31/8

idaaaag vaknade jag upp och mådde piss. halsen kändes rackig och näsan var täppt.. så det blev ingen träning, som jag tänkt. åkte direkt in till stan och letade höstkoftor! hittade två faktiskt, en grå, lite kortare modell med skinndetaljer och en oversized med svart/vita, vertikala ränder. lägger upp bilder när jag kommit hem på torsdag :) ungefär halv fyra orkade jag inte springa omkring i stan längre, så jag drog till sl-center vid centralen för att köpa busskort, mitt går ut imorgon. tåget jag skulle ta gick 16:20 så jag tänkte att jag skulle hinna köpa mitt kort.. yeah right. det var hundra nummer innan mig (skojar inte, den stod på 290 när jag kom dit och jag hade nr 391!!) och när klockan var 16:15 var det fortfarande typ 60 före mig, så jag fick åka utan nytt busskort.. jävla sl, får väl köpa imorgon! sen vart det iaf middag och fika hos mina "svärföräldrar" hehe (tack för present!) och sen hem till jonas. nu sitter jag här och snorar :( hatar förkyldningar!! vi hörs!

kvällssmoothie

när mamma kom hem från gymmet hade jag nog hunnit söka 10 jobb. hehe, jag är lite effektiv! mamma hade i alla fall med sig ett recept på nån smoothie hon hade fått smaka efter träningen, så jag tänkte att jag skulle göra den. sagt och gjort, en smoothie till mig och en till mamma! såhär såg receptet ut (för en person):

250 ml alpro soya
2 kiwis (skalade och skurna)
50 g havregrynsen mixa mixa mixa. klart! tyckte den var helt okej, men nästa gång jag gör den (vilket jag kommer göra) så tar jag nog lite mindre havregryn, blev liiiite för mycket av det för min smak. try it!19 år

igår fyllde jag 19 år, yaaay! ingen speciell ålder direkt, men bara ett år kvar som tonåring. scary, men kul. på lördagen skulle jag ut med två tjejkompisar, amanda och carro, men när vi skulle gå in på krogen märkte carro att hon glömt sitt pass :( så jag ringde nelly eftersom jag visste att hon och olle var inne i stan, så dom kom och gjorde mig sällskap fram till tolvslaget, då åkte jag hem till jonas och sov :) vaknade på morgonen av att han hade gjort en fet, megagod brunch! awesome! har inte fått så mycket presenter, mest pengar, men det var ju det jag önskade mig mest eftersom det är det som behövs liksom.

från en sak till en annan, jag har nyss gjort två örhängen! skitsnygga dessutom. har letat efter sånna men hittade inte några som såg ut så som jag tänkt, så jag gjorde ett par egna istället! såhär blev dom:brun/grå fjäder, kedjor och ett litet kors på det ena örhänget, en
svart och en rosa fjäder på det andra. kommer ha ett av dom i taget!


rätt awesome, eller hur?
well, nu ska jag glo på true blood och kanske pyssla lite mer med smycken!YÄÄÄÄÄÄÄSSSSS

sweden rock-kryssningen!!!!