BRUISES

Ååhhhh YOU GUYS!! Igår sprang jag ifrån jobbet när jag slutade klockan fyra för att vara i studion strax efter fem. Och mellan halv sex och halv nio körde jag stenhårt på polen! Vet att man måste ha klättringen klar innan man börjar på nästa nivå, och idag kom jag äntligen upp till taket! Tack vare mental styrka och Dry Hands, hehe. Känns faktiskt galet bra, eftersom jag, för två lektioner sen, knappt kunde stå på stången.

Jaja, nog med poledance-snack! Idag är det LÖÖÖÖÖÖÖÖN! Och på torsdag är det Sweden Rock-cruise. Nån som ska åka?

SPAGAT

A, här har ni det. Resultatet efter 8 veckors hård stretch! Och ja, det är en jääävligt bra bit kvar, men jag är grymt nöjd med resultatet.

Bör tillägga att höfterna ska vara parallella i denna stretch!

STRESS

Blir så ledsen.. Att stress kan typ förstöra ens liv. Allt jag gör är jobbar, övningskör, pluggar och tränar.. Och nu har min magkatarr kommit tillbaka, vilket gör att jag ibland inte ens kan göra något av ovanstående. Och nu går det ut över vänner och familj. Känns som att jag knappt träffar Jonas längre..

Ni som haft magkatarr vet hur det är, ett äckligt starkt illamående, magsmärtor och hungerskänslor 24/7. BAJS

BRALETS


Har blivit så sugen på massa toppar på senaste tiden! Provade en förra veckan och kände mig ändå rätt bekväm i den, och jag tycker vanligtvis inte om att visa magen. Träningen går framåt, confidence boost! De på bilden hittar du hos Topshop.

STUDS


Shortsen so far! (sorry för crappy camkvalité)

FUDGE...

Fuck. Varför ska man bli sjuk just när man kommit in i ett skönt träningsflow? Fick gå hem från jobbet idag för att jag verkligen mår piss. Känner mig svag i hela kroppen, hängig, ont i ögonen och halsen.. Så det blir en helg på soffan med massa film och mys.

HEY STOOPID


Har varit lite frånvaro här, yes, och det är för att jag varit galet upptagen. Idag var jag till exempel iväg till Gillinge för risktvåan mellan 10 och 15, sen stack jag direkt till gymmet. Och nu är jag trött. Skulle typ hoppa i säng om det inte vore för att sista säsongen av DH börjar ikväll. Snyft!

I helgen var jag ute med bästa Fanny, åt middag, drack drinkar och spelade biljard. Mys! Vad har ni gjort i helgen?