EN BRA HELG

 
Denna helg var min lediga helg, och den behövdes verkligen! Slutade tidigt i fredags, drog till gymmet och sen hem för att laga mysmiddag med babe. Kantarellrisotto med oxfilé satt väldigt fint, och sen lite kryddkokta äpplen med vaniljglass på det följt av en kort stunds tv-spelande. Vi båda somnade väldigt tidigt, slutkörda efter en veckas hårt jobb. Igår hängde jag med två fina vänner hemma hos dom, vi drack vin och pratade om allt. Gos! Åkte sen in till stan och avslutade kvällen på Anchor.
Det är så himla kul när man börjar umgås med gamla vänner på nytt. Och att dessutom få nya vänner, det är typ det bästa jag vet. Eller nja, men jag gillare. Man kan aldrig ha för många fina människor i sin närhet!
 
Nu ska jag fortsätta min bakissöndag, började äta en kebabpizza för tre timmar sen så jag tänkte att den ska få ätas upp nu.. Mehehe.

I KROPPEN MIN

Vila i frid, Kristian Gidlund. Hoppas att du får ro nu.
Har ni inte läst hans blogg, kan ni göra det här.

VECKA 38/52


//Då träning stod på schemat efter jobbet fick dagens middag bli en snabbis; bananpannkaka gjord på två ägg, en banan och lite fiberhavregryn. Serverades med en klick ekologiskt jordnötssmör! Mums!

Nu är jobbhelgen äntligen över och hösten närmar sig med stormsteg. Idag var även fjärde mjölkfria dagen, funkar prima! Upptäckt att mandelmjölk passar bäst i kaffet, det var antingen den eller havremjölken då jag håller mig undan sojaprodukter. Till frukost äter jag antingen havregurt med müsli eller mjölkfritt bröd med jordnötssmör eller leverpastej. Och så en kaffe och ett glas juice. Gud.. Blir typ hungrig, haha! Eller ja, ska inte ljuga. Har faktiskt en burk Kesella vanilj här hemma, ibland är det gott att äta lite sånt med blåbär och Digestive! Men det är bara ibland. Ju..

THURSDAY

//Frukost imorse.
 
Äntligen är min Jonas hemma!! Så vi har spenderat idag tillsammans ♡ Började med mysfrukost, sen tog vi en låååååång långpromenad på två timmar (delvis för att vi tappade bort oss lite..), chillade hemma och nu har vi precis lagat och ätit middag. Mys! Ska passa på och njuta nu, för om knappt tre veckor åker han till Kina..
 
En grej jag har smygbörjat med idag är att inte äta eller dricka komjölk. Följer Ida Wargs blogg och där tar hon upp nackdelarna med komjölk och att hon själv känt sig uppblåst och spänd i magen av det, vilket låter precis som jag, så jag tänkte att jag skulle prova. Har provat en del dieter (som 5:2 och low carb), men då detta inte är nån diet utan en annan typ av kost tänkte jag att det inte kan vara så svårt. Man byter ut istället för att plocka bort. Tänkte dessutom inte plocka bort komjölk helt utan mest minska på det. Så vi får se hur det går! Hoppas lilla magen mår bättre. I'll keep you posted!

HÖST

//I lördags, innan födelsedagsmiddag med mina finaste vänner.
 
Jajjemen, nu har hösten knackat på, det känns överallt.. Luften är kall, men krispig. Träden börjar bli orangea. Jag har fyllt år. Osv.. Känns sådär, fast helt okej på en och samma gång? Jaja. Hoppas att jag kommer iväg nånstans i vinter/vår i alla fall, så man överlever. Slängde även på en ny design på bloggen. Fin?
 
Idag har jag suttit inne hela dagen, när vi haft så fint väder. Men inte hemma, utan i en tatueringsstudio i Gamla stan! AnT närmare bestämt, och idag var det mammas tur. Hon gjorde en cover-up på en 20 år gammal ros på höger axel, och det blev en ny, större, finare ros. För er som vill ha en tatuering i realistisk stil, gå till Adam! Han är grym!