TESTING

Tydligen så kan man nu välja storlek på bilden när man bloggar via appen! GRYMT! Så jag testar lite nu, med en bild jag tog på brunchen igår. VÅFFLOR!!!


EM DESTROY SHORTS

//ginatricot.com

Heeeeeeej. Igår var ute.. Tanken var att jag skulle på min morbrors 40-årsfest en stund och komma i säng i tid. Kom till festen med inställningen att jag inte skulle dricka, och det gick ju bra. Not. Åkte sen in till stan och träffade massa vänner, blev bjuden på shots, åkte och träffade mamma och kom hem vid fyra. Och idag blev jag och min syster bjudna på brunch av mammis, på Clarion vid Skanstull. Så jävla göööött!

Nu sitter jag i soffan och är så jävla trött. Dricker massa Pepsi Max och äter snacks och pillar med ett par shorts jag köpte på Gina i fredags (dom på bilden, yes). Har svårt att hitta shorts som sitter bra på mig, och det gjorde dom här! MEN.. Gillar inte nit-korset. Just för att det är en sån grej som gör att alla tänker "hon har också dom där shortsen från Gina". Så jag har nitat av dom och köpt lite fetare nitar som ska på, dock på ett annat ställe. Och så lite annat stuffs.. Visar när jag är klar!

STRETCH

Sista stretchen igår. Lite sorgligt.. Vi hade liksom blivit som en liten familj där. Men som sagt, jag blir ju kvar!
Första klassen tog vi kort på hur långt (eller inte långt) vi kunde komma i en spagat, och igår gjorde vi det igen för att se skillnad. Är nöjd med det jag åstadkommit, kan jag ju säga! Vill ni se bild?

PISS

Faan! Precis när jag börjat få ordning på livet och börjat vara glad igen ska jag förstöra för mig själv. Har gjort allt för att bryta kontakten och hålla mig borta från vad som händer, men ändå ska jag dit och kika ändå. Klart som fan det gör ont, klart som fan man blir ledsen.. Kan nån slå mig på fingrarna när jag är där och förstör igen?

HAIR


PANCAKES


ÅH, ännu ett inlägg med färska bär! ... och lite annat. Nämligen pannkakor med Nutella. AAHHHH GOTT. Dom är dock gjorda på rågmjöl, så jag försöker intala mig att dom inte är sjukt onyttiga, hahaha. Sticker till gymmet snart och köttar, sen jobb tre ynka timmar. Men först ska jag äta mina pannkakor.

KAN DEE


Är med i en tävling hos Kan Dee där man kan vinna ett presentkort på 500kr i hennes shop. YAY! Här hittar ni tävlingen!



BERRIES


Hej vänner! Denna dag har spenderats med 100 minuters körlektion och lite träning på det. Gjorde ett stopp på vägen hem och shoppade lite frysta bär, gooooott. Smoothies alltså, bästa uppfinningen typ. Köpte även två specialsemlor, UTAN mandelmassa.. Så jag hoppas att dom ä goa. Sist jag åt en semla blev jag magsjuk efter, och det var två år sen. Bara tanken på semlor har fått mig att må illa, men nu kände jag att jag ska upp i sadeln igen!

Imorgon blir det mer träning, sen jobb, och på torsdag träning och sen sista stretchklassen. Buuuhu. Men kvar på North Pole Studio blir jag ju!

SILLY SALLY


Waddup peeps. Sitter i soffan efter en dag full av träning och stretch, och äter nu världens godaste snacks. Hallon och gröna druvor! Yum. Jobbar inte mycket denna vecka, så jag hinner klämma in en del träning och det känns sjukt bra. Så att man kommer nånvart liksom.

Ser att ni är en del som följer mig via bloglovin, hejhej! Who are you? :)

NEW WEEK

Random Instagram-pics. Heter fortfarande mandyrin för er som vill kika.

Fasen hörrni.. Veckorna bara flyger förbi och imorgon är det vecka åtta. Holy jesus. Då ska jag träna träna träna, stretcha stretcha stretcha! Och även försöka sola lite.. Kommer förmodligen (om det går som jag vill) börja ta en medicin, och när man äter den får man inte dricka alkohol eller vistas i stark sol. Och jag vill bli lite brun och fräsch, hehe.

Annars då?

 


PSH


I GUESS THAT I DON'T NEED THAT THOUGH

Hola guys. Spenderat dagen med tvätt och gym. Försöker jobbar på min split (som ni ser), och det går lååångsamt framåt.. Även om det är långt kvar. Just nu sitter jag i soffan och dricker kaffe, om 20 drar jag in mot stan och stretchen!

Annars då? Jobbar på som vanligt. Övningskör och så.. Inte mycket mer. Har precis bokat pole, så jag och Carro börjar nivå ett om tre veckor. Rookies, hähä!

Boka tatueringstid snart tror jag också, mm.. Mm.. Men nu måste jag göra mig i ordning! Tjiiiiing

AM I BACK?

A. Tror jag är back. Men först ska jag kuta ner till gymmet och träna! jäjjjjj

FRIDAY, FRIDAY

Hej och hå. Vill börja detta inlägg med att tacka vänner och familj för alla stöttande sms och samtal. Helt fantastiskt hur många goa människor jag har runt mig! Så a, tack ♥

Denna helg hade jag tagit ledigt från jobbet för att vara i studion, men det blir det ju inget av nu.. Jag är dunderförkyld, så denna kväll spenderas i soffan med lite godis. Skulle vilja göra något, men har ärligt talat ingen lust. Med nåt typ. Har väldigt dåligt med pengar också, så det var väl lika bra.

Nä. Heddå så länge.

EN PAUS...


Som ni kanske märkt så har jag varit frånvarande i några dagar. Det beror på tidsbrist, men det kommer vara tomt här framöver också.. Jag och mitt band har gått skilda vägar. Orkar inte gå in på varför eller ens prata om det över huvud taget, men det gör mig extremt ledsen och jag behöver lite tid att fixa mig själv. Jag måste fundera vad jag ska göra av mitt liv nu när jag inte kan leva min dröm. Allt jag vet är att jag ska ta mitt körkort, fortsätta jobba, träffa vänner och familj och, när jag avslutat min stretchklass, börja på poledance.

Så nu vet ni varför jag kanske inte skriver här varje dag. Men jag fortsätter uppdatera min Instagram dagligen. (mandyrin)

INSPIRATION


By the way guys, om ni behöver inspiration och tips med träning och kost, kika in hos dessa bruttor! Mathilda och Jessi, svinsnygga båda två och dom pumpar på med bra tips, man blir pepp!

Lånat bilderna från respektive tjej.

WEDNESDAY


Idag alltså. Spenderat snuskigt massa pengar, på saker som inte är speciellt kul.. På körlektioner och gymkort. Och det som är så jobbigt är att det inte verkar spela någon roll hur mycket pengar jag drar in eller hur mycket jag drar in på utgifter, finns ändå inga pengar att lägga undan. SUCK. Jaja, nu ska jag få en snygg kropp och ett körkort. Punkt.