PEACH/NECTARINE/WATERMELON

//något av det bästa med sommaren; alla färska frukter och bär!

Asså VÄDRET! Dör av lycka. Älskar verkligen värmen och sommaren, varför har vi inte apkort vinter, typ över julen bara? Resten vår och sommar? Låter sjukt bra tycker jag! Var i alla fall ute och joggade idag, och det gick helt okej. Fick ont i ryggen mot slutet, men annars så! Och som sagt, VÄRMEN! ♥

MINI-ABS

//instagram (mandyrin). Detta är magen at the moment, bör tillägga att jag spänner mig så att jag dör typ. Är inte helt nöjd än, men kämpar på!

Fy vad denna dag varit tråkig.. Har inte gjort nånting, bortsett från en redig ryggstretch och en promenad. Finns såååå mycket saker jag hellre gjort, jobbat till exempel, men då jag fortfarande har jävligt ont känns det som att jag inte kunnat göra så mycket.. Eller solat för den delen, men det får jag ju som sagt inte. Så jag sitter inne, glor på tv och hinkar vatten eftersom jag har huvudvärk också. Haha! Men jag är glad för det!

BODY

 

Var hos naprapaten imorse och fick ryggen knäckt och mosad. Visade sig att min ryggrad är för rak och att det är därför jag haft så ont, för att musklerna ansträngs eller vad det nu var.. Känns redan lite bättre, men fortfarande väldigt öm, så vi får se vad hon säger på mitt återbesök på måndag!

Nu till något roligare, nämligen mina mått! I början av januari skrev jag ner mina mått på en privat del av min blogg, och a.. Det har hänt lite. Inte asmycket, men lite! På lår och rumpa har jag minskat två cm, överarmarna tre cm och bysten (tyvärr) fem cm.. Och SJU cm i midjan! Det känns fan bra, och magrutorna smyger sig fram.. Men jag skulle vilja tighta till låren lite mer, så jag drar ut och springer så fort min hals inte gör ont längre. Och när jag är klar med min medicin (om två veckor) ska jag SOLA!! För det får jag nämligen inte med dom. Blek, ja.

Piss och kärlek!


POO

Ja, lite halsont och ett fett illamående på det! Hatar fan att må illaaaa.. Men jag ska inte klaga, det kunde varit värre!
Ta i trä..


.. Jinx.


BACKPAIN

//fantastisk drömfångare som kommer finnas med på byCelinas sommarkollektion

Jag faller fan sönder. Har haft ont i ryggen nu i typ två veckor, mer eller mindre hela tiden, och igår hände nåt. Körde pole och jobbade på en full invert då nåt gick galet fel, för jag fick så ont i ryggen. Föll typ ihop och började gråta. Och efter tre timmar på jobbet idag hände samma sak.. Så jag fick helt enkelt boka en akuttid hos en naprapat här i Väsby imorgon. Fick gå tidigare från jobbet och skippa jobb imorgon och på torsdag. PISS OCH SKIT för jag behöver verkligen dom extra timmarna.. Men jag säger som min poleinstruktör; ibland måste man lyssna på sin kropp.

En fet kram till mina gulliga jobbtjejer som bryr sig, och speciellt till bästa Eve som fixar och trixar så att jag kan få vara ledig. Puss!

SPELL//spelldesigns.com

Asså.. a. Vill ha allt från Spell, nu!!!

HEJ HEJ LEDIGA DAG

//spelldesigns.com


Helluu! Vad gör alla denna mulna morgon? Själv har jag precis tryckt lite frukost och ska snart röra mig mot gymmet. Det  var alldeles för länge sen jag var där.. Men med stressen inför körkortsproven vart det bara för mycket. Nu finns det inga ursäkter, ba tillbaka och jobba på sommarformen! Sen ska jag kasta alla vinterkläder åt helvete (upp på vinden) för dom vill jag inte se på ett tag.


POLEDANCE BRUISES

Pole-legs.. Det gör jävligt ont, men det är såå kul och jordens bästa träning!

TIMES LIKE THESE

Tjabaaaa! Behöver väl inte nämna nåt om att det var ett tag sen? Fast nu har jag ju typ gjort det.. Aja. Anyways.. Sitter i soffan och känner ett lugn i hela kroppen (kombinerat med träningsvärk från tre timmar pole igår). Förra måndagen hade jag nämligen bokat in både teoriprov och uppkörning. Kuggade provet, men klarade fan uppkörningen! Och igår hade jag omprov, och klarade det! Så jag har körtkort nu. ÄNTLIGEN!! Så nu finns det inte mycket att klaga på, solen skiner och det är tre veckor kvar till SRF. Göttansssss

SOM PLÅSTER PÅ SÅREN FÖR DÅLIG UPDATE...

... delar jag med mig av denna video. Så ni vet vad jag gör om dagarna. LANDSHARK!!