TÄVLING!

är med i en tävling som finns i lindas sminkblogg där man kan vinna en goodiebag!va med du också!växjö?!

hallå hallååååååå!
vad har jag gjort idaag.. jonas gick upp vid sju igen och skulle jobba, jag tänkte va duktig och gå upp klockan åtta men det blev en timmes snooze, haha! så vid nio gick jag upp, gjorde frulle och glodde på jersey shore. sen diskade jag, dammsög och höppe in i döscha! när jag var helt klar åkte jag till bikbok i kista och kollade lite grejer om ett deltidsjobb jag sökt. inget speciellt sas, så vi får väl se. sen åkte jag i alla fall hem, åt lite och drog ner till gymmet.

MEN

på fredag åker jag till växjö!!! lite spontant sådär och bara över dagen (åker hem på lördagen igen), men det ska bli awesome! vad som händer där säger jag sen.

åh, förresten så slaktade jag mitt finger igår när jag skulle rensa fläskfilé.. får se hur mitt stackars pekfinger mår på fredag och hoppas att jag kan använda det till.. det jag ska använda det till. haha!

peace!7/9

fan vad det suuuger att inte ha nåt jobb!! man bara sitter hemma och gör ingenting.. värdelöst. nån som har ett jobb åt mig? börjar bli despo!!

den här dagen började i alla fall med att jag gick upp kl sju för att göra frukost till jonas, som faktiskt ska jobba idag. avis är jag! han gick hemifrån typ kvart i åtta, då gick jag och la mig och tänkte sova i nån timme bara, men såklart sov jag till 11. bajs. då gick jag upp, gjorde frukost och glodde på how I met your mother. BÄST! sen spelade jag lite bas, pluggade lite körkortsteori och nu sitter jag och gör, ja, ingenting. men på tal om körkort så måste jag verkligen ta det nu!! jag har så himla svårt för det, tycker fortfarande att det är läskigt fast jag började köra för snart två år sen! why is that? hm.. jaja, nu när jag är arbetslös har jag ju hur mycket tid som helst att köra liksom.


vad ska jag göra nu btw? gå ut och ta en promenad kanske?
3/9

yo. just nu sitter jag på tunnelbanan påväg hem, har varit inne i stan och bytt en halsduk. ja, den jag köpte igår! imorse, när jag skulle inviga den, märkte jag att den var sönder :( bajs. så jag åkte in till stan på dirren efter jobbet! MEN.. när jag väl hade kommit fram till kassan med den trasiga halsduken och en ny (den sista som fanns kvar i svart!!!) så säger kassörskan att hon måste fråga en "manager" efter ett ok först, okeeej, tänkte jag. managern kommer dit och frågar massa, typ "du råkade inte stöta emot nåt". WHAT? ofta en halsduk går sönder av det? och även om det varit mitt fel att den gick sönder betyder ju det bara att det är dålig kvalle på skiten, jag ska fortfarande ha en ny.. jaja, jag fick byta tillslut iaf och nu är jag som sagt var påväg hem.

vad ska jag äta till middag?

superbad

lala. sitter och kollar på superbad, borde egentligen sova eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon.. så ja, jag ska nog sova nu! talk to ya tomorroooooooow!bajs bajs bajs

hej hej hej!
nu har jag precis kommit hem från väsby, efter ett snabbt stopp inne i stan. kollade i.d. och köpte en stoooor, mysig halsduk! fick också ett samtal av min chef idag som undrade om jag kunde jobba imorgon.. JA!!! behöver alla jobbtider jag kan få nu..

nästa helg blir för övrigt sjukt rolig! tror jag. två tjejer kommer hit från växjö, det ska snackas och planeras.. om vad säger jag inte än, det får ni seee hohoho. ska träffa dom på fredagen i alla fall. på lördagen blir det kräftskiva hos loppan och på söndagen blir det jobb på morgonen och sen premiär på kvällen! spännande! ;)

nu ska jag glo på the hills och äta lunch! pussss