Investering

Är det någon som vill investera i mig, i form av en bas? SNÄLLLLLLLLLAAAAAAAA


Söndag

Häjjääää. Idag har gått rätt fort, fast jag inte gjort nånting. Gick dock till affären med Jonas och handlade middag, soppa blev det! Känner mig helt frisk nu, så det ska bli jäävligt skönt att gå till jobbet imorgon faktiskt! Har den softaste tiden också, 13-19:15. Missar dock ett välbehövt rep, men mina grymma tre får klara sig utan mig en dag! Det kommer gå asbra, en annan femma blir det när Filippa ska vara borta i veckan.. Wooha.

Fick mini-wini-lön den här månaden, till och med mindre än förra, så det blir ingen shopping för mig! Snåla deluxe, men det löser sig.


Lonely

Nu mår jag bättre! Illamåendet avtar mer och mer, skönt! Men jag känner mig lite deppig.. Vet inte om det är för att jag suttit hemma så mycket dom senaste veckorna, men jag tror nog det. Känner mig fruktansvärt ensam. Snart går det över i alla fall, när jag får jobba lite och träffa folk. Poop.


Yay...

Va kul jag har haft idag!!! Not. Men, ja.. Jonas har ju världsgulliga föräldrar i alla fall, fick ett ryck och kände att "fan, en donken skulle glida ner iaf" och skrev det på fejjan. Jonas mamma ringer och frågar vad jag vill ha, Jonas pappa kommer och lämnar maten. PUSS på er!! Lyckades få i mig hälften av burgaren och några pommes, men hela fantan slank ner :) Och nu sitter jag och äter gurkstavar. Det går inte fort, men det går i alla fall.

Mår fortfarande illa. Är det någon som vet hur länge man bör vänta innan man går tillbaka till jobbet? Alltså när man slutar smitta?


Sämst. Ever.

Ja, hej på er. Blev inte mycket till inlägg eller egobilder igår va? Nä. Vaknade nämligen kl fyra på natten (mellan torsdag och fredag) av att jag hade så jävla ont i magen. Och så vips, där blev man med magsjuka! SÅ JÄVLA KUL FÖR JAG HADE INTE ALLS SETT FRAM EMOT FREDAGSKVÄLLEN I 100 VECKOR!!! Är fortfarande sjukt ledsen över att jag missade hela kvällen.. Blir ingen utgång nästa helg heller då jag jobbar heldag både lördag och söndag. Så, ja. Nu sitter jag här, och har så jävla tråkigt. Kan ju inte träffa nån pga smittorisken. WÖÖÖÖÖ. Det enda jag åt igår var lite yoghurt och lite blåbärssoppa, och bara tanken på mat får mig fortfarande lite illamående. Plus att vi inte ens har nån mat hemma, och Jonas kommer vara borta hela dagen/kvällen. Jag kan inte ta mig till affären. Ingen mat. Men det går nog bra..
Jo, korv med mos har vi kvar. Men jag mår illa.

HUR HAR ERAN HELG VARIT? Bitter..


Hola

HEJ. Har varit i Farsta så jag har inte haft datoooooooor. Umgåtts med min mamma, syster och hennes bebisar. Fick en ring med massa dödskallar på av sis, taaaack!

Har egentligen ingenting att skriva, så håll ut tills imorgon så bjuder jag på egobilder!
Puss!


Yiiiha

Hejhej och god morgon på er! Gick upp för två timmar sen och har nu ätit frukost och spelat bas, snart väntar en långpromenad i solen! Vad har ni för planer idag?

Förresten så kanske ni märkte att jag panikade lite smått igår över SRF, vill så gärna åka och dom jag skulle åkt med egentligen ändrade sig, vilket jag förstår. MEN, två av mina fina vänner berättade att dom ska åka ner, så problemet LÖST!! Är glad, glad, glad! :)


SÖKES

SÖKES: En eller flera glada människor som ska åka ner till Sweden Rock Festival i år och har en plats i bilen! Eller i bussen, tåget, whatever.. Vill ha nån att åka med helt enkelt då jag inte vet vad som flugit i huvet på alla mina kompisar!


GE MIG GE MIG GE MIG

Har precis cuttat upp ett äpple och stekt det med lite socker och kanel, mööms! Sitter nu och glor runt lite, har i några dagar letat runt efter en jumpsuit. I leopard. Med stora fläckar, inte som den som finns på H&M nu (även om den också är snygg). Har kollat på Tradera, Blocket, Seconds.se.. Googlat påre också, men nej. Finns inte. Eller ja, budade på en på Tradera men nån slyna budade över mig i sista sekunden, såklart! BUUU. Jag känner verkligen dessa megacravings efter en sån jumpsuit, så om nån säljer sin eller vet nån som gör det/sett nån som gör det, KOMMENTERA DETTA INLÄGG!


Den till vänster har funnits på H&M och den till höger på Topshop. Har egentligen förbjudit mig själv att köpa leomönstrade plagg eftersom jag redan är en leopard i huden, blir lite kaka på kaka känns det som.. Men med detta plagg så syns det ju inte så DET ÄR OKEJ!!



Tuesday

Yeehaaw! Idag pressade jag på gymmet och tog död på mina ben, skönt. Saknar känslan av att vara helt nöjd med sig själv, så nu ska jag göra nåt åt det, på riktigt. Nutrilett och sallad funkade ju inte riktigt för mig, så jag får köra hårdträning också! Pepp, pepp, pepp!

Längtar tills på fredag. Jättemycket. Har inte träffat vänner på.. Nio dagar. NIO DAGAR!! Döhhh. Så på fredag ska jag ha kul! Tycker alla borde komma till Harrys då, lär bli asparty! Och på tal om vänner så är jag lite sugen på att skaffa nya.. Menar inte att det är nåt fel på dom jag har, absolut inte, men det är ju alltid kul att träffa nytt folk! Så kom dit och fekka med mig! :)

Nu ska jag slappa lite. Höörs!


Balsam balsam balsam

Btw, köpte ett nytt balsam idag efter som det går åt så snabbt, använder jättelite schampo i hårbotten och sjukt mycket balsam i längderna, eftersom mitt hår är så slitet. Tänkte att jag skulle prova det från Wellas "Pro Series" och det funkade faktiskt väldigt, väldigt bra! Brukar inte tycka om s&b man köper i vanliga mataffärer eftersom dom oftast innehåller massa vatten, men den här va braaaaaaaaa! Två tummar upp!


Köpte alltså repair-balsamet!
Och när jag skrev s&b menade jag schampo och balsam.. Hehe!



Weeee

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej. Idag har jag gjort saker, känns bra. Imorgon ska jag träna träna träna! Funderar på ett pass, cykel och easy line kanske? Hmm.. käänske. Nu ska jag bara sitta och titta, och sitta..


Tajööörd

Ja jävlar, nu är jag trött! Sitter och glor på TV, väntar på att The Walking Dead ska börja! Trodde det skulle börja åtta men nääänää.. Zombies are cool.

Imorgon åker jag till Haninge och kränger TL-tröjan till Märy Päry Fläry Snäry! Och så ringer jag till jobbet och säger att jag vill jobbaaaa.. Och så hoppas jag att jag får mejl av en snubbe som var intresserad av gitarren jag lagt ut på Blocket. Och så. Ny vecka liksom, nya tag. På fredag blire iaf åka av med femårsjubileum och Houston på Häärrys, ser jag nån av er där?

God natt!


Hellnight

Jeeeeeeeesus, vilken natt! Gick inte och la mig sent och tog inte så lång tid att somna. Men vid halv fem kommer full Jonas hem, däckar i sängen och ligger typ och rullar. Han låg stilla i typ en halv minut, sen började han böka. Somnade om igen vid sex-tiden kanske, och nu har jag varit på Hemköp och köpt fryspizza! Inte lika bra som riktig kanske, men jag tänkte att han nog behöver det när han vaknar ;)

Senare idag ska vi åka och fira Jonas bror som har fyllt år!


Saturday night

Jahaja. Nu sitter jag hemma själv igen. Jag och Jonas gled över till Calle (Carlsson, Jonas kompis) vid fem-tiden och käkade middag, rostbiff med potatis, lök och morötter i ugn blev det! Och så hade jag gjort en paj till efterrätt. Jonas och Mike drog till studion, så jag drog hem helt enkelt! Sitter och slöglor på Mello, men det är fan inte bra asså.. Blä. Om typ fem minuter börjar det några filmer, men är inte speciellt sugen på nån av dom. Har ni några bra filmtips?



Mina glasögon pajjade för övrigt idag, buu.. Ja, jag är en brillorm. Dom har varit on its way of destruction rätt länge, skaffade dom för typ tre år sen så det är väl ändå dags att byta ut dom. Det tråkiga är att jag verkligen inte har råd, så nu sitter jag med dom tejpade ändå, hahaha! Snyggt.com.

Nä, nu ska jag göra.. Nånting. Smycken kanske?


På bättringsvägen

Go möörrn! Idag känns det lite bättre! :) ska dock vara hemma resten av helgen så jag blir riktigt jäävla frisk, orkar inte vara sjuk mer. Så det blir kureringshelg. Heh. Är så uttråkad att jag dööööööör snart, men jag ska hålla mig inomhus! Får underhålla mig med film och bas..

Hur mår ni?


Natti!

Nä, nu tar jag min tjocka hals och går och lägger mig. Snart.


Lite funderingar ...

Det är ju lätt hänt att man sitter och tänker en del när man är sjuk, just för att det inte finns så mycket mer att göra. Och jag har tänkt, lite.. På en specifik grej, nämligen "bloggbråket" om hon tjejen som la upp en bild på sig själv i Iron Maiden-tröja. Och alla hårdrockare i bloggvärlden flippade ur, till exempel denna tjej. Tro mig, jag förstår verkligen! Jag tycker också det är rätt absurt att sätta på sig en tröja med ett band man inte gillar, för att man tycker att det är "inne" eller snyggt, man måste väl veta vad plagget representerar? Jag har själv suktat efter en Stones-tröja ett tag, men aldrig köpt en för att jag inte tycker att dom är sådär asbra. I alla fall, det jag undrar är hur kan man säkert veta att tjejen i tröjan inte lyssnar på bandet? Bara för att hon är blond och i vanliga fall klär sig i preppy outfits eller vafan som helst.. Hennes farsa kanske är stort fan av ett av dessa hårdrocksband som medfört att detta är musiken hon växt upp med? Eller nåt. Poängen är; vem fan vet?

Sen vet jag att det finns vissa som tycker att man är en idiot om man köper typ en av H&Ms tröjor med bandtryck. Why? Visst finns det säkert en del människor som köper det för att trycket är snyggt eller nåt, vilket suger, men vafan.. Kom igen. OCH att vissa tycker att man är mesig om man dricker cider? COME THE FUCK ON? Vad har det med nånting över huvud taget att göra? "Man är inte hårdrockare om man inte dricker jäger och bärs", fuck you. Helt orelevant.. Blä. Jaja, skitsamma. Så tycker jag i alla fall!





Thin Lizzy

Idag fick jag hem en tröja jag beställt från Topshop. YES, tänkte jag. Men jag hade nog tänkt fel med storlekarna för detta var en 34, och alltså för liten. Så nu säljer jag den! Nån som är intresserad? Kostade 300 spänn med frakt, så jag säljer den för 250 inkl. frakt. KÖP.






25/2

Ja, medans jag sitter här och är döende kan jag passa på att göra lite reklam. Vår allra grymmaste Filippa ska nämligen giga med bandet Houston på Harrys om en vecka! Så kom dit och festa loss! Är jag inte frisk då så bajsar jag nog på mig.




Bajs

Vaknade upp imorse med ännu mer ont, kul!! :D inge jobb i helgen, fan va glad jag blir!!!!!!!!!! Nej.. Jag vill jobba. Vill, vill, vill. För att inte tala om hur mycket back jag går nu. Röv. Bajs.

Jonas är bra i alla fall, han står i köket och lagar precis det jag vill ha, pasta med tomatsås. Söta, fina, bästa Jonas. Klockan 18 blir det sjukan. Muuu..


Skit skit skit

Buu, halsen blir bara värre och värre :( ringde till jobbet och sjukanmälde mig imorgon.. Fan, ville ju jobba!

Dumma hals

Hej på er! Sitter och dricker Jonas superbrygd igen.. Svingott, men det hjälper inte jättemycket. Mår fortfarande as och imorgon ska jag jobba, huuuuuuuuuuuur ska det gå till? Vet inte, men jag får försöka!

Har i alla fall bakat kakor idag, smakar typ som.. Kladdkaka, fast mer kakig. Hehe. Dom tar jag med till jobbet imööörrn!




Tattoobåten

Åh. Är det någon som vill åka på Tattoobåten med mig i maj?



HCSS

RUN TO YOUR MAMA
'CAUSE YOU CAN'T STAND THE ROAD
YOU BETTER RUN AND LEAVE US ALONE
RUN TO YOUR MOMMY
BEFORE YOU LOSE CONTROL
RUN
AND LEAVE US ALONE






Hur doppar du?

Asså, come on.. Kompisdopparen? Hur doppar du? Kunde dom inte komma på nån bättre slogan?


Är det förresten nån som har smakat Ballerina kladdkaka? Är dom goa? :o




Onsdag

Blä. Min hals gör ont ont ont :( sitter och dricker citron- och ingefärsté som Jonas gjorde igår. Gott! Men aj..



HALLU

Hallu, would you lak to täst my cupcock?




Bort med dig

Här är den. Jackan. På mig. Stor, tjock och ful. Vill inte mer!! :@


Bilden togs i Växjö, jag skulle visa mina stagemoves! :)



Skor!!

Fan, fan, fan! Har extrema vårcravings! :( Vill bara slänga up min tjocka, fula jacka på vinden och glida i skinnjackan igen, ååhhh. Jag kan verkligen inte göra det nu, för jag hatar att frysa. Så hur ful och klumpig jag än ser ut så måste jag ha min dunjacka när det är såhär kallt, kan inte hjälpas!

Har också cravings efter ett par kängor, svarta, enkla med snörning. Men inga Dr. Martens eller Undergrounds, vill att dom ska vara lite "nättare" och inte så tunga. Ingen stålhätta heller. Nån som vet vart man kan få tag på ett par såna? Eller är jag för sent ute?
Är också sugen på ett par "standard-Converse", alltså dom svarta med vitt gummi. Har ett par vita och ett par helsvarta, men det var ett tag sen jag hade såna! Och sen så finns det ju en variant med Amerikanska flaggan, som jag suktat efter ett tag nu.. Mmmm, ge mig.


Tänk att glida ut med ett par tunna strumpbyxor, boots, en snygg tunika, kofta, skinnjacka, halsduk och Wayfarers. DÖÖÖ snö, DÖÖ!


Tisdag tisdag tisdag

Heey you guys! Idag sov jag länge, för min hals gjorde så jävla ont.. Bajshals. Sen har jag haft tvättstuga. Sen inte gjort nå mer! Ikväll blir det lasagne och.. Ja.. That's it. Höhö!


Wörscht

Heeeeeeeej på eeeeeeeeer. Hur har er måndag sett ut? Min har inte vart så händelsefull. Jonas drog till gymmet efter frukosten och jag satt och softade, tänkte att det nog är bäst att chilla så att jag inte blir mer sjuk. Sen såg jag att pengar för en kofta jag sålt på Tradera kommit in på kontot, så det var bara att bege sig till posten! Tänkte ta bussen för att, som jag sa, inte bli mer sjuk, men busschauffören hade snortat koks och visste inte vilken väg han skulle åka. Så jag fick knata i kylan ändå! Bajskorv.

Väl hemma så städade jag och fixade, sen kom Jonas hem och då började vi laga mat. En jambalaya blev det! Jääävligt gott, lite paella-stil. Möms.

Nu är jag trött och hungrig, så vi skrivs och läses imorgon! Puss!


Valentine's

Hej alla! Idag gick jag upp vid halv 10 och gjorde "special breakfast" åt mig och Jonas! Det blev scrambled eggs, bacon, croissant och yoghurt! Och så kaffe och juice såklart. Tycker det räcker, behöver inte ha massa presenter liksom.. Meeeeeen, om jag skulle få nåt så skulle jag vilja ha dessa läckra ringar från Guldfynd!

Grymt snygga, grymt dyra! Så jag skulle aldrig köpa dom för egna riksdaler.

Tänkte eventuellt träna idag, men min hals är inge bra alls asså.. Känns precis som förut när jag var sjuk, tjock och jävlig! Så jag hoppas att det går över snart så jag slipper det där megaonda.

Nä, nu blire städning!


Sunday

Idag har vi testat trummisar minsann! Och jag tror nog att vi hittade rätt.. ;) mer får vi se sen, time will tell liksom.
Annars då? Näää satte, jobbade tre timmar idag. Fick lite good news som eventuellt kan bli till ännu bättre news! Det är så att en av extra-tjejerna ska börja jobba i Nacka istället, så more work for Mandy! Yaaay..

Hittade nyss en till bild från Hardcore-giget i december! Denna togs typ några minuter innan vi drog hem, dvs rätt sent..


Hahaha!! Marie ser jätterädd ut.. Varför gör du det? Var jag så läskig som jag ser ut? Hohohoho..

Nu ska jag titta vidare på En prinsessas dagbok 2. Rock n' roll!



Dagens ungdom

NU är jag påväg till Väsby igen efter en dag på stan med Carro och hennes vän, följd av födelsedagsmiddag för lillasyster Daniela. Kikade in på Topshop också för att se om dom hade Thin Lizzy-tishan i butik, men icke! Däremot hade dom en jävla massa snygga väskor som jag blev sugen på, det suger att inte ha råd.. Menmen, trevlig dag! Förutom en incident.. Vi skulle gå på tunnelbanan vid centralen och åka till gullmars och såg en ledig "fyra". Carro och hennes kompis sätter sig vid varsin fönsterplats, sen kommer det en kille och sätter sig brevid Carro, ser att jag är påväg att sätta mig på den lediga platsen och håller fram en tidning över sätet, SÅ ATT JAG INTE KAN SÄTTA MIG!! Och så hetsar han sin tjejkompis att hon ska ta den platsen. Asså va?! Jag skiter i om jag inte får sitta, så lat är jag inte, men gör man så?! Hahaha, blev så sjukt paff och sen kunde jag inte sluta skratta. Idiot..

Kom i alla fall hem till pappa strax innan fyra och tog ett glas vin med 7-up.. (JAG KANSKE ÄR LITE TÖNTIG!) Och sen bjöds det på bakad potatis med diverse röror! Sjuuukt gott. Och grattis igen Dani-old-buddy-old-pal.

Imorgon blir det jobb i tre timmar, sen rep och testa en av trummisarna! :D so long!

Höööööööö


Såhär fick jag se ut idag! Nu drar jaaaaaaaaaaaaaaaag!


Minnisen

Min syster la nyss upp en bild på mig och min fina systerdotter, och mitt gudbarn, Minna i min logg på fejjan. Bilden togs på min 18-årsdag (eller dagen innan, men dagen jag firade iaf) och vi hade en liten "photosession" tillsammans, jag och Minni. Det är ett och ett halvt år sedan bilden togs och hon har vuxit så himla mycket, lillfisan!


Bilden är alltså tagen av min syster, Johanna Salkert!



LdB

Gaasshhh, har så tråkigt.. Det här vädret gör mig typ helt strandad i Väsby! Hade tänkt hitta på nåt ikväll eftersom jag ska på födelsedagsmiddag imorgon och jobba och repa på söndag.. Men nu blir det inget av det! Förmodligen. Så dagen har spenderats med att städa lägenheten och duscha. Härlig greeyyy!



Världens bästa duschkräm/deo kommer från LdB!


Kul

Jaha. Hade tänkt åka in till stan idag, men det blir nog inget med det eftersom typ alla tåg och bussar i hela Stockholm är inställda pga halka. Muuu :(


Regular Ordinary Swedish Meal Time

Måste bara säga.. HAAAAHAHAHAHA!! Jag älskar dessa dudes, så jävla bäst! Länkade en video förut, och dom släppte en helt ny alldeles nyss, här kan ni se den! Korv.







Pannkakstorsdag!

Hey ya'll! Nu sitter jag hemma i soffan igen, fan vare snöar ute.. Och fan vilken dag på jobbet. Pannkaksdag. Och alla vuxna säger ju att pannkakor "inte är mat", men visst fan tar dom 10 stycken ändå! Så man får springa som en dåre med massa pannkaksbleck..

Från en sak till en annan, så jävla många har visat intresse för vårt band! Detta är nog ett rätt obekant ämne för er som läser min blogg, men bandet jag spelar i (THUNDERMOTHER) är för tillfället trummislöst. Så vi la upp en slags ansökningssida på Facebook och mejl och samtal ramlar in! Grymt ju :) Så om det är nån trummis som läser detta kan ni höra av er, he he he.



(Gammal bild, från innan jag var med!)



Waow

Hejje hejje! Kom hem för inte så länge sen.. Jobbat, kommit hem, åkt in till stan och kommit hem igen. Trött som en baajskorv, så jag ska nog krypa ner i sängen på dirren!

DREAMIN'

Sitter inne på Topshops hemsida och hittar såååååå mycket jag vill ha.. Drömmer om ekonomisk frihet, men ännu mer om ett jobb. Ett speciellt jobb. Fan va glad jag skulle vara om jag fick det.


Kanske beställer ett eller två av dess plagg, och lever på makaroner i vår? Näää..



Herregud ...

Va trött jag blev helt plötsligt.. Tror jag tar mig ett glas päron-lättdryck och sitter här i soffan resten av kvällen. Imorgon ska jag jobba i Rissne på en restaurang, tror inte att jag orkar egentligen men man gör det som behövs, ju!


Hårigt värre

Jag ger upp, vafan ska jag göra med mitt hår?! Vill aldrig ha den hårfärgen jag har, förutom när jag inte har den.. Känner ni igen er? Vet inte om jag ska vara blond- eller svart/mörkbrunhårig eller nåt annat? Rött? Ljusbrunt? HJÄLP MIG!


Funderar på nån snygg, mörkblond färg med bruna slingor i. Lite smutsigt liksom!



Lashes

Hm. Är det någon som har nåt bra tips på mascaror? Har nämligen askorta fransar, så lite längd vore najs..



Ny vecka

MÄTT! Jag och Jonas har nyss käkat lunch/middag och jag är proppis. Vi var och tränade på förmiddagen och jag köpte mat och diverse rengöringsprylar, weey. Vad göra i veckan liksom? Har verkligen inga planer förrän i helgen.. Hm. Ge mig förslag!

 

 

Haha, gör alltid den munnen på bilder!! Måste lära mig ett nytt fejs känner jag..

 

 


Tråkigt

Vafan, nu har jag tråkigt. Har ätit lite popcorn, druckit cola och glott på diverse filmer. Zappat eftersom jag sett dom flesta av dom.. Filmerna alltså. Sen blev jag uttråkad, så jag spenderade ett tag i badrummet med mitt smink och min iPhone!


När det gäller smink, speciellt ögonskugga, har jag bara en grej att säga.. More is more. Har nämligen krämat på som fan med Make Up Stores skugga (färgen "Pollution". Svart alltså), men det det blir liksom mindre på bild. Ni vet väl vad jag menar?



Not today

Jag är trött! Varför? Fattar inte. Har ju inte jobbat överdrivet mycket eller sovit för lite.. Tycker jag. Men trött är jag. Gjorde ett försök att ta några bilder på mig själv, men näe säger jag bara. Inte idag!



Ge mig mer

Jag vill ha mer mat!!! Nyss käkat min matlåda bestående av makaroner med köttfärssås, men jag önskar att jag tog mer.. Min bakismage är inte lätt att få mätt. Funderar på om jag ska springa till kiorren och köpa en chokladbit, men det känns väl lite onödigt kanske.. Glömde såklart min kära Red Bull i kylen hemma, vill ha den nuuuu! Men den får vänta..

Bloody sunday

God morgon! Idag fick jag sova till halv 11 i alla fall, skönt! Kom hem runt två-tiden igår (eller idag? Inatt!) och då var det bara att tvätta bort fejset och hoppa i säng. Hade så gaaalet trevligt, mysigt och kul hemma hos Filippa med henne och Evami, världens bästa band!!

Jobbar några timmar idag, ett till fem, sen åker jag och Jonas hem till hans föräldrar och äter middag! Gööött! Och sen, ikväll, ska jag gå och lägga mig och sova utan att ställa väckarklockan!! Moahahaha.




Lööuurrdaog

Sitterrrr på jobbet vaaa och ska snart gå tillbaka från min rast! Har nyss downat en Nutrilett-shake som smakade BAJS!!! Ge mig riktig mat... Nu måste jag gå, skriver mer sen!

Goder natt

Tänkt på en grej ett tag.. Borde jag lägga upp fler bilder på mig själv, eller är det helt ointressant? Jag tycker att något av det roligaste med att läsa bloggar är att se bilder, på random shit och på bloggaren. Vad tycker ni? Vill ni se min söta nuna lite mer? Haha, nuna..


Jag och min baaabe på Sweden Rock-cruisen i Oktober. Marie är
fotograf och jag är förmodligen fyllehungrig.. Eller bara hungrig, sugen, what evs.



Nu, kära vänner, ska jag gå och lägga mig! Imorgon blir nog en bra dag, hoppas jag!
Nattinatt



Sleeve

Åhh, är dödligt sugen på att tatuera mig nu.... Lord, give me money!



Mamma och pappa, vill ni sponsra mig? Hahaha, troligt..




Home sweet home

Nu är jag hemma igen! Hade det jättemys med syster och bebisLove, blev bjuden på hemmagjord coleslaw, skinka och brie, gott! Ikväll blir dock en ensam kväll framför tvn då Jonas är i studion och har guys-night. Bjuder mig själv på finmiddag, makaroner med körrfärssås! Hehe. Imorgon blir det som sagt var jobb, 9:45-17:15, sen åker jag ut till Haninge till Filippa och har bandmiddag! Nu är vi bara tre, på jakt efter trummis. Ska bli kul att hänga lite utanför replokalen faktiskt :)

Och här har vi dagens hår; inbakad fläta á la slarv! Gillart.


Funderar på om jag ska boka klipptid + nån form av intensivbehandling i slutet av månaden, känns som att det är på tiden eftersom jag inte varit hos frisören sen i maj, HE HE HE. Har helt enkelt inte haft råd och klippt mig själv istället! Jag får väl se hur stor/liten lönen blir!

Catch ya later!



YIHA

Sitter på tåget påväg till Farsta nu, och dom ringde från jobbet. Vill att jag ska jobba imorgon, yaaay! :D nu blev jag glad.



Crazy Lixx - Blame it on love

TGIF!

Goder morgon! Idag sov jag till nio, skööönt. Väntar på att Jonas ägg ska koka klart, själv tar jag ett stekt.. Det är ju ändå fredag! Haha. Sen åker jag till syster i Farsta, sen övningsköra. Jamjam.

Tänkte bjuda på ett favvoklipp denna morgon!



Haaaaaahaaaaaaaa!


Bliblablo

Hejhopp, förlåt för dålig uppdatering! Igår jobbade jag ju som sagt var en del, så då fanns det liksom inte tid för bloggning. Säger man så, bloggning? Anyways, sitter på jobbet och har lunchrast, äter en mooomsi pasta med fläskfilé och champinjoner som Jonas gjort! Mmmmmm.. Jobbar i alla fall till fem, sen hinner jag inte hem emellan utan drar direkt till repet! Kommer väl hem sent idag kan jag tänka mig..

En jätterolig grej att få reda på när jag kom till jobbet var att jag bara har fem timmar i mars. FAN VA KUL. Nämen, ska sluta klaga på allt nu, klagoblogg.. Får lägga på ett kol i jobbsökandet och hoppas det går vägen!

Jobb!!

Jahaja. Som vanligt händer allt samtidigt! Imorgon ska jag jobba halv åtta till två på Vattenfall i Råcksta, sen åka till Kista och ha inventering på New Yorker.. Stor butik, kommer ta ett tag! Detta betyder att jag kommer åka hemifrån halv sju (!!!!!) och kommer komma hem runt nio-tiden skulle jag tippa.. Om jag har tur, hehe. Men det är bra, jävligt bra! För då tjänar jag pengar i alla fall och då kan jag betala hyran! Så jag känner mig lite taggad faktiskt :) Och kanske, kanske, kommer jag iväg i vår i alla fall..




Tuesday

Idag gick jag upp tidigt för att vara på Arbetsförmedlingen i tid, halv åtta ringde väckarklockan! Rätt skönt iofs.. Var hemma vid halv 11 igen och då låg Jonas fortfarande och sov. Så jag gjorde frukost och väckte honom :) Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men lägenheten skulle nog behöva en omgång med dammsugaren igen! Sen kanske göra lite smycken? Var ju ett tag sen!

Har btw börjat läsa en blogg av en supersnygg tjej, sexdrumsanddeathmetal.com! Snygga bilder och såååånt. Read it.