TGIF


Hello my darlings. Äntligen fredag, right? Wäääll för mig spelar det ingen roll, min enda lediga dag denna vecka var igår. Körde ett gympass på morgonen, kom hem och tog det lugnt en stund och drog sen till polen på kvällen! Sista nivå ett-klassen för mig, nästa nivå börjar om 10 dagar! Yiha!

Jonas åker på mini-turné idag och kommer inte hem förrän på tisdag, buhuuu.. Alone.

LOOKBOOK INSPO

//lookbook.nu/ashleyjoncas


NORTH POLE STUDIO


Emelie, som har nivå 2 på North Pole Studio. Lånad från deras hemsida.

Tänkte passa på att tipsa om att bästa studion ever har prova på-pass i början av maj! Kostar 150 dinares och då får du ta med dig en kompis utan extra kostnad. Här bokar ni!

AMERICA SHORTS

Lånad bild

 

Hörrni! Säljer ett par USA-shorts, samma som dom på bilden. Auktionen tar slut strax innan 21. GO GO GO


YUM

Yoyoyo! What's up? Själv sitter jag i soffan, spenderat en timme på gymmet och precis ätit det på bilden ovan. En banan, fyra jordgubbar och lite Skyr. Diggar verkligen den yoghurten! Mättande och god. Ska plugga lite körkortsteori, om jag får tummen ur.. Tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!

Denna helg har bestått av.. Ingenting. Och träning. Och lite jobb. Men på grund av brist på pengar blev det inte så mycket kul. Och det lär det inte bli dom kommande helgerna heller, måste ju spara till SWEDEN ROOOOOOCK! YI-FUCKING-HA!

Puss på er så länge!

BIRTHDAYCAKE


Den här feta tårtan bjuckade jag på igår, när jag och massa vänner firade min fina babe. Den gick hem kan jag ju säga, asgod! Grattis på 2*-årsdagen älskling! (igår alltså)

ADVANCING


Sooorry for party rocking. Nä, men för kass uppdatering. Har verkligen inte tid helt enkelt, med jobb, träning och körning. Men ja, vafalls.. Langar en bild från gårdagens polelektion! Kommer inte ihåg vad just detta trick heter, men det börjar med en pole sit och så bollar man ihop sig.. Obviously. Kändes också skönt att höra att jag är redo för nivå två! YAY

Snart ska jag piffa till mig och sticka till jobbet för ett åtta timmars-pass. Vad gör ni ikväll?

CHEATWEEK


Åå hej! Det har hänt en del sen sist.. Sitter och klapprar på tangenterna med mina nya, fina naglar som Celina gjorde på mig i onsdags. Har också varit på Sweden Rock-cruisen torsdag-fredag, och det blev ju festligt i vanlig ordning.. Träffade helt otippat på Tina också, rolig överraskning!

Har vart lite fuskig med träning denna vecka.. Så imorgon blir det en förmiddag på gymmet! Cheeeeeers