läskigt.

JAYSON

kan inte föreställa mig hur det känns att förlora sin mamma.. ush. så nu länkar jag till detta blogginlägg på bloggarens (jaysons) önskan. puss!



tävling

rösta på min bikini! =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


shopping

tänkte ba visa lite grejer jag har köpt på senaste tiden! yeeee. om ni undrar vart dom är ifrån, släng iväg en kommentar!


oversized magtröjor till sommaren, en puderrosa och en svart


två dödskalleringar, en guld och en silver


oversized tröja med axeldetaljer. apsnygg!


t-shirts, en mötley och en batman! ... woman.


sniiiigga grejer!



falukorv

rå falukorv på knäckemacka = ja
falukorv i ugn = ja
pasta korvbonara = ja
stekt falukorv med makaroner = nej
makaroni- och korvgratäng = ja



jobbig helg!

ja, ush, den här helgen har inte varit rolig! i fredags åkte jag hem efter skolan för att sen spendera heeeela kvällen (jag menar verkligen hela kvällen. från typ sex till typ elva!) med att jobba på projektarbetet, dvs att sy kläder. resultatet av det jag gjorde klart blev fan snyggt! visar senare i vår när hela "kollektionen" är klar! lördagen började med att jag väcktes av en skitjobbig borr. lät som att någon borrade i väggen där min sängs huvudända är. kul. not. sen fortsatte jag med projektarbetet och sen jobb 16-21, åka direkt hem till pappa för att sova. iofs gjorde jag inte det, fastnade framför natt på muséet och somnade väl vid halv 12, vaknade kl fem (eller sex, sommartid) för att jag inte visste att min mobil ställde om sig själv. sen jobb 8-15. jag är trött nu!!

mys med babe står på schemat ikväll.


tröttfejs

jag hatar tisdagar!! det är sjuuukt jobbigt att börja halv nio, även om det bara är en halvtimme tidigare än tiden jag brukar börja ... har sovit så skönt i natt och jag vill få sova bara lite till. wäh.

ikväll blir det plugg och spinning, eller träning i alla fall. hoppas jag. det är ju sommar snart, måste träna!! nu ska jag fixa mig, sen åka till skolan och ha matte, yaaay ...



studentskiva!

igår hade min klass studentskiva (tema burlesque/cirkus), äntligen!! jag är ju med i studentkommittén tillsammans med några andra tjejer, och vi har verkligen kämpat med detta så jävla länge och mycket och jag är så glad att det blev lyckat! till en början .. kör en liten genomgång av kvällen!

vi i studentkommittén hade bestämt att vi skulle vara på nype (stället vi hade skivan på) klockan fyra för att kunna fixa med lokalen och oss själva. det sket sig lite eftersom jag kom ifrån skolan strax efter två och skulle då åka hem, färga håret och bränna skivor. yaay .. så jag var inte på plats förrän halv sex. då var det bara att slänga på sig kläder, locka håret och limma på ögonfransar. på ett kick var klockan sju och klassen strömmade in!

vi började käka ungefär halv åtta, det blev tomat- och mozzarellasallad, fläskfile med potatisgratäng och rödvinssås och cheesecake med lime och bär! gott! sen blev det modevisning och prisutdelning som höll på tills ungefär halv tio. då var det även insläpp för alla gäster!

hade så himla kul, babe och alla kom väl typ halv 12 och var jättesöta och gav komplimang efter komplimang, var så glad! =) sen började allt vända. en av mina kompisar blev utslängd efter att ha varit där typ en timme! för att han var för full tydligen, när han bara druckit typ två öl. blev så himla ledsen, för man kan inte göra nåt åt det heller .. hade ett snack med resturangchefen men han kunde inte göra nåt tydligen. förmodligen så sa han bara så, menmen .. sen blev även norrland utkastad, från sin egen skiva!! han var inte ens så pass full! en kvart senare blir olle också utkastad! mina homeboys liksom .. blev sjukt arg och ledsen på pissvakterna som kastar ut folk till höger och vänster utan anledning.

strax efter klockan två började jag bli trött så jag och babe började vandra mot centralen. köpte en mezzaluna på 7-eleven och sen åkte vi hem. kollade på klockan precis innan jag la mig i sängen och då var den halv fyra. vaknade typ halv 11 av att jag var jääättehungrig, så jag gick upp och åt, sen gick jonas upp också. fast vi somnade om igen vid typ 12 och vaknade ett igen. hehe. bakis tjej ..

overall var det en lyckad kväll, hoppas klassen tyckte det också!



jag, olle och norrland på skivan! vi var awesome!




jahaja ...

nu är lovet slut. WÄÄÄÄHH!! har inte saknat att gå upp klockan sex på morgonen iaf..

detta årets sportlov har bestått av massa fest (harry b ons, tors, fre) och mys med min älskling. nu blire fyra veckor i skolan sen påsklov och srf-kryssning och crazy nights rockfest! LÄNGTAR!



igår och idag

hejhejhej!
igår började dagen (och sportlovet!) klockan halv 10 för mig, då var jag tvungen att gå upp och sätta i linser, skulle nämligen på linskoll halv ett och då ska dom ha suttit inne i minst tre timmar. såå jag gick upp, pulade in dom och satte mig framför tvn. jonas vaknade en stund senare, vi tog en dusch och åt frukost. sen åkte jonas strax innan 12 för att han skulle repa, jag gick inte så långt efter för linskollen. allt såg bra ut förutom att jag har fått lite mer nedsatt syn, från -1.25 till -1.75, wääh! hehe. gick iaf hem sen och sminkade mig lite, sen in till stan för att hämta ut två gratisbiljetter till filmen remember me och en gratishårspray hehehe. seeen åkte jag till a'n't i gamla stan och tatuerade mig!!! äntligen, efter nästan ett år av att vilja ha just den här tatueringen så vågade jag. bild kommer sen! sen åkte jag och michaela hem (hon hade piercat sig i nacken också, snyggt!) och åt, sen köpte vi ben & jerry's och pringles och bänkade oss framför min laptop i min säng och glodde på dead silence. eller, hon kollade iaf. jag blundade nog mest =p

idag började kl 10, gick upp och åt och gjorde mig i ordning för att åka till ida. skulle färga och klippa hennes hår, men hann bara slinga lite innan jag blev tvungen att åka in mot stan och avatar 3D med pappa! sjukt fin film tycker jag! sen åkte jag till väsby, handlade mat och nu sitter jag här hos jonas, har glott på desperate housewives och nu tittar vi på bourne identity. imorgon blir det plugg och sen harrys!


puss!



pants on the ground!