jag inte är stolt över, som bara gynnat mig själv. Och jag har formats av det, och inte bara fått jordens sämsta självförtroende men också lärt mig att sätta andra i det främsta rummet. Andras behov går före mitt eget. Jag bjuder gärna på mig själv, och på saker för den delen.

Ensam är stark heter det ju, och det är jag. Jag är stark. Men jag är ju också ensam. Ofta.

Jag vill inte ha sympati, eller att någon ska känna sig skyldig. Ingen har gjort något fel. Det är bara jävligt synd att det blivit som det blivit. Att jag inte har någon jag känner att jag kan ringa, och istället måste skriva detta inlägg. Eller ja, kan ju ringa min familj eller Jonas, men jag har ingen vän jag kan ringa. Ingen som kan säga "men Mandy, jag är din någon!". Skulle så gärna stryka ett streck över många i mitt liv, men jag är för feg.. Att stå i ett gäng på fem personer och försöka göra sig hörd, att försöka få någon att prata med en men misslyckas, det är jääävligt tufft. Det tär på en. Att säga någonting man tycker är roligt eller bra, och som svar bara få en blick och ingen som helst reaktion, inget svar.. Det, om något, krymper en.


Idag har jag varit hos pappa. Min fina pappa. Är så glad att jag har grymma föräldrar! Nu ska jag titta på film och äta grilled cheese ååå soppa kanske.. Och sova ensam.


Årets fars dag-kort! Jan Stenmark f0 shizzle.

ANXT

Vilken. Jävla. Ångest. Var ute igår med Elin och Emmelie, och när jag kom hem och skulle sova.. Så kom jag på vad jag drömt natten innan. Om någon mot förmodan missat det, så är jag ensam hemma.. Och jag drömde att ytterdörren inte gick att låsa, och att en snubbe kom in mitt i natten!!! Fick (såklart) panik och började gråta och försökte få honom att inte gå in i köket, för där finns ju knivar, men på nåt sätt så fick han tag på en och knivskar mig på magen och ner på låret. Rolig dröm.. Så ni kan ju tänka er hur rädd jag var när jag skulle sova inatt. PLUS att när jag, Elin, Emmelie och Stina satt hemma tidigare under kvällen så hörde vi en stor smäll, det lät typ som att nån klappade med händerna en gång. Och det kom från TVn. Så jag drog ut sladden, men satte i den igen när jag kom hem. Så ja, när jag skulle sova låg jag först och nojade över att det skulle börja brinna om TVn.. Sen drog jag ut sladden, och började tänka på mardrömmen. Nojade över att jag skulle ha glömt nycklarna i låset, så fick gå upp igen och kolla så att dom låg i väskan. Det gjorde dom. Men när jag låg i sängen kändes det fortfarande jobbigt, som att dörrlåset var trasigt på riktigt och att vem som helst kunde gå in.. Rädd var jag i alla fall, haha.

Jaja, intressant att läsa för er? Nee. Snart ska jag åka till pappa, det är ju fars dag idag!
Seeeeeeee ya

9:12

//le-happy.com

Är inne på dag tre utan Jonas. Tre. Och jag saknar honom så mycket så jag snart spricker!! Om två veckor ses vi igen när jag flyr fältet till Göteborg, men det är så lååångt kvaaaaaaaar.. Moooofff

ELEVEN

11/11-11 11:11!!!!!!! Haha, fan vad alla skriver om 11. Jag också. Är så töntig, och tycker att det är ascoolt att detta inte händer igen på 100 år! WOW. Hehehe.

RUNNING LIKE A FIRE

Phuuuhh!! Idag har jag hängt på AnT med syster. Där blev jag offer för Adams tuschpennor (se bilden på vad man kan tro är världens största arm). Jag har inget emot någon folkgrupp alls, men av någon anledning försöker han göra mig till typ.. Asiathatare. Vilket jag alltså INTE är. Hahaha, dumma pojke.
Har i alla fall varit på gymmet också, och gjort en grym pasta med fläskfilé och svamp!
Snart blir det Slumdog Millionaire och ostbågar. LATER BITCHES


FAREWELL

Dagen har spenderats i grabbarnas replokal, där vi hade "hejdå-fest". Champagne, pepparkakor och ost stod på menyn! Och så fick vi (tjejer) höra lite av plattan live. Blir grymt ska jag säga!
Nu ska jag mysa med min fina, för imorgon åker han ju.. Buuuuuu.

SKULL

//lookbook.nu

CHIM CHIM CHEREE

Tjöööööööööööööööööööö!! Idag har jag jobbat. Imorgon är jag ledig och då ska jag tvätta och spendera tid med Jonas, för på onsdag morgon åker han bort och kommer inte hem förrän om typ fyra veckor.. Buuu.

I brist på annat får ni en bild på två bilder jag la upp nyss, en på mig och Vic från i onsdags för att vi är typ bästisar nu!!! Skämt åsido. Och en på mig för att den är rolig. Eller nåt. Nu ska jag äta äggmacka. PUSS

FAIRLY NUTS

 

 

Där har ni min nya favvo-BJ. Fairly nuts. HEAVEEEEN!


ENERGIUS BRISTUS


Jag är sjukt trött, så jag orkar inte riktigt göra något. Bjussar på en bild från när babe repade med bästa Hardcore!
Heddå!

BLUE LIGHT


Oh lordy lord. Dagen har spenderats med fina pappa och fina farmor, kört bil har jag gjort också. Och träffat fina Carro i stan. Och nu är jag trött.. Och mår sisådär. Förkylning 2.0 på ingång!!!
Aja, gjorde grym middag bestående av entrecôte med ugnsrostad potatis och svampsås. GÖTT. Men nu är jag hungrig igen.. Så jag ska koka upp lite roibos/vanilj/bourbon-te och käka en macka framför ett avsnitt av Grimm! Hoppas det är värt att se. Tjing på er, gullisar!

YESTERDAY


A CASANOVA WITH A DEVILS CHARM

Åh gud. Det blev alldeles för mycket av det goda igår.. Och alldeles för mycket olika saker. Man ska inte blanda!!! Jaja, sjukt trevlig kväll och ett jäävligt bra gig! Och så lite häng med bandet efter, är ju aldrig fel ;)

Nu ligger jag och Jonas i soffan och ska inte röra oss på hela dagen. Snart kommer pizzan.

HCSS/JONA TEE

Sitter bänkad framför Nyhetsmorgon! Varför? Min lilla pojk spelar med Jocke Berg snart! *stolta tjejen* KOLLA RÅ!!

LUA <3 BYCELINA

// Le Happy

Ni kanske har märkt att jag, rätt ofta, lägger upp outfitbilder på donnan ovan? Hon är ju så sjukt snygg, och dessutom ett fan av ByCelina! På bilden ser ni t.ex. örhänget "Svarta kors". In och shoppa!!