WHO THE HELL WAS I?


ARCH ENEMY

 
 
Jag har äntligen klarat det; att göra en invert på polen. Det kanske inte ser så svårt ut (och är förmodligen inte det egentligen), men för mig har det bara inte gått!! Plus att min rygg dog. Men ja. Nu kan jag!!!

POLE


Idag har jag polat ska ni veta! Och man, kroppen är inte i sitt esse.. Men den vänjer sig nog när jag kört lite! Men när ska jag göra det? Jobbar hela nästa vecka! Yep, måndag till söndag. MONEY!!!!
 
La till en kategori btw, "Poledance" heter den. Kändes lämpligt!

STUDS

I want to has diz pliz. Typ nu.

THANKS ...


Having a rough day to say the least.. Började ok, åkte in till stan för att få mig en wax, glodde runt i lite butiker, åkte hem. Men nu är jag bara ledsen. Var med om en break up-liknande händelse för typ åtta månader sen (alltså inget mellan mig och Jonas), och det är fortfarande så jävla jobbigt. Har till och med gjort så att man inte behöver se uppdateringar om det/dom på Facebook. Och när folk frågar om vad som hände och varför så svarar jag spydigt, som att jag inte bryr mig. Men det gör jag ju självklart.. Asmycket. Och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det heller. Har jobbat ihjäl mig för att hålla mig sysselsatt, och när jag inte jobbat har jag tränat, fast nu var det ju iofs ett tag sen. Men stunder som nu, när man bara sitter, då är det svårt.

AM I BACK?


Heeeej peeps! Nu var det ett tag sen, typ två månader? Kan ju vara så att jag är lite bloggsugen.. Eller inte. Eller? Vem vet. Beiget har det blitt iaf, men jag gillare! Bjuckar på ett litet Instagram-collage från sommaren. Som är SLUT nu. Dör höst-döden.........