COLOUR B4

Okej, här kommer ett hårigt inlägg.
Dom flesta av oss har väl någon gång önskat att man aldrig började färga håret? I know I do. Färgade hela håret för första gången när jag var typ 12 (läs; typ 10 år sen. SJUKT), och innan det hade jag tonat och slingat. Men som sagt, 12 år gammal var jag när jag började färga håret och då var det svart. Varje gång jag fixade utväxten färgade jag hela håret, så håret var ju lagom mättat. Sen beslutade jag mig för att jag skulle bli rödhårig, alltså KNALLRÖTT. Sagt och gjort, i med blekning och den rödaste Directions-toningen du kan hitta och så hade jag ett tag. Sen tröttnade jag, färgade svart igen men behöll rött underhår. Och sen helsvart igen. Och så bestämde jag mig för att bli blond.. Tog sjukt lång tid och slet fan på håret, men det gick ju till slut.
 
 
.. Och lagom till studenten ville jag bli mörk igen. Och sen röd. Och sen brun. Ja, ni hajjar galoppen. Det jag vill komma fram till är att håret varit med om både det ena och det andra.. Och jag har som sagt velat ha tillbaka min naturliga hårfärg ett tag nu, men vill inte vill inte vill inte slita på det. Då fick jag höra om mirakelmedlet.. Colour B4. En avfärgning som inte sliter alls på håret, innehåller inget blekningsmedel eller ammoniak. Googlade och Youtubade en del innan jag beslutade mig för att testa, och det funkade fan riktigt bra! Skulle inte gå så långt som att säga att min naturliga färg är tillbaka, men fick bort en hel del röd/brun färg i alla fall. Och håret är inte alls slitet. Så poängen med detta inlägg är: PROVA!!! Om du vill ha bort färg. Luktar ruttet ägg, är ganska jobbigt att göra och det känns svintorrt när du sköljer ur det, men det blir superbra.
 
 
 

PRETTY PLEASE WITH SUGAR ON TOP?

//bikbok, 399 kr
 
Om du köper den här till mig är jag din bästis föralltid.

BEACH2013

 
Om det är något jag tycket är störande så är det allt snack om "beach 20XX" varje år. VARJE. ÅR. Och antingen så är folk för lata för att lyckas, eller så är man bara fit en halva av året.. Vi sticker ju i alla fall till Thailand om mindre än fyra veckor, och jag skulle vilja kunna ha bikini utan att vilja gråta, så det är bara att ta tag i skiten! Och när jag är luspank och ledig fem dagar i sträck, vafan ska jag annars göra? Så, i tisdags körde jag biceps/rygg och igår körde jag rumpa på förmiddagen och triceps/bröst på kvällen. Idag gör hela kroppen ont, men på ett bra sätt! Så det blir nog bara lite konditionsträning (och såklart MAGE! Varje dag, mage mage mage).

WAOOWW ge mig Thailand nu.

FML

Idag är en dålig dag.. Fattar inte varför allt ska kosta så jävla mycket, till och med saker man verkligen behöver? Aja, kan du inte punga ut tusenlappar så får du må skit. Sounds fair.


2012


Amen hej 2013! Langar ett par bilder från november/december.. Alla hänger på Instagram nowadays ju!

Annars kan jag ju berätta att jag och babe bokade spontan Thailand-tripp i februari! WOOOOOW.. Två veckor i Phuket, jag smäller då rakt av! Ska bli så skönt. Tills dess ska jag jobba och träna, men först ska jag bli frisk från denna djävulska förkylning..

Puss!