hehe

hejhej!
igår hade mike och mickan inflyttningsfest, alla va däär! kul var det =) jobbade igår också, 10:30 - 16:00. jobbigt, eftersom jag var på harrys i fredags.. tröttis.

nu ska jag mysa med min fis!



tooorsssssssssssdag

hej hallå, nu sitter jag i skolan. går till 16:30 idag, blää.. sen efter skolan ska jag åka hem till jonas och hämta en räkning som måste betalas och slänga sopor som han glömt :p tanken var att jag skulle sova där också, men jag orkade inte släpa med mig datorn (som jag måste ha för att betala räkningen). så jag åker fram och tillbaka, en megaomväg!

bajs på SL förresten.




grej?

jaha, marie sa att jag skulle göra en grej! jag gör väl det då =)



A: Kopiera awarden på er blogg.
B: Länka till personen/erna som gett dig awarden.
C: Berätta 7 intressanta saker om dig själv.
D: Välj 7 andra bloggar du vill ge awarden till.
E: Länka till deras bloggar.
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dem denna award.

sju intressanta saker om mig själv alltså. eh..
jag ...
1. har spelat gitarr sen jag var 14 och går sista året på fryshusets estetlinje, inriktning musik/rock-gitarr
2. vill helst av allt bli frisör och brukar få klippa/färga håret på folk!
3. har en pojkvän som spelar i bandet
H.E.A.T, bäst i världen är han <3
4. är extremt lättuttråkad och vill gärna ha förändring jämt, med exempelvis hårfärg, kläder, möblering osv.
5. bor med pappa i haninge, med mamma i farsta och med jonas i upplands väsby. all over the place!
6. har en piercing i tungan, har haft i läppen. inga tatueringar än!
7. hatar, hatar, HATAR när folk säger att jag är självisk. händer inte ofta, men när det gör det blir jag tokig, för jag vet själv hur mycket jag gör för att inte vara det.

jag väljer att "ge vidare detta award" till:

syster
carro
millan
celina
mamma
nelly
jennah

jag tänker dock inte skriva en kommentar åt alla, orkar inte ;p god natt!




sweeeeeeeeet

idag fick jag en riktig sovmorgon, började nämligen 10:40! så jag ställde klockan på sju och snoozade i nästan en timme, naaaaaaajs. sen blev det skola fram till 15:10. snöstorm hela vägen hem, sjukt kämpigt att gå i.. när jag kom hem väntade en avi på mig, har budat hem en kofta på tradera =) bild kommer!

min chef ringde för övrigt idag, men jag missade samtalet så jag ska ringa imorgon, hon pratade in ett meddelande och undrade om jag kunde jobba lördag-söndag. vore så bra om tiderna passar, men eftersom jag är upptagen lördag kväll och söndag förmiddag kommer det självklart vara då det finns tider .. så jag hoppas på lite jobb lördag morgon och söndag kväll! men inte för tidigt på lördag.. hehehehe.


eftersom jag behöver pengar så har jag lagt ut lite grejor på tradera, kolla gärna här och se om ni hittar nåt ni vill buda på! =)




great ...

yeah yeah, idag var väl inte så rolig. började som sagt var 08:30 med matte i en och en halv timme. sen en timmes rast på det vilket iofs var rätt nyttigt, jag och kim började på hemtentan så det var ju braaa.. sen hade jag en föreläsning i aulan, som för övrigt måste vara felbyggd. varenda jäävla gång jag har lektion där så håller jag på att somna. VARENDA. GÅNG! stört.. sen hade vi iaf lunch och sen gitarrlektion. alla (som var där) spelade upp förrutom jag, men det verkade okej. eller, inte okej, men det skulle inte förstöra mitt betyg iaf. skulle få en till chans i vår om det nu skulle vara så att det här solot skulle avgöra vilket betyg jag får. så, det känns okej .. men ändå rätt trist att jag inte kunde spela't.

nu har jag nyss ätit, innan dess fibblade jag lite med min uppsats. den börjar ta form nu iaf, så det känns ju bra! när som helst ska jag och mamma gå och träna, men jag skriver mer senare!




god natt för idag

ja, nu säger jag god natt! börjar 08:30 imorgon, så jag måste sova..
avslutar med den bajsiga låten jag har i gitarrläxa (solot alltså). sjukt bra låt iofs..


 


tävling!

nu är jag med och tävlar om en goodiebag värd 10.000 kr!! tävlingen hålls av julia berg, vill du vara med och tävla? gå in här!


cooking!

hola!
idag har jag lagat mat igen, mamma tog rester eftersom hon hade bråttom till gymet. det fick bli en pasta igen, men den här gången med lövbiff och champinjoner =) har dessutom gjort marränger med kola och choklad, mums! därför skapades denna nya kategori: mat & bak!

   
(bilderna är "klickbara")

spaghettin var slut, så jag fick ta makaroner istället haha.. är väl medveten om att det ser sjukt skabb ut, men det var gott!



marräääng!




studenten

sitter just nu och gör den bästa playlisten ever till studenten!!



söndag igen ... damn it!

ja, nu är det söndag igen och helgen är snart slut. igen. bajskorv! vill få sova ut meer! =(
åkte hem från jonas strax innan tre idag, ville inte komma hem för sent. väl hemma pluggade jag lite, sen lagade jag mat när mamma kommit hem, det blev en gräddig pasta med salami och champinjoner! Lite inspirerad av babes mumsiga pasta vi gjorde förra året! skitgott vart det iaf =)

som jag skrev förut så var ju jag och mamma i stan i fredags, och jag blev tvungen att hitta en ny, lång tjocktröja då min favvis gick sönder i skolan .. mandy + hoppa upp i fönstret + fixa gardiner + hoppa ner från fönster = inte bra. eftersom den jag hade inte fanns kvar fick jag hitta en annan, vilket inte gick så bra i början .. vart lite ledsen i ögat eftersom inget fanns, men sen hittade jag det jag ville ha!

grå, oversized tjocktröja med lite kortare ärmar och en skitcool jeansväst jag spanat på ett tag. tror den kan bli ball med rätt kläder till! =) tack mia och hasse för presentkortet som gav mig dessa snygga plagg! båda kommer från H&M!


nu ska jag köra på turboplugg i ungefär 20 minuter, sen äta godis och titta på film med mamma. puss!



lördag

hola! igår åkte jag och mamma in till stan för att hon skulle boka tatueringstid, men dom hade stängt så mamma åkte hem och jag köpte lite kläder för mitt H&M-presentkort jag fick av mia och hasse =) blev en grå, lång tjocktröja (eftersom jag tidigare under dagen fastnade i ett fönster och rev upp min favvotröja som är en långis) och en cool jeansväst. lägger upp bilder så fort jag kommit hem så ni får "tycka till" ;p sen åkte jag hem till jonas, vi handlade lite mat och såå. han tyckte om presenten, som var ett halsband med ett stort kors på! han hade ett sånt förut som han gillade väldigt mycket, men den har försvunnit .. såååå han blev gladfejs. vi gick och la oss vid typ 12.

jag vaknade vid åtta och kunde inte andas, jävla förkyldning.. så jag fick ta nässpray, fast jag egentligen inte ville.. så somnade jag om och vaknade vid halv ett, HAHA! fail. vi käkade frukost och sen gjorde jag min matteläxa medans jonas gick på en promenad. sen duschade vi och nu sitter jag här, vi ska snart äta sen lunch.

viiiii hörs!




torsdag

det har varit en kort dag idag faktiskt! började 08:30 (blää) med körsång. sen ett litet arbetspass, sen rast i tre timmar och sist rättskunskap. den skulle hållit på 15:00 - 16:30, men en halvtimme in i lektionen kommer en annan lärare och säger att hon har bokat salen, hon ska ha den. så vår lärare springer iväg, kommer sedan tillbaka och skriker "jag förstår inte varför vi inte får den här salen när den lovats bort till mig, så nu gör vi revolt mot ledningen, LEKTIONEN ÄR SLUT!", haha! så vi slutade en timme för tidigt..

svängde förbi mickan på hennes jobb en stund, pratade lite =) sen åkte jag hem, pluggade lite snabbt, åt middag och gick ner till centrum med mamma. hon köpte ett par hörlurar och jag köpte lite sminkgrejer och en present till jonas, hihihii.. sen tränade vi i en timme. skönt!

nu ska jag spela bajsgitarr, sen sova. är sjukt trött.. hörs!




ledsen, besviken & underlägsen ...

så känner jag mig just nu. sitter med min jävla förkyldning som inte vill ge me sig och tänder som ilar i hela huvudet och allt är bara bajs. var ju inte på gitarrlektionen igår för att jag inte mådde bra och inte orkade, och för att jag visste att vi bara skulle fortsätta spela solot vi har i läxa. frågade en i min klass idag vad vi gjorde på lektionen igår och han sa att vi, som jag visste, spelade solot. han berättade också att vi har uppspel nästa vecka. vi har alltså haft två veckor på oss att lära oss ett solo som för mig är jävligt svårt! jag har inte spelat lika länge som alla andra och jag är inte lika bra som alla andra, iaf inte på solospel. plus att jag inte ens tycker att det är kul att spela, men jag gör ju det när jag har en läxa som måste bli gjord. det kan jag ju inte nu, eftersom jag behöver mer tid! jag vet inte ens om jag nånsin kommer kunna lära mig det här solot eftersom det innehåller massa tekniker och småsaker som jag aldrig spelat och aldrig lärt mig, ska jag då lära mig det på två veckor? om det var det enda jag hade att göra så kanske det hade gått, men nu har jag en tung uppsats att skriva och jättemycket att göra i matten. känner mig så himla nere, för jag vill ju få bra slutbetyg i gitarren.. nu kommer jag säkert att få en massa "klart du kan lära dig"-kommentarer, men jag kan inte det! inte till den deadlinen jag har! jag har suttit skitmycket med det här och det går inte framåt.

jävla snorskola.. ledsen blir jag.




bajs

har så jävla mycket att göra. jag är arg. här är en tråkig lista.

Höger- eller vänsterhänt? leftie!
Humör just nu? stressad, trött..
Kläder just nu? rosa mjukisar och svart tröja
Musik just nu? lady gaga - paparazzi
Sommarplaner? studenten, barcelona, peace & love (?) och sonisphere!
Hur många kuddar sover du med? en hos jonas, två hos mamma, fyra hos pappa
Spelar du nåt instrument? gitarr, bas, lite piano och lite trummor
Morgon- eller nattmänniska? oj.. inget av dom, haha! om jag inte får i mig några red bull-drinkar!
Vem är viktigast för dig? min familj, jonas och mina vänner.
Bio eller promenad? bio! latfejs hehe
Är du kittlig? EH, typ mest i världen. kan inte andas när nån kittlar mig!!
Snarkar du? vet inte, tror inte det.. ?
Stjärntecken? jungfru
Äckligaste insekten/djuret? spindlar och blåvalar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? oj.. att flyga kanske!
Vad vill du jobba som? frisör!
Stökigt eller välstädat? välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? tror inte det, hehe
Gillar du att sjunga? ja, men inte när folk hör
Anser du att du är stark? nää
Vad gör du om du får hicka? gnäller
Vad längtar du mest efter just nu? sommar!!!!!!



lite plugg och lite dagens

ja, hur har det gått med pluggandet då? helt okej faktiskt! har spelat gitarr (hotel california-solot i läxa, grymt jobbigt bajssolo ..) och letat fakta om trafficking, som jag ska skriva en uppsats om. har också lånat en bok i skolan, vad har mitt liv med lilja att göra?, som utgår från filmen lilja 4-ever. hemsk film! men bra!


har ätit middag också, mammas spaghetti och köttfärssås! mmm! hon hade köpt bilar åt mig också =) söt mamma! nu ska jag snart börja sy lite på mitt projektarbete, men först några dagens!

gårdagens bild, som skulle bli en outfit-bild men man ser ju inte vad jag har på mig.. det är iaf en kiss-tröja och svarta jeansleggings, för dom som undrar!



sen en dagens video! detta är en video med min kära vän nelly där hon visar hur man gör för att få till en riktigt snygg sminkning!


HAHA, love it!
nu ska jag fortsätta plugga, hörs säkert sen!




jobbig dag.

ja, ush.. vaknade klockan fyra inatt och mådde bajs, kunde inte somna om tack vare tandblekningen. så jag fick gå upp och skölja bort den helt enkelt, sen försöka somna om. vaknade igen vid sex och det var dags att gå upp, men det ville inte gå! min kropp var helt död i sängen. näsan rann och huvudet gjorde ont, så jag orkade varken sminka mig eller sätta i linser. åkte till skolan och var där i tid till mattelektionen (halv nio), och gick sen på lektionen efter matten. sen tog det stopp, jag orkade inte. bara tanken av att behöva sitta på en gitarrlektion i tre timmar (!!!!) fick mig att vilja dö lite. så jag tog med mig min huvudvärk, mina ilande tänder och min rinniga näsa hem. när jag kom hem gjorde jag två varma mackor och ett stort glad chokladmjölk (inte o'boy, chokladmjölk) och glodde på family guy innan jag skulle börja plugga rejält. trodde jag. somnade och vaknade vid tre =( är fortfarande trött, men jag får inte somna om .. måste verkligen plugga nu!!!

skriver lite senare kanske!



"tjocka barn - för feta för lek"

nu har jag glott på tv ett tag, sett vänner, nån dokumentär om en seriemördare och en dokumentär om feta barn. blev så jäävla förbannad när jag såg den, att man kan låta sitt barn bli så pass fet! det är ju livsfarligt, fattar föräldrarna inte det själva eller? så blir dom typ asförvånade och ba "ååh, jag visste inte att det var så illa.. ", HALLÅ, din son är nio år och väger 60 kg, är det normalt eller? det är förfan mer än vad jag väger! sur blir jag ..

nu ligger jag i sängen och ska snart sova, är sjukt trött och jag börjar halv nio imorgon. blä. sitter med tandblekning i också, iiish! så himla jobbigt och kleggigt! men det får det väl vara värt.

hörs imorgon, god natt!



buhuuu

jag har ont i magen! och så har jag en 8-10 sidor lång uppsats framför mig. blä! nu blir det tv och tycka-synd-om-mig-själv.



julafton

by the way så hittade jag en bild från julafton.


lördagen

hehehe, mådde inte så bra igår. värst var nog huvudvärken, den låg som ett lager bomull runt hjärnan! så jag låg och latade mig i sängen tills strax efter nio, då kom nelly och ida hem till mig för en skräckfilmskväll! =D vi hade bestämt att vi skulle se dead silence, men efter att ha kollat på trailern (knappt det, den var för läskig) så sket vi i det och kollade på the carriers istället. big mistake, den sög hårt! sen satt vi inne på felsms.com och kollade roliga grejer tills typ 01:15 då dom skulle gå. trevlig kväll, men dålig film.

nu har jag åkt till mamma, fixat med mitt projektarbete och sååååå. ska snart äta och sen bara slappa. hade tänkt att träna ikväll, men på grund av min onda hals måste jag nog vänta lite..

jaja, puss på er!

kisskorv

idag jobbade jag 10:30 - 17:00, och blää vad jobbigt det var! sjuk mycket folk + mandy i kassan i sex timmar = inte okej. nu ligger jag i sängen med laptopen och glor på project runway och mår bajs. är trött, har ont i halsen och huvudet och känner mig allmänt slööööööööööö. wahhh.

wawawa

imorgon ska jag jobba, najs. jag har inget att skriva, men jag skriver ändå. slut.

snart helg!

haha, skolan har knappt börjat och jag längtar redan till helg! men jag antar att det alltid kommer att vara så, helg är bäst =) känner mig stolt över mitt arbete iaf, har skrivit fyra sidor and it keeps coming! eller, snart tar det nog stopp. tittar halvt om halvt på yes man, lolig fiiilm. har också dammsugit rummet och sorterat byrålådan! har dock missat att träna den här veckan.. that blows, men jag kanske hinner med det imorgon! förmodligen, wee!

puss

kärlek och plugg

idag började inte jag skolan förrän 12:00, sjukt skönt! jag gick dock upp kvart i åtta för att jobba med mitt projektarbete. hann lite grann, men blev inte klar, så jag fick fortsätta när jag kom hem efter skolan. jag är snart färdig iaf! önskar att jag kunde lägga upp bilder, men jag vill spara det tills "visningen" av slutresultatet =) iofs har jag haft på mig en klänning jag gjort, men det var bara för att det var en speciell dag, natalies födelsedag!

nu har jag skrivit på min konstessä och jag känner mig snart klar. skööönt.. hoppas att jag får ett bra betyg också, det är den enda chansen jag har att få det eftersom vi inte kommer ha nutida konst mer. hmmmmpssff.


jag saknar min bebi .. vill att han ska krama om mig när jag ska sova, annars också, men mest när jag ska sova .. då känner jag mig trygg och somnar lättare, när han nosar mig i nacken. SÖTFEJS, jag saknar dig!!


puss!

it's been a loooong day ...

indeed it has! började 08:30, slutade 16:30. sen åkte jag hem och började fixa med mitt projektarbete, blev klar för typ en kvart sen kanske. så idag har varit tuff, jag är varm om kinderna .. hihi. nu måste jag plugga ännu mer, sen sova. sen upp, sen skola .. mahhh!

puss

back to school

jeppjepp, idag var det back to school igen efter tre veckors lov, yaay .. det kändes väl helt okej att komma tillbaka iaf, var inte så trött =) kan bero på att jonas gick upp och åkte med mig imorse, hihi!

en jobbig grej jag fick reda på idag var att abc-gruppen (som jag beställt studentmössa av) skickat fel mössa till mig!! bahh! det var nämligen så att min skola bestämt att det ska stå "fryshusets gymnasium" på allas mössor, och det vill ju inte jag att det ska stå, vart ska jag skriva mitt namn då? så jag och några kompisar gick in på deras hemsida, där det verkade gå bra att skriva vad man ville! så vi beställde våra mössor, fick orderbekräftelser och allt. och här om dagen betalade jag fakturan på 584 kr och tänkte att "nu har jag iaf den perfekta mössan!". men icke. idag sa lina till mig att det stått fel på fakturan! alltså att dom skitit i våra beställningar och skrivit "fryshusets gymnasium" ändå!!!! lina hade som tur var märkt det och hunnit avbeställa, men inte jag, jag har ju redan betalat! så jag fick ringa dit, och dom sa att jag måste vänta på att mössan kommer eftersom den redan gått i produktion, sen skicka tillbaka den för att få pengarna tillbaka. skitskumt .. så nu har jag beställt en ny, likadan mössa som jag måste betala också. böööh, alla pengar bara försvinner =( jaja, vad är väl en bal .. har för övrigt jordens jävla break-out i fejset + ett munsår på det. jaaaa .. och min mobil har fuckat ur heeelt nu, den är bara bajskorvig. död åt den.

jaja, en god nyhet är att jag idag fick veta mitt slutbetyg i religion: MVG! duktii! jobbar på det sista inom arbetsmiljö och säkerhet också, så att jag förhoppningsvis får det i den kursen också =)

nu ska jag fortsätta plugga!
puss


weebaaaaa

måste plugga en stund, skriver senare!

vad nu då?

blev ändrade planer idag, jonas skulle åkt på middag så istället för att komma hit skulle jag stannat hemma och pluggat. men sen ringde han och mådde dåligt och sa att han inte skulle åka, så jag kom hit efter att ha varit i stan en snabbis med mamma och johanna. fast nu blev det så att han åkte i alla fall, det blev bäst så. så jag sitter själv här och har ont i magen, vill ha glass men har inga pengar =( buhuuuu.. nån som vill bidra med en slant? haha. iish.. vad ska jag göra nu?

puss

bajsig lördag

nu är det lördag. det märks inte, har ju varit ledig så länge, hehehehe! vaknade halv 11 idag av att min hals kliade och var slemmig, blää! min mage känns konstig, typ en blandning av träningsvärk och spänd..het. haha, spändhet. fattar inte varför, tränade iofs i onsdags men då borde jag väl haft träningsvärk igår och i torsdags också? hm. jaja. måste iaf börja göra mig i ordning snart, ska ju in till stan med mamma och syster snart!

puss!

det är fan INTE lunch!

ååååååååååå, hade värsta chips-kravingsen, tror du det fanns nå chips? NEJ. bajskorv. ont i magen har jag också, fast jag inte fick några chips. jag är en fattig tjej med ond mage och inga chips.


puss!


inget jobb = ingen iphone ...

när jag kom till jobbet idag såg jag ett schema i mitt fack, "sweet", tänkte jag. men till min fasa såg jag att antalet dagar jag ska jobba i januari är .. EN!!! alltså idag!! detta var den enda dagen under hela januari!! hade ju planerat att jobba svinmycket så att jag kommer ikapp med pengarna jag planerar att lägga ut på en iPhone, men nejnej! jag får inte jobba! och inte nog med det, endast EN dag i februari också!! det måste blivit nåt knas, eller så kanske dom planerar att ringa in mig mycket .. hoppas det, annars kommer jag dö =(

vi får se hur mycket jag får i lön nästa vecka .. om det är mycket kanske jag kan köpa en ändå, eller om jag får student-bidrag av mamma och pappa. har nämligen betalat hela min student själv; skiva, flak och mössa. detta gick sammanlagt på ungefär 1300 kr.. vill egentligen inte att dom ska betala för nåt som är mitt, men det kan vara så att jag måste ta emot pengar isf. ska ringa min chef imorgon, blir tokig!

btw, hämtade ju ut min väska idag.. love it! skitsnygg var den, bra det iaf. well, nu ska jag kolla klart på zombieland, jonas ville inte se den igår, hmm.. din lilla bajs!!

puss!



we will be together .. !!


fredag

tvingade upp mig själv innan 11 idag, känns som att man måste komma på rätt spår nu när skolan börjar nästa vecka. har ätit frukost, duschat och städat badrummet i lugn och ro, snart ska jag åka till farsta för att hämta ut ett paket på posten, nämligen MIN VÄSKA!! äntligen! beställde den för tre veckor och tre dagar sen, och igår kom den tillslut. så först till farsta, sen till coop för jobb 17-21. sen hem och plugga lite! =) och imorgon ska jag, mamma och syster in till AnT, mamma ska kolla på tatueringar och såååå. jag med förmodligen, hiih!

well, nu ska jag klä på mig! pussss


väskan! <3


time flies ...

klockan är redan efter 12!! haha, det går så fort =) har inte gjort så mycket sen sist jag skrev, jonas står i köket och gör varm choklad, hihi. fick extrema kak-cravings, men eftersom det inte finns nå bakpulver här hemma så kunde jag inte baka nån kaka! buuuhuuu! men jonas varma choklad hjälper nog! ska försöka tvinga honom att se på zombieland med mig sen, började kolla på den här om dagen och den var svinbra! sååå, jag hoppas på den.


see ya! puss

ny design!

nu har min blogg en ny design, gjord av min syster! hennes blogg hittar ni här!
tackar så mycket! =) hon gör svinsnygga bloggdesigner för en rimlig summa, så mejla henne om ni vill ha en snygg blogg!

jag och jonas kollade på film igår, heartbreak kid, och somnade runt halv tre. vaknade upp halv ett och kom på att vi hade tvättstuga ett-fyra, så vi fick gå upp och käka frukost och sen dra till tvättstugan (som ligger tre meter från dörren)! när vi var klara åkte vi ner till coop i centrum för att handla lite förnödigheter. hittade även fuskskinn till mitt projektarbete, vilket var suverääänt!

nu sitter jag här, jonas gjorde en mumsig makaronilåda med korv som vi har ätit till middag. är proppis! imorgon blire jobb!


puss!

blä

Mobilen jag beställde kom inte, jag fick fel .. Samma modell, fast en uppdaterad ful bajskorv. Blä. Så nu säljer jag min iPod Touch 8GB till ett billigt pris (hojta om du är intresserad!) och köper en iPhone istället!

Idag har jag varit hos syster och lekt med henne och Minna. Råkade somna i typ en timme, men vafan.. ;P Kom hem för inte så länge sen, ASHUNGRIG, och pappa frågade om det var okej med champinjonsoppa och pannkaka. Om det är!? "YES!", tänkte jag. Sen blev det massa tjafs om att det finns för mycket matlådor i kylen, så jag fick "ge upp" soppa och pannkakor för att ta gårdagens falukorv och makaroner. Mår illa bara av tanken, ville ju ha soppaaa =( försökte äta maten, men efter två makaroner sa det stopp. Vill inte vara till besvär, så det blir nog ingen middag för mig ikväll hehe .. Kanske om jag äter hos nån annan? Nån som vill bjuda mig på middag?

PUSS


Säljes!


2010 eller?

Nytt år vafaaan! Har gått svinfort ju .. Åldersnoja gånger 100, haha!

Julafton började den 23e för mig, då gick jag och mamma hem till Johanna, Jonas och Minna och firade jul med dom och morfar och Ingrid! That was mighty fine! Fick en del bra julklappar, mest pengar. 500 kr av dom försvann dock på något konstigt sätt, har inte sett dom sen dess =( trist .. Själva julafton spenderades hos pappafamiljen och där fick jag också mycket fint, bland annat en laptop som jag sitter med nu! =) perfekt! Har beställt en ny mobiltelefon också, en Samsung Touchwiz som var på rea på Elgiganten. Mobilen jag har nu är helt vääärdelös! Jappjapp.

I år firades det nya året i studion tillsammans med en massa roligt folk, och för en gångs skull blev jag inte astrött =D vi knatade hem vid typ halv fyra tror jag, och då var jag forfarande pigg! Hehe, brukar alltid bli så trött ..

Well, nu sitter jag i min säng hos pappa, har varit hos Mia och Hasse och ätit god middag och fått julklappar, sötisar =) fick ett par mysiga tofflor, 500 kr på H&M och en necessär från The Body Shop med massa kokos-produkter, YUMMY! Tackar för det!

Nu ska jag glo klart på Back to Cold Mountain, sen sova! PUSS