TRADERA

Nu har jag lagt upp TVÅ GREJER på Tradera! Wohooo!! Hahaha.. Om det är någon som är intresserad så finns dom HÄR.


Har också lagt ut en av mina gitarrer på Blocket, så om nån läsare vill ha en lättspelad gitarr för en billig peng, klicka hääääär. Det är en Cort M200 som jag köpte för 4-5 år sen, har ju två gitarrer till så jag tänkte att jag kan sälja en eftersom jag ändå spelar bas numera :)

 

 


Waaakkaaa..

Jag och babe kom nyss hem efter en feting-promenad! Trött.. Snart lägger jag ut lite grejer på Tradera, håll utkik!


Home again

Nu är jag hemma! Sitter och funderar på vad jag ska kolla på för nåååt.. Blood Diamond eller 28 dagar senare? Har sett båda två, häähä. Bläau, mår illa. Ska dricka lite Cola tror jag, det tycker jag att jag får! Anyways, här är två bilder på hur jag såg ut igår:

 

 

Tagna med min iPhöööne. Party! Nu; slappa....... Mmm.



Yaay

Hejje! Det har varit dåligt med uppdatering i helgen, saarriii. Igår jobbade jag, sen drog jag ut på äventyr! Kom i säng typ halv fem.. Kul vare iaf! :) nu har jag varit hos mamma och ätit god middag, sitter på tunnelbanan påväg hem nu. Trött och seg är jag, så det blir en kväll framför tvn med datorn i knät! Skriver mer då! Pööss

Of course..

Självklart hittar jag asmycket grejer som jag vill ha, nu när jag inte har några pengar att lägga på det..


Ge mig .......

 


FRIDAY

Hejhej! Anledningen till att jag inte skrivit nåt idag är för att jag haft fullt upp med mitt hår. Försökt färga det vinrött, blev inte asbra haha.. Blev liksom ljusare i hårbotten än i längderna. Men det får va så ett tag! Syns inge bra på bild heller, så det får ni inte, haaaaa haaaaaa..

Ikväll ska jag inte göra nånting, för imorgon jobbar jag. Vad ska ni göra? :)


Wroom wroom!

Idag har jag kört bil :) men dagen började med tvättstuga! Och nu sitter jag i soffan, har ätit middag och diskat.. Ska dammsuga lite, men just nu har jag hårfärg i håret.. Dock inte hela håret, är inte helt säker på att det är rätt nyans så jag tog bara på en slinga.

Jag har hicka!!



See ya

Nu drar jag iväg till repet! Up, up and awaaaaay..



Dukti tjej

Precis hemkommen från ett cykel- & corepass på gymmet, JÄVLARRRR i min låda! Det var jobbigt :) Tur att jag hade Loppan och Lars med mig, annars hade jag inte vågat. Jävla press på cyklingen asså, mina ben kändes som överkokt spaghetti.

Nu sitter jag i soffan och dricker en Nutrilett-shake, köpte en låda på Coop för 169:- .. Det var bra tyckte jag, 25 mål är det i lådan och det blir sju spänn styck. Så nu har jag lunch i tre veckor! Smakar helt okej faktiskt, lite bananchoklad typ.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, ikväll blir det ett efterlängtat rep!



Worst day

Den här dagen kan ha varit den sämsta på länge.. Fick min lön. Liten som fan, även fast jag jobbade ihjäl mig underj ulen. Så pengarna jag har kvar nu måste jag spara för att ha råd med nästa månads hyra och räkningar. Detta innebär också att jag inte kommer kunna åka till Los Angeles.. Jag kommer inte heller kunna ta körkort i vår och jag kommer inte kunna åka till Sweden Rock. Jag kommer inte kunna tatuera mig på ett tag heller. Kommer inte kunna köpa en bas. Är så jävla, jävla ledsen och jag vet inte vad jag ska göra..

Men..

Jag söker flera jobb varje dag, jag kämpar på och hoppas att jag snart kan få ett mer jobb så att jag kan tjäna mer pengar så att jag kan göra det jag vill. Hoppas.


Rullar trosor

Japp, that's what i'm doing. Eller ja, blev nyss klar. Med att rulla trosor. Låter jättekonstigt, jag vet, men det är faaan den bästa uppfinningen på länge! Senast förra veckan letade jag efter ett par trosor i min låda men jag kunde fan inte hitta dom.. Det är alltid jättestökigt i mina byrålådor, så när jag såg videon nedan blev jag tvungen att prova!




Såhär blev mina fina små trosrullar:




Nu ska jag gå en promenad, sen till Hemköp! Pusssss



Tröttfejset

Jääävla press på jobbet idag! Är sjukt trött fortfarande, därav dålig uppdatering. Sitter och kollar på I, Robot och Jonas är hos en kompis och spelar speeeeeeeeeeel. Helst av allt vill jag krypa ner i sängen, men jag är nästan för trött för att sova! Känner ni igen den konstiga känslan? Haha. Dessutom så är jag hungrig. As always..

Jaja, ska väl göra nåt lätt att äta och sen soooovaaaaa. Imorgon har jag inga måsten what so ever, ska sova tills jag vaknar av mig själv. Hahaha, kommer från tjejen som jobbar en dag i veckan..

Puss på er!


FAVVOGODIS

GE MIG!!!

 


Chloé Schuterman

Seriöst, hur galet snygg kommer inte Chloé Schuterman vara om typ fem år?! Bruden är bara 12 bast liksom, men kolla in fejset på henne. Sjukt fin, tycker jag!


Hon är dotter till Nathalie Schuterman, som har en butik med massa dyra designer stuff inne i stan. Haha, är rätt insatt i sånt skit faktiskt.. Har alltid velat ha en Balenciaga Giant City, men vem fan har råd att pröjsa femsiffrigt för en väska?


Fredag

Ååhh, orkade verkligen inte dra ner till varken Arbetsförmedlingen eller gymmet idag.. Men jag gjorde det ändå! :) Först Arbetsförmedlingen.. Där skrev jag in mig och fick massa papper och såå, ska gå på nåt möte i februari också. Kan ju inte ha det som jag har det nu, försöker spara men det går ju inte med så låg inkomst! Så jag måste få ett heltidsjobb eller bidrag, suck. Anyways, efter det drog jag till gymmet och körde i typ 45 minuter, vart uttråkad haha. Sen hälsade jag på pojkarna i repaaaan och sen åkte jag hem och nu är jag här!

Jag är sugen på att glo på film, och ännu mer sugen på choklad. Har en Marabou Premium i kylen, skulle kunna äta upp den i ett nafs men det ska jag inte göra :) Snart blire middag!




Moooornin'!

Hejje hejje! Sitter och äter frulle och ska snart till tvättstugan :) Jonas kom inte hem inatt så när jag vaknade blev jag orolig! Det är nämligen han som har tvättstugenycklarna (dom här små som man flyttar sin plupp med) och jag visste inte om hemnyckeln funkade dit.. Men jodå, det gjorde den! Sååå snart ska jag dit. Sen ner till Arbetsförmedlingen (buu) och sen träna! Yiiiiiiiha!


Dagens.. Dag.

Idag föll min lågt-kaloriintag-diet lite.. Var nämligen hos farmor och åt lunch, och hon hade gjort en köttgryta som serverades med potatis. Troligt att man säger nej till farmors mat?! Hon hade dessutom gjort en mjuk pepparkaka............ Åååhhh så god den var. Men magen kände av dom där kolhydraterna, för den totalstrejkade. Oufff..

Har också kört lite bil idag, gick assssbra. Pappa och Maria har dessutom köpt en ny bil, en Volvo från 2010! Fräsch som fan, dom lovade att jag ska få den om jag tar körkort i år (BLINK BLINK PAPPA). Haha, skoja..

Åkte från Älvsjö direkt till Väsby centrum för att handla lite tyg, men dom hade inte tyget jag ville ha (såklart). Sen köpte jag lite grejer på Coop och gick till bussen. Som inte kom. Så jag fick vänta i 35 minuter! Bajs-SL. Kom hem, gjorde middag som blev röd quinoa med nån form av champinjon- och halloumigucka och körsbärstomater. Gott ändå! Nu sitter jag och glor på finalen av Masterchef med en latte, mööööms. Imorgon står tvättstuga och träning på schemat!


Farmor när hon var 19 år. Speciell bild! :)




Mission; COMPLETE

Efter en vild jakt sitter jag nu på bussen! ;) to be continued.....

Inlåst

Mamma har låst in mig! Haha. Hon låste överlåset imorse, glömde nog att jag sov här, och jag får inte upp det.. ;p

Stolt

Nu har jag äntligen pallrat arslet till gymmet!!! Gick inte asbra, men jag gjorde det ändå :) när jag kom hem hade Jonas gjort en apgod kycklingsallad, och nu sitter jag i soffan. Ska snart göra mig i ordning för bion ikväll :D mår bra!


SRF

Fan, måste åka till Sweden Rock i år!!! Grymma band. Dock för dyrt, 2290 spänn för tre dagar! Så vi (jag och Jonas) köper en endagarsbiljett, och drar ner och festar ändå :)






Tough times

Åkte till Kista och hämtade ut biljetter istället, närmare! Fick också med mig sko-impregnering och en skokräm till mina fina boots, har ju inte vågat använda dom för att det varit snöigt och bajs.. Men nu töar det ju på utav bara helvete! Så förhoppningsvis kan jag ha dom snart <3 hämtade även ut p-piller och köpte nässpray, och när jag var tillbaka i Väsby hämtade jag ut min klänning från H&M! Den var, som jag visste, alldeles för lång så den måste sys upp i vilket fall som helst. Frågan är bara om jag vill ha den lång eller kort.. Hmm, vad tycker ni?

Anyways, gjorde en omelett till middag ikväll, med champinjoner, körsbärstomater och mozzarella! Svingod var den :) när jag ätit den blev jag såklart sötsugen, som jag brukar bli på kvällen.. Men eftersom glassen i frysen innehåller massa kolhydrater fick jag ta blåbär och hallon. Utan nåt till, haha! Men det funkade.. Hittills. Imorgon blir det träning med Loppan, sen bio! Waka!


Omeletten!



Äggigt..

Jag åt ägg till frukost idag. Det var inte gott.. Försökte få det lite löskokt också, för det är äggulan som är värst tycker jag. Den är så himla torr och ba blää, så jag ville ha det lite löskokt. Det blev inte det, det blev hårt ändå.. BLÄ. Men jag åt det ändå!

Snart ska jag åka in till stan och titta på lite grejer, men mest för att hämta ut biobiljetter till Harry P som jag och syster ska se imorgon kväll :) Har ju redan sett den, men hon har inte det och eftersom jag har såna här gratisbiljetter såååå tänkte jag att vi kan se den, den är ju ändå så bra! Jag, mamma och Johanna såg dom fyra (eller fem?) första filmerna tillsammans på bio, men sen blev det lite svårt eftersom Johanna fick bebisar :)

Har för övrigt jordens största finne bakom örat. Ja, BAKOM ÖRAT! Varför där liksom? Det gör så jääävla ont, speciellt när jag böjer mig ner för då kommer allt blod till huvudet haha.. Nasty.



Porträtt

By the way! Har planerat en speciell tatuering ett tag, så nu undrar jag.. Är det någon av er läsare som vet nån GRYM porträtt-tatuerare i Stockholmsområdet? Typ sjukt tacksam för svar :)


Nick Morte heter snubben som gjort denna. Awesome!



Ny grej!

Haha jaha, så blev det jobb idag igen. Dom ringde nio imorse och behövde ha in mig 11-19 för att en tjej var sjuk, självklart sa jag ja! Nu är jag trött, snorig och har ont i fötterna, ska få fotmassage av Jonas snart HE HE HE.

Idag är förresten dag ett för mig med en ny grej, GI-metoden! Eller typ GI-metoden light, ska försöka minska på kolhydraterna och träna mer, bli av med lite julkilon och känna mig friskare! Det kan jag väl få prova? :) Så imorgon ska jag äta kokt ägg till frukost...... Jag tycker inte ens om det!!! Men känner mig ändå lite sugen på det, spännande..

För er som undrar vad man bör och inte bör äta under denna diet så hittade jag det här på www.gi-metoder.se:

"Grönt ljus – ät så mycket du vill av dessa livsmedel:
Fågel, fisk, skaldjur, kött, ägg, olivolja, rapsolja, valnötsolja, solrosolja, linfröolja, aioli, majonnäs, oliver, avokado, nötter, frön, lagrade ostar (30 %), Philadelphiaost, Mozzarellaost, Halloumi, Fetaost, dessertostar, grädde, crème fraiche, alla salladssorter, paprika, selleri, gurka, fänkål, groddar, rädisa, sparris, broccoli, blomkål, sockerärtor, aubergine, squash, spenat, haricots verts, brysselkål, tomat, vitkål

Gult ljus – ät ibland, men inte alltför ofta:
Frukt, torkad frukt, linser, bönor, quinoa, dinkel, mörk choklad (70 % kakaohalt), bulgur, råris, morötter (helst råa), helkornsbröd, fiberhavregryn, fullkornspasta

Rött ljus – dessa livsmedel bör du undvika:
Potatis, vitt ris, pasta, couscous, bröd, hamburgare, pizza, vetemjöl, godis, kakor, bullar, chips, saft, läsk, fruktyoghurt, frukostflingor"


Godis och läsk blir nog svårast att inte äta/dricka för mig, är alltid sugen på socker. NU KÖR VI.




Söndag

Pressarhelg!! I fredags åkte jag hemifrån tidigt för att repa, var i Nacka kl 11 och körde till typ ett. Sen käkade vi lunch i stan, glodde på basar och sen åkte jag hem till Nelly på Odenplan! Var där runt fyra-ish. Sen förfestade vi och hamnade på Harrys, otippat. Men det är ett säkert kort (oftast)! Kom hem runt fyra och sov på soffan.. Dagen efter spenderades också hos Nelly, med pizza, läsk och film! Åkte sen till Jossan vid Mariatorget och käkade middag, tanken var att vi skulle hänga hela kvällen men jag var seg och sen så drog jag tidigt för att komma hem i någolunda tid.. Tåget var dock försenat så jag missade bussen och fick gå, karma för att jag drog så tidigt haha!

Idag har jag jobbat till stängning, och när jag kom hem hade Jonas gjort en gryta hela dagen, en Boeuf Bourguignon som var fruktansvärt god! Nu är jag trött och täppt i näsan.. Bu.

Här är förresten jumpsuiten jag köpte förut!

Fast den ska bli shorts då.. Hehe.



Lördag

Sorry för dålig uppdatering, har inte varit hemma och haft fullt ös! Skriver mer typ imorgon eller nåt, efter jobbet. Nu är jag trött..


Trötta tjejen

Hejje hejje, har inte blitt nå bloggande idag eftersom jag inte varit hemma. Sov ju hos mamma igår och idag gick jag upp tidigt för att hjälpa syster med bebisarna till dagis! När vi lämnat Minna gick vi hem och slappade typ, jag passade Love medans hon duschade och sååå. Sen gick jag till mamma, åt lunch och mötte upp pappa för övningskörning. Gick bra, men läskigt halt ibland! Och nu sitter jag hemma i soffan, har ätit en grymt god chili som Jonas lagat sen ett-tiden idag, dvs i typ sex timmar!! God varen! Nu är jag trött och vill sova..

Imorgon händer det en hel del grejer, vad får ni veta då ;D


0 kr

Ligger hemma i mammas soffa nuuu, varit och fixat p-piller och lagt mina sista kronor på en byxdress.. Har letar efter en snygg, enkel shortsdress jättelänge, så jag norpade åt mig den allra sista av snyggingen, som fanns på H&M, och ska lämna in den till en skräddare som kan sy upp den :) vågar inte göra det själv då den är i viskos! Första gången sen jag öppnade mitt sparkonto som det är helt tomt.. Känns sådär :p men jag får ju lön på fredag iaf!

Jajajaja, puss!

Pants on the ground!

Hej hallå. Idag lyckades jag vakna lite tidigare än vanligt, duktig.. Haha, eller inte! Har hunnit med att städa och dammsuga lite också, så nu äre fint :) sen började jag lappa Jonas stagepants, efter en liten olycka såg dom nämligen ut såhär:



Haha! Blev nästan klar, men då gick nålen av på symaskinen.. Så jag fortsätter när jag kommer hem på torsdag, nu ska jag åka till mammaaaa! Puss på er så hörs vi senare!


GRAGGH

Spinningpasset var fullbokat!! Såååå vi gymmar imorgon istället. Yaaooza!

You gotta work work

NU ÄR JULEN OFFICIELLT SLUT. Alla grejer åkte upp på vinden idag, skööööööönt. Sitter och är aptrött i soffan.. Spinning ikväll, faaan haha. Det är så sjuukt jobbigt! Som tur är så är det bara ett 45-minuterspass ikväll, istället för en timme. Så det ska nog gå bra.. Har ju inte tränat på säkert två-tre månader. Muff.




Kaka i panna

VAFAN. Varför sover jag i 100 år?! Bah.. Gjorde iaf american pancakes till frukost idag, för att Jonas sa att han ville ha det igår. Nu ska vi packa undan alla julgrejer, ikväll ska jag på spinning med Stina! Ja, "beach 2011", eller vad man nu säger.. Fast för mig blir det LOS ANGELES 2011!!!!!!!! Sug på den.


Moffin

Bakade ju blåbärsmuffin igår (som för övrigt blev jättesmarriga) och tog bilden till vänster när dom var färska! Jonas kom hem runt två-tiden inatt, och när jag skulle göra frukost imorse möttes jag av en syn.. Nämligen bilden till höger. Haha, tror visst att nån va sötsugen!



FINALLY

Ja, ÄNTLIGEN har jag hittat ett sätt som funkar för mig! Gällande vad? Att locka håret med plattång. Har försökt så många gånger, men det blir alltid bara typ halvbra.. Förmodligen en kombination av att jag alltid är stressad när jag gör det och att jag gör på fel sätt (för mig). Men nu har jag hittat en teknik som gör det precis som jag vill ha det! FINALLY.

Håller för övrigt på att laga middag nu, lax blir det! Catchalateeer deeeewds..


MAKE UP

Varför kan jag inte gå upp i tid? Har inget speciellt att göra idag (förrutom tvättstugan) iofs, men ändå! Kan väl få gå upp tidigt ändå..

Är så sjukt sugen på att köpa nytt smink! Det här vill jag ha:


Båda kommer från Make Up Store, läppstiftet
heter Black Orchid och ögonskuggan heter Pollution.


Jag hoppas att dom får mig att se ut såhär:

 

 

Haha, nejdå.. Men jag vill att sminkningen ser ut sådär iaf!

 


Bloglovin'!

Följ min blogg med bloglovin

Jätteledig

Hejje hejje! Sitter i soffan och jäser efter cpgod middag bestående av fläskfile och sallad med bea, möööms! Idag jobbade jag till stängning, sen gick jag och sa hej till Jonas och grabbarna i repan. Nu då? Har inget jobb på heeeeeeela veckan.. Så jag tänkte åka till pappa och spendera några dagar där, köra lite bil!

Har fått många förfrågningar om bild på min tatuering.. Haha, skoja. Ingen vill se, men jag vill visa upp den ändå för att den är så JÄÄÄVLA SNYGG!




Sa-u-ay

Goder frid! Idag sov jag alldeles för länge, och det känns i ryggen.. Ajje. Har ändå hunnit käka, duscha, epilera benen och fixa håret. Ska nog åka in till stan snart för att handla lite grejer, typ nålar (Jonas hade inga) och lite smyckesgrejer :) För ja, jag gör smycken också. Kan ju starta en hel sida med grejer haha.. Så det är vad som står på dagens schema, och imorgon blir det jobb!



FREDAG

Hejhej och TACK för alla fina kommentarer om mina kläder! Gla' blir jag! Idag har jag inte hunnit blogga nåt, kunde inte somna inatt men skulle upp tidigt.. = sov lite längre än vad jag skulle och fick stressa iväg. Åkte alltså till Farsta och träffade min fina mamma, min underbara syster och hennes gosiga bebisar! Vart inte så länge dock, började må illa och gör det fortfarande.. Vet inte om det kan vara för att jag sov för lite? Eller för att jag är hungrig? Hmm. Ska äta snart, så vi får väl se!

Puss!


MANDY DESIGNS

Jäjä, här kommer kläderna jag sytt!


Här är en kort, tight klänning i ett sammetsliknande tyg. Den är i halterneckmodell
(syns inte på bilden, sorry!) och har små silvernitar vid bysten, som ni ser. Snygg!



Strapless, om man så säger! Var en t-shirt från början men sydde om den. Kedjor vid bysten!

 


T-shirt remake även här, Crazy Lixx är bandet! Lågt skuren vid ärmarna och nitar på axlarna.



Här är två plagg! Ett linne med nitar och kedjor och en hög, tajt kjol med nitar på sidorna.



Även denna var en t-shirt från början, blev en kortkort klänning eller ett längre linne.
Skinn på sidorna och inga axelband. Detta är plagget jag är mest nöjd med tror jag.



Sist men inte minst, KISS-klänning! Enkel, snygg, najs. Kul!


Ska vi börja budgivningen på 500 spänn?!?! Skoja. Vissa av plaggen skulle jag iofs kunna sälja eftersom jag inte använder dom, menneee.. Ja, nja. Kanske. Eller? Anyways, den här "kollektionen" döpte jag till Shades of Gray, dels för att jag lyssnade på den låten mycket när jag sydde och dels för att allt är svart/vitt. Nu har jag visat iaf, ska fortsätta sy på ett annat linne nu!



I min handväska

Håller på att fixa med bilder jag tagit av mina kläder nu! :) vart inte asbra eftersom jag tog bilderna med min iPhone och eftersom jag själv fick vara modell, hehe.. Medans ni väntar slänger jag upp ett sånt där roligt "i min handväska"-inlägg!

Detta finns ALLTID i min väska, no matter what. Fast nu på vintern mosar jag ner en del i min tjocka jacka, hehe.


- En necessär innehållandes en liten burk av The Body Shops kokoskräm, en liten spegel, läppglans och läppbalsam, en tofs, nagellack, concealer, täckstift och en liten tub handkräm.
- Hemmanycklar och jobbnycklar
- Plånbok
- Tändare
- Glasögon
- Hårspray
- Pass (eftersom jag är så ful på mitt leg och ingen ser att det är jag)
- Busskort

Och såklart min iPhone, men den fotade jag med så den fick jag ju inte med.. Heh! Och tuggummin!!
Stay tuned for some Mandy designs...... ;)


STÄDTJEJEN

Nu har jag bannemej städat hela lägenheten!!! Rensat och ordnat i garderoberna, dammat, dammsugit, plockat undan.. Och snart ska jag plocka fram min fina symaskin som jag fick i julklapp, invigning! :D ska laga några av Jonas jeans och fixa till en tröja jag sydde förut som inte blev så bra. Naaaaaaajs. Kanske borde visa bilder på allt jag sytt, elle vad tycker ni? :) We hears off later!


Fasen då

Nu sitter jag här i soffan. Eller, vafan.. Har ju suttit här i princip hela dagen ;p Har glott på nån random film, nu halvtittar jag på slutet av Snuten i Hollywood. Alla är ute och röjer ikväll, känns det som.. Men inte jag! Känner mig så pass frisk att jag skulle kunnat, men valde att inte gå nånstans. Spara på hälsan och på pengarna! Som jag inte har nu när blev tvungen att sjukskriva mig idag och på fredag. Hade som sagt var kunnat jobba på fredag, men igår, när jag mådde som värst, så ringde jag till min chef och sa att hon skulle hitta nån annan som kunde ta mitt pass då, för deras skull liksom. Så nu är det taget, damn. Det är 1500 spänn i ån! Pengar som jag behöver till hyran! Och till LA!!!! Menmen.. Kollar lite roliga Family Guy-klipp nu i reklamen, här är en fave hehe:

 

Moahahaha. Fan va goda bröden blev förresten!! Dom jag bakade förut. Avnjöts i kombo med tomatsoppa, möööms. Nu börjar filmen igen, sen ska jag sova! Puss på er!

 


Bröd

Hajhajhaj. Mår bättre idag, yaay! Tänkte snart gå ner och handla lite ingredienser till bröd, bak-time! Och ja.. What else.. Hmm.. Eh. Vi hörs.




TE

Dricker te, te, te! Ond hals, te, te, te!!!! Yogi Tea har dom absolut bästa teerna, detta är min favvo! Härligt kryddig :)



Dress

Gahhh, jag har så ont i halsen!!! Varje gång jag sväljer dör jag.. Sitter nu och kollar på Kvinnor som mördarTV4+ och dricker Cola (som dödar min hals), var och handlade och hämtade ut ett H&M-paket för inte så länge sen! I den fanns det en klänning, som är snygg på alla andra men som såg hemsk ut på mig! Uäk. Så jag skickar tillbaka den och tar denna istället:


HETT med långklänning!! Kan dock hända att jag syr upp den.. Hahaha, är inte van vid långa klänningar. Men vi får se! Längtar till sommaren när jag ser den där bilden.


10 dödssynder

Hej peeps! Idag vaknade jag upp och mådde piss. Så det blev en visit på vårdcentralen för min del. Jonas följde med en stund <3 fick dock vänta i två timmar på att få komma till läkaren.. Halsvirus har jag, så han sjukskrev mig fram tills på söndag.. Nu gräddar jag våfflor som jag ska äta med glass!

Detta är det sista inlägget på listan!!! Och det ska handla om 10 dödssynder. Alltså, inte tre plus "dom riktiga sju", utan dom jag tycker liksom. Den som hamnar på första plats har jag snott av min systers lista, för att den är värst.

1. Att utsätta barn för något brott (kan vara vad som helst, misshandel, våldtäkt, försummelse.. Whatever liksom!)
2. Att på ett eller annat sätt skada en människa.
3. Att medvetet trampa på andra för att få sin egen vilja fram.
4. Otrohet.
5. Lögner som inte är vita.
6. Egoism
7. Girighet
8. Att ta saker för givet
9. Narcissism (självklart får man tycka att man är snygg, men man behöver ju inte tro att jorden kretsar runt en..)
10. Att vara så lat att det drabbar andra negativt.

Där har vi den! Tror jag. Kanske ändrar mig sen.. Hehe. Puss!


Det här ska jag bli när jag blir stor

Ush. Dom ringde från jobbet igår och frågade om jag kunde jobba 12-17 idag. Mådde fortfarande inte bra, men sa ja ändå. Sen ringde dom halv 10 imorse och frågade om jag kunde komma ner på en gång och jobba till 19. Jag sa ja. Dumt.. Nu mår jag inge bra alls, känns som att jag har halsfluss. Så imorgon blir det vårdcentralen!

Dagens inlägg handlar om vad jag ska bli när jag blir stor. För det första, när blir man s.k. "stor"? :o och för det andra.. Så vet jag inte. Vill bli så himla mycket, och det vet ni ju. Så jag får suga på den karamellen lite till!

Nu ska jag nog krypa ner i sängen. Puss på er!




DAGENS


Dagens outfit:
Softa P's, mysiga strumpor som jag fick av mamma och Jonas t-shirt.
Dagens känsla: Förkyld och seg.
Dagens utomhus: Fem-meters-gången till tvättstugan.
Dagens shopping: Ingenting! :)
Dagens film: Började kolla på Edward Scissorhands, fin film!
Dagens längtan: Sommaren!!
Dagens sug: Hmm.. Cola.




Saker jag saknar

Goder morgon! Sov till 11-ish idag, halsen kändes öm.. Jonas fick göra frukost, hehe. Sitter nu och funderar på vad det finns för saker som jag saknar.. Inte människor alltså.

Jag saknar hur jag orkade anstränga mig för att vara snygg varje dag, haha. Hur jag vågade se ut som jag ville, varje dag. "Gänget" och bandet jag hade på den tiden också.. Gah. Saknar old times.



Sånt saknar jag! Men å andra sidan så är jag äldre nu och har andra vänner och ett annat band. Man blir väl lite nostalgisk ibland bara..


Min favoritplats

Min favoritplats.. Hmm.. Ingen aning. Långt inlägg ;p

Internet är bajsigt just nu, får inte upp några bilder!!!!!

NYTT FAAAKKING ÅR

Ja, gott nytt år på er då! Jag och Jonas kom hem sex imorse, nu mår vi båda bajs. Så vi har beställt hem en fet jävla pizza!! Det var vi värda. Innan jag glömmer det måste jag bara rätta mig själv och min 2010-lista, skrev att Jennifer var den bästa människan jag träffat igår men såklart också Moa och Filippa!! Förlåt darlings, somehow you slipped my mind.

Igår jobbade jag till klockan fem, sen bar det av in till Kungsholmen för att äta tapas och dricka sprit med fina vänner! Jag och Jonas var där tills ungefär ett, då drog vi till Bromma och hem till Grönis flickvän Ninni. Där vart det mer dricka! Sen delade vi en bulle hem med Erik och Stina och kom som sagt var hem vid sex. Bortsett från några smärre händelser så var det en riktigt lyckad kväll! :)



Gott nytt år på er igen!