Lips

Idag damp min beställning från Style by Tyra ner i brevlådan! I ett litet vadderat kuvert fanns ett läppglans och en "volume booster" för läpparna. Funkar inte för alla, men eftersom den bara kostade 49 kr så slog jag till.



Blä

Ojojoj, vilken skitdag! Åkte in till House of Pain imorse för att boka tid, men han jag vill ha var inte där.. Dumt av mig att inte kolla innan såklart. Han skulle dock komma in senare på dagen, men jag jobbade ju ikväll så det funkade inte riktigt.. Happ. Så jag begav mig mot centralen och hoppade på 13:20-tåget. Vid Ulriksdal måste alla gå av pga signalfel mellan Ulriksdal och Häggvik, och det var ersättningsbuss som gällde. För det första så kom det tre ersättningsbussar på en timme och det var sjuuukt mycket folk.. För det andra så var folk helt galna! Dom pressade och tryckte på folk på bussen, hallå? Jävla idioter.. Kom i alla fall en timme sent till jobbet, men dom var rätt många idag så det var okej. Tur det! Nu har jag precis ätit middag, men måste ställa mig vid spisen och göra mer mat eftersom både jag och Jonas jobbar imorgon. Matlådoooor. Om tio min äre Grey's, och sen Off the Map.

Här kommer två bilder igen! En på någon/några jag alltid har roligt med.



Och en bild som jag alltid skrattar åt!


YAAY

Hej alla fina! Vilken jäävla dag det har varit va?! Sol, sol och åter sol! Var hos farmor vid 12-tiden idag, hon har sytt upp en klänning och en byxdress åt mig. Så sjukt bäst är hon, min farmis :) När jag provat kläderna och konstaterat att dom var perfekta bjöd hon på jordgubbar med mjölk och grädde, sen träffade jag pappa och körde lite och sen åkte jag in till stan. Stack in på Urban Outfitters lite snabbt och köpte ett par svarta, höga Levi's-shorts, men är lite osäker på dom. Dom är stört snygga och min rumpa ser asbra ut i dom, men framsidan ser lite.. "Bylsig" ut. Men det kanske blir så med höga jeansshorts? Well well, får se hur jag gör, alla shorts jag har sitter som bajs just nu för att dom är för stora.

Efter det drog jag i alla fall till medis och träffade Jennifer, vi satte oss på en av uteserveringarna och drack öl, mys!! Sen kom Calle och Adam och joinade, satt kvar till sju och nu är jag här. Mmhmhh bra dag!

Dagens bild är en bild på en person som alltid gör mig glad, och eftersom dom flesta av mina vänner alltid gör mig glad så får det bli en bild på Jennifer, från idag!


Ööööl, soool!

Allå

Ouff. Idag var det varmt. Jobbade ju hela dagen, men kokade som fan ändå. Det måste va nåt fel på luften i butiken, dör varmdöden liksom.. Anyways, här kommer två bilder igen! En bild från i somras..


.. Och en bild som gör mig glad!


No words needed :)

Söndag

God morgon alla! Vad gör folk idag? Är ute och njuter av sommarvärmen? Det förstår jag verkligen! Själv jobbar jag heldag igen, vilket iofs bara innebär sex timmar idag, men ändå. Hoppas att det är sol och varmt imorgon när jag är ledig! Enligt min iPhone ska det bli 18 grader och sol!!!!!! Najs. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig i ordning, yahhh!

Hey there fellas

Hoho jaja, nu ska jag bannemej slå två dagars bilder i en smäll! Första bilden är på en person som alltid ställer upp för mig och den andra är på en tid jag saknar. Och jag känner bara att vafan, alla ens vänner ställer väl upp liksom. Så den första får bli på mig själv, för jag ställer alltid upp för mig själv hähähäähäh


Och den andra blir en bild från i somras på mig och Jennifer, för att jag saknar sommaren!!!! KOM NU!



Nu ska jag kolla lite på Rush Hour, för att den är så jäkla rolig, innan jag kryper i säng. Pusselusse

Busy

Hejje! Är så jäkla upptagen nu under helgen så ni får vänta lite med dagens bilder och sååå.. Hehe :) Bare with me!
Puss!

Frukost

God morgon på er! Sitter i soffan och har precis ätit frukost, dricker nu mitt morgonkaffe. Undrar hur folk kan hata frukost egentligen, det är ju typ dagens bästa mål? MÖMS.
Dagens planer är att jobba öppning till 17, sen eventuellt åka till Celina och pyssla :) Wihiiiiii. Hörs senare, måste fixa mig nu! PUUSS

Sticky Fingers

Här kommer en video och lite bilder från giget i fredags! Enjoy ;)








Photos by Joachim Roth, JRProductions 2011

Love

HÄR ÄR DAGENS BILD. Jag ska lägga upp en bild på mina närmaste, men det är så svårt att välja ut några liksom. Mamma, pappa, systrar och pojkvän är ju givet. Sen har jag många fina vänner, men jag lägger upp en bild på min Nelly! Henne träffade jag igår, länge sen! <3

 

Inget illa mot mina andra vänner, tycker om alla precis lika mycket!


Ajdå!

Hey people! Sorry för sämst uppdatering, har varit så upptagen.. Igår jobbade jag heldag och åkte sen direkt in till stan för Pompei Nights releasefest på anchor! Trevligt, men vart inte så sent för min del. Vaknade imorse och var så sjukt trött att jag tänkte strunta i träningen jag planerat in med Loppan och Stina, men efter lite övertalning så ändrade jag mig. Då hade jag redan missat bussen så jag hoppade upp på cykeln och for iväg som ett skott till gymmet, där väntade ett cykel & corepass. DOG. Sen cyklade jag hem med ett däck som var utan luft, haha.. Och sen snabbt in till stan för att byta byxorna jag köpte igår. Nu har jag precis ätit och blivit klar med tvättstugan som jag haft sen fyra! Är helt jävla sjukt cpslut i kroppen efter måndagens träning och denna!

Här kommer gårdagens bild som jag inte hade tid med igår! Det är en bild på någon jag tycker är snygg.. Vilket skulle kunna vara en bild på många olika människor. Men det får bli på den bruden jag typ vill vara, utseendemässigt. Haha nä, men ni fattar.


Ja, Megan Fox. Kan inte hjälpa det, men jag tycker att hon är så sjukt snygg!

Dag arton

Ojojoj, vilket press! Är död i hela kroppen, uhhh.. Men man är ju sjukt stolt över sig själv efter mördarträning! :)

Den artonde dagens bild är hur som helst en bild på min fritid. Jaha? Den består av att repa, städa, tvätta, träna, shoppa.. Så det blir ju ingen rolig bild. Lägger upp en av bilderna från vår photoshoot istället, hähä.


Bild tagen och redigerad av Gustaf Sandholm Andersson!
Nu ska jag sova, upp och jobba imorgon. Godnatt på er!

Shopping!

Heeeej i solen! Idag har jag varit och shoppat lite inne i stan, kändes behövligt. Och här är dagens fångst:


BH från Twilfit i rätt storlek (som tydligen är 65E nu för tiden? Hur gick det till?), Wonder Woman-trosor och franslinne från Topshop, svarta jeans från Weekday. Köpte ett bälte också men det fick inte va me på bild, haha. Tyvärr var jeansen för stora, orkade inte prova dom i butiken då jag trodde att det var lika dana som jag köpt tidigare.. Men icke! Så dom ska jag byta, annars är jag toknöjd :)

Dock blev det inget besök hos Celina, vi ska ta det senare i veckan istället! Snart ska jag börja med maten och sen träna ikväll, woha!

Festival

GOD MORGON! Härligt att vakna upp till strålande sol igen, och jag mår sjukt bra. Utvilad och bara.. Glad! Dom senaste dagarna har jag tänkt och tänkt och kommit fram till att ja, det blir 100% säkert Sweden Rock i år! Journey och Foreigner i all ära, men Peace & Love kommer aldrig ge mig samma underbara känsla som Sweden Rock gör.. Nu hoppas vi bara på bra väder!

GASTON

Här har vi sjuttonde dagens bild, som är en ovanlig bild!


HAHAHA, älskar den!

Dag sexton

Ja, eftersom jag missade "dagens bild" igår så blir det två idag! Den sextonde dagens bild är en bild på mig själv :)


Kände att det får väl bli en gammal bild med mig x 3! ;D

Wakka

HOLAAAAAAA! Nu är jag hemma igen och på benen. Giget i fredags gick så jävla bra, kunde inte gått bättre! Det kunde dock ha varit lite mer folk, men vafan.. YEEAHH. Vi fick sjukt mycket beröm också, hihi. Efter gigget stannade vi kvar på Sticky ett tag och lyssnade på dom banden som var kvar, sen drog vi till hotellet och dumpade grejer, sen till Rockbaren och sen Sticky igen! Kom i säng runt fyra och gick upp vid åtta.. Uhhh. Sen direkt hem till Väsby där vi firade Jonas, la mig vid ett-tiden för att jag var så jäävla trött. Nu har vi precis klämt en fet kloggpizza, TJOCKIS. Har inte nå roliga bilder från helgen tyvärr, men det kommer! ;)

Imorgon ska jag till Celina och hjälpa henne med lite grejer, sen hem till Väsby för att gå på mördarpasset (90 minuter cykel & bodypump) med Loppan och Stina! Får se hur det går..

En liten update

Hej hallå! Nu är bussen i Borås och alltså framme i Göteborg om typ en timme. Seg som fan och hungrig, men det går bra! Tjohoooo!

Going on the road

God morgon allihopa! Gick upp för typ en timme sen, wäähh.. Lite trött är jag allt, har inte druckit mitt morgonkaffe än! Om cirka två timmar avgår bussen mot GÖTEBORG, wooooooooooooooho! Är sjukt nervös, taggad, uppspelt, glad och allt möjligt annat.. Kommer gå skitbra, det vet jag!

Innan jag drar mig mot centralen kommer den femtonde dagens bild, som är på någon jag vill vara med.


Bild: Gustaf Sandholm Andersson

 

Här kommer en nytagen bild på oss! Minus trummis.. Har vart lite probs mä dä, hehe. Men det är i alla fall ER jag vill vara med just nu, mina åskmorsor! Ses snart :D WEEEE
Försöker uppdatera via mobilen resten av dagen! Puss

MORNIN'

God morgon!
Idag blir en sån där dag med få inlägg, heldagsjobb och rep vettni.. Dagens bild blir iaf en bild som påminner mig om gamla tider.


Rockweekend 2008, innan det blev dåligt hähä. Weee

KARMA!!!

Asså JAAAAA!! Först trodde jag att jag skulle dö lite när det låg ett kuvert från Radiotjänst i brevlådan, känns som att det var en månad sen man betalade den där jävla TV-avgiften.. Och ja, nog fan var det den. Men där låg också ett kuvert från Coop, som jag jobbade på från September 2009 till nu i julas. Vadan detta, tänkte jag? Förmodligen ett sånt där "såhär-mycket-har-du-tjänat-i-år". Men icke, det var nämligen min semesterersättning från April förra året och fram tills December! 6000 jävla spänn får jag alltså nu på fredag, WOHO! Kunde inte komma mer lägligt, och jag är så glaaaaad.

Nu har jag precis ätit en grym rostbiff- och svamppasta och ska dra mig mot repet om typ 40 minuter. Mätt och glad, jajemen. Åhhh karma finns ju faktiskt!

Idioti

Nyss såg jag på fejjan att min vän Elin lagt upp ett inlägg i sin blogg, om en tatuerare. En tatuerare som gjort något så sjukt oproffsigt och äckligt att jag vill bajsa på honom. Här hittar ni inlägget, och detta är vad som står:

"Det har framkommit att en tatuerare i länet betett sig fruktansvärt illa. Han har tatuerat en 15årig flicka utan föräldrars tillstånd. Och vet ni vad hon var tvungen att göra för att han skulle tatuera henne som är minderårig? Han skulle även tatuera in studions webbadress i svanken på henne. Japp. För att hon skulle få sin fina tatuering på handleden var hon även tvungen att tatuera in webbadressen. Självklart gick hon med på det. Det som jag blir så jävla förbannad över är att han har så dåligt omdöme. Det kommer en minderårig tjej utan föräldrars tillstånd och han utnyttjar henne för att få exponering. Han gör det till en rolig grej. Dessvärre finns det inga lagar angående åldersgräns för tatuering i det här landet, så det går inte att gå till polisen. Jag och Emmelie håller i skrivande stund på att ta reda på hur vi kan sätta dit den där oseriösa jäveln så han aldrig mer kommer få några kunder. Vi kommer inte ge upp förrän vi har nått vårt mål. Det är oacceptabelt att bete sig på detta viset. He's going down..."

Hur sjukt är inte det? Hur kan man göra så? Ska hon leva med en fet jävla länk i svanken resten av sitt liv nu? Tjejen är 15 år och förstår nog inte riktigt vad hon gjorde, förmodligen för att hon ville ha sin tatuering så mycket. Idiot till tatuerare säger jag bara..

Dag tretton

God morgon på er, eller ska jag kanske säga god eftermiddag? För mig är det inte eftermiddag förrän typ tre, men när jag googlade på det stod det att det är mellan 12 och 18, så ja. Hehe. Inatt sov jag som en stock och vaknade upp strax innan 10, utvilad och glad! Jag och Jonas åt frukost och kollade på Almost Famous (min favvofilm) och har även slängt i en burk Poppy Red i håret, finally! Känner mig fin igen, hehe.

Nu slänger jag upp en bild på mig och en klasskompis! Eller i detta fall två. Två gamla, eftersom jag inte går i skolan längre ;p


Blond jag, Olle och Norrland på våran studentskiva 16 mars förra året. Va länge sen det var.. Vi hade i alla fall tema "burlesque cirkus" och jag var trollkarl! Eller trollkvinna.. Fast det låter ju fel, låter som jag är ett troll. Haha! Good times.

Plastikturisterna

Har precis kollat klart på Plastikturisterna, och asså ja.. Vad säger man. Tycker det är så jävla dumt med bukplastik. Dom flesta ser det som en enkel väg att gå, men vafan liksom? Man får inte vara så lat!! Träna och ät bra, och om man sen inte är nöjd (vet ju att man kan få mycket överskottshud), then go ahead. Då har man i alla fall gjort något åt saken själv! Och när det gäller andra skönhetsoperationer som typ bröstförstoring/förminskning, nosejobs osv så säger jag bara; kör på. Är man så missnöjd med hur man ser ut får man väl välja själv om man vill ändra det, där kan man ju inte göra nåt åt det själv. Blev bara så irriterad när jag såg det, hehe..


Träna

Blö. Känner mig så himla fläbbig just nu, har inte tränat på skitlänge och det känns. Hade tänkt köra rätt mycket denna vecka, men det är nog ingen bra idé om jag ska bli frisk.. Såg mig själv i spegeln på jobbet och fan, såg sjukt korvig ut!! Är det för att jag är kort? För om jag kollar på storlekarna jag har i kläder så är dom inte stora, men ja.. Ibland känner jag mig stor helt enkelt. Kanske är för att jag är så blek? WÖ.

CHALLÅ

Hej alla, sorry för uppbehållet men igår efter repet kom jag på att det var smartast att sova hos mamma eftersom jag skulle möta upp pappa idag på förmiddagen för att hämta mina glasögon. Glömde dom sist vi övningskörde, disaaaaaaaaster! Haha nä, men så fick det bli i alla fall. När jag kom hem var jag så trött att jag la mig i sängen och vilade. Men nu är jag häääär och nu kommer en bild på min vardag (tolfte dagens bild). Eller nej, det gör det inte. För jag har så mycket i min vardag! Jag har min sambo, mitt jobb, mitt band.. Och en massa andra saker. Så det får bli en bild på mig i mitt favvoplagg istället, hähähäähhääh.


Är väl medveten om att min blogg typ handlar om denna jumpsuit just nu, men det får ni TÅLA!!

Såg ni Filip och Fredriks nya program Nitti Leaks igår förresten? Jag satt i publiken och syntes en gång, COOLT! Och min fina vän Nelly var med och deltog i tävlingsprogrammet Total Blackout som också gick igår. HEJADE PÅ DIG NELLY.

Elfte dagens bild

Här kommer en bild på en person jag kan berätta allt för!


Min syster! :) Fast denna bild är typ asgammal, hon kanske är 20-ish? Eller vad säger du sisstaaahh? ;D

Hosta

HEJ. Idag är det bättre, och sämre på samma gång. Inte lika täppt i näsan, men förkyldningen verkar ha krupit ner i luftrören för där göre ont.. Buu. Snart ska jag till jobbet i alla fall. Sen repa. Ååå vad jag måste vara frisk på fredag!!!!!

ON DA SAJD

Är det nåt som är så jäkla snyggt så är det sidecuts. Har velat ha en sen i somras, men jag tror fasen inte att jag passar i det. Har ett rätt runt ansikte, och jag tycker personligen att det är snyggast om man har rätt markerade drag i fejset. Så nä, det blir nog ingen sidoskärning för mig tyvärr, men man kan ju drömma!


Får nöja mig med att fejka lite, sätta upp håret istället, hähä.

Snortjejen

Faaaneeee. Jävla pissförkyldning, orkar verkligen inte att jag blir sjuk nu! Måste ju vara helt frisk på fredag, annars kommer jag inte orka nåt.. Buuu. Ser inte fram emot heldagsjobb imorgon faktiskt, blir så matt och mosig. Menmen, slut på gnäll nu! En soft grej är att jag blev "veckans blogg" hos En Grodas bekännelser. HÄHÄ.

Nu ska jag dricka te och C-vitamin och kolla på Avatar. Peeeuuss.

Snäll

10 april, tionde dagens bild! Denna gång på någon jag "tycker är väldigt snäll". Finns hur många som helst jag skulle kunna välja, meeeen det får bli på min goa Carro!


Haha, blev en bild på oss båda till och med, från halloween 2009! Jag var nån form av död.. grej. Och blond dessutom! Hur som helst så är Carro en av dom jag tänker på när jag hör "snäll". Godhjärtad, osjälvisk och sjukt fin. Puss!

GAHH

DÖR SNORDÖDEN!

BLÄ

WÄÄ. Har sovit jättedåligt inatt, och vaknade med snornäsa och ond hals. Går till jobbet och känner hur det känns lite.. Mihhh.

Sa-u-ay noi

SNÖRVEL. Inge kul att va sjuk, faktiskt. Eller ja, sjuk skulle jag väl inte säga att jag är.. Förkyld då. Ett tag trodde jag nästan att jag hade feber, men det känns lite bättre nu. Halsen kliar dock som fan, känner mig så jävla töntig när jag hostar haha, det låter så mesigt. Wäll wäll. Dricker te med massa honung och hoppas att jag inte blir sämre, på fredag måste jag ju vara frisk!!

Imorgon är det heldagsjobb, men eftersom det är söndag innebär det som tur är inte jättemånga timmar. Men massa pengar! Så, ja. Sova nu.. Nattinaaatt.


Pose.

Lördaaaaaaaaaag

Blä. Idag vaknade jag med kli i halsen och snuva :( Såhär blir jag varje år, börjar fundera på om jag kanske är pollenallergiker? Både mamma och pappa är det, så det vore ju inte askonstigt.. Sitter i alla fall och käkar frulle nu, om en kvart kommer Mia och hämtar oss! Då blire tårtbak, för idag firar vi Jonas pappa Hasse som fyllde 70 i torsdags :) Sen drar jag och repar!

Nu kommer den nionde dagens bild, en bild på någon i min släkt. Och jag har faktiskt bara en på datorn, och det är en bild på min farmor.


En gammal bild, men fin! :)

Make up

Efter körningen idag åkte jag och Jonas hem till hans föräldrar, dom bjöd på BK och tårta, mööms! Mia (Jonas mamma) hade dessutom rensat lite bland krämer och grejer, så jag kom hem en hel väska rikare med rengöringsprodukter, body lotions och en helt sjukt bra foundation! Testade den på dirren när jag kom hem, och den var ju så bra att jag blev tvungen att smeta på lite läppstift också och posa framför kameran.



Myser i världens bästa jumpsuit!! Nu ska jag kolla klart på Cirque du Freak: The Vampire's Assistant och sen sooova! Gonatt!

GÖTEBÖÖÖÖÖRG

Idag bokades resa till och från Göteborg, om en vecka kör vi! Har varit där en gång, där jag var typ 12, så det ska bli så jäävla kul! :) Hoppas verkligen att alla i eller i närheten av Göteborg kommer till Sticky Fingers 15 april, ROCK N' ROLL!


Oldies

Asså HERREGUD. Kollade igenom min bilddagbok och hittade massa gamla ego- och partybilder! Så varsågod, här kommer några!


Liten!!!

 


Hahaha..

 


Jag och Marie jobbar på nåt No Remorse-event!



Med Vic på Rest in Sleaze.



HA!! Från mitt första år på SRF!


Ja jävlar.. Minnen.

Dag åtta

Idag är det åttonde april, och alltså dags för den åttonde dagens bild. Jag ska lägga upp en bild på någon jag saknar.. Det finns många jag saknar, men nu fick det bli en bild på Edd.


Vi var väldigt nära vänner förut, men när han flyttade från Stockholm träffades vi inte så ofta. Han är i alla fall världens goaste vän, och han får mig alltid att skratta! :)

Fredag

Gööö mörrrööööön. Gick upp för två timmar sen ungefär, men ändå. Planen var ju att träna idag, men jag hinner för fasen inte!! Eller jo, men då måste jag duscha på gymmet och ta med mig ombyte och skit.. Det gillas inte.

Vad gör grannarna egentligen? Eller, är man grannar med dom som bor i lägenheten ovanför? Eller är man bara grannar om man bor brevid varandra? Hur som helst så låter det som att dom rullar nånting på golvet, och det låter SKITHÖGT. Och typ varannan dag. Tysta nu!!

Jaja, det är fredag idag. Jag ska vara hemma och spara pengar, vad ska ni göra?

ÄÄÄÄÄÄÄ

Ja, nä.. Inlägget nedan hände inte, inte för mig. Tidsinställde det imorse, men efter jobbet idag när jag kom ner till stationen möttes jag av tomma tids..tavlor. Eller vad det nu heter. Det stod inte liksom "förseningar", den var helt tom! Jaha. Och sen kom ett tåg, som inte går hela vägen? Prutt.

Imorgon ska jag träna, sen köra bil. Sen hem till svärföräldrar! Men nu är jag trött i hela kroppen. GOD NATT.

REP

Rep just nu! Bombombom, basbasbas.



Dag sju

Jahaja! Här kommer en bild som jag aldrig lagt upp!



Blir denna, från min student. Det är snart ett år sen men fyfan, det är nog fortfarande den bästa dagen i mitt liv! Hittills.. Det är jag i vit klänning där till vänster, hehe :) Åh, lycka.

Sovmorgon

Åhhh idag fick jag sovmorgon! Börjar ju inte förrän 12, så jag sitter och segar i soffan med en kopp kaffe! Efter jobbet rep, och jag kommer förmodligen hem rätt sent så NO BLOGGING. Blir några tidsinställda godingar istället! HÄHÄ. Puss!

Today

Hemma igen! Och sitter och kollar på Grey's. Hade det supermys hos syster, men jag gjorde illa Love :( Skulle sätta ner honom på golvet och då lutade han sig framåt och slog i munnen.. Hann inte fånga upp honom. Blää, får så dåligt samvete..

Imorgon jobbar jag 12-19:15, sen rep! Vad gör niiii?

Sistertime

Nu är jag hemma hos min fina syster, länge sen jag träffade henne nu! Äter middag och så där, så det blir mer bloggande ikväll! Puss på er!


Onsdag

"Sjätte dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge".. Säger man så? "En bild på du"? En bild på dig heter det väl? Hahaha. Jaja. Här är en GAMMAL på Tessie, Marie och mig själv!


Ooo old. Vafan gör vi på golvet för övrigt?

STAVNING


Depristion är ju rätt vanligt såhär på våren har jag hört.......

Sega dagen.com

Ahhh gud vad denna dag gått segt.. Jobbade heldag, men det kändes som 100 år, minst! Var så sjukt trött av nån anledning också, så på min kvartsrast drog jag och köpte lösviktsgodis för 11 kr, tänkte att jag behövde sockerkicken! Funkade faktiskt rätt bra, så den sista timmen gick rätt fort. Tycker för övrigt att ni borde kika in på New Yorker nångång, man kan hitta redigt fina fynd! Som min gråa leoplaysuit till exempel. Och så finns det massa grymma t-shirts, ska köpa en med catwoman när jag får lön, hähähäää.



Nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives, imorgon ska jag åka och mysa med min syster och hennes bäbbääääs, och sen blir det rep för hela slanten! Snart åker vi till Göteborg ju, ni kommer väl och glor VA?!

Gamla jag

HÄHÄ, nu är jag på jobbet! Hann inte och orkade inte göra två blogginlägg imorse, så jag gjorde bara det här.. Femte dagens bild, som är en gammal bild på mig själv.


Det här var den äldsta jag hittade! Tror jag är typ 13 eller nåt. YÄÄÄ

Rep

Hejje! Vad har jag gjort idag? Inte mycket. Drog till gymmet vid 12 och var hemma två timmar senare, good girl. Nu har jag precis mosat på mig facet och om nån timme eller två åker jag och repar! Har såklart på mig min Thundermother-tröja.


 

Smart att täcka halva trycket med håret, haha. För er som vill ha en så kommer dom säljas på Serpent Store inom kort!

Sitter för övrigt här och funderar.. Om man blivit bjuden på massa stuff av en kompis/familjemedlem, vill man inte bjuda tillbaka då? At least I do, för jag får så dåligt samvete när folk bjuder mig. Men jaja, så äre..


En konstig tid i mitt liv?

God morgon på er! Idag sov jag till 10, wahhhh skönt. Sitter och är mosig i soffan, känner att jag måste sätta på en kopp kaffe minsann! Sen drar jag ner till gymmet och pressaaaaaaaaaaaaaar! Men först; fjärde dagens bild! Den ska tydligen vara på en konstig tid i mitt liv..


Det får bli denna! Kommer inte ens ihåg när det var, men förmodligen länge sen eftersom jag har jättefula kläder på mig. Ja, det är jag i zebragrejen haha. Kommer i alla fall ihåg att bilden togs hos Anna på en fest :) Går inte att förklara varför jag ser just denna tid som en konstig tid, men.. Ja. Så får det vara.

Tredje dagens bild

Hej igen! För att få lite jämnare uppdatering i bloggen kommer här ett tidsinställt inlägg med dagens bild, som är en bild på någon i min familj.


Tog en bild från i somras, när jag och pappafamiljen åkte till Barcelona! Det är alltså jag och min finfina pappa på bilden :) Det var jäkligt varmt och jag har nog aldrig varit så brun som jag var när jag kom hem efter den veckan.. Längtar till sommaren!

Söndag

Åh, vad trött jag är idag.. Fick ändå sova en timme längre liksom, vi öppnar inte förrän 11 idag. Denna vecka har jag ju faktiskt jobbat heltid nästan, 38 timmar blir det totalt. Skulle kunna tänka mig att göra det varje vecka faktiskt, fast inte varje helg, höhöhö.

Funderar på om jag ska svänga förbi gymmet och gå på ett 30-minuters corepass efter jobbet.. Men det är iofs fullbokat, så ja, kanske inte ska lita på att nån inte kommer. Tar nog det imorgon förresten!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och klä på mig, puss på er!

Andra dagens bild

Nyss hemkommen! Jobb sen rep. Trött. Andra dagens bild är en bild på mig själv, kul för er! Det får bli den här fina som Marie tog på mig i höstas!


Jag är en redigt dum sill

MEN VAFAN! Hela dagen hade jag klarat mig utan aprilskämt, och nu drog Sabina från jobbet ett som jag såklart gick på! När vi jobbade berättade hon att hon skulle till sin syster ikväll och färga håret, och nu skrev hon på FB-chatten att håret gått av så att hon måste klippa page. DUMMIS! Haha, jaja.. Touché!

Första dagens bild

Nu är jag mätt.. Så här kommer första dagens bild, "en person som du umgås mycket med". Och jag måste faktiskt lägga upp en bild på min fina Jonas, för det är honom jag umgås mest med. Inte så konstigt kanske, eftersom vi bor ihop. Men ja, träffar inte så mycket folk nu för tiden eftersom jag mest jobbar, tränar och repar.


Foto: Fredrik Etoall

Love you bäbbäää!


Hola

Hejhej, tröttfoten här! Slapp faktiskt skämt idag, tackar för det :)

Har snott en lista jag hittade på min systers blogg som jag tänkte köra, för vafan.. Det bästa med bloggar är ju faktiskt bilderna! Det går ut på att man ska lägga upp en "dagens bild" varje dag, och såhär kommer det se ut:

Första dagens bild. En person som du umgås mycket med
Andra dagens bild. En bild på dig själv
Tredje dagens bild: En bild på någon i din familj
Fjärde dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
Femte dagens bild: En gammal bild på dig själv
Sjätte dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Sjunde dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
Åttonde dagens bild: En person som du saknar
Nione dagens bild: Någon i din släkt
Tionde dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
Elfte dagens bild: En person du kan berätta allt för
Tolfte dagens bild: En bild på din vardag
Trettonde dagens bild: Du och någon klasskompis
Fjortonde dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
Femtonde dagens bild: En person som du vill vara med
Sextonde dagens bild: En bild på dig själv
Sjuttonde dagens bild: En ovanlig bild
Artonde dagens bild: En bild på din fritid
Nittonde dagens bild: En person som är snygg
Tjugonde dagens bild: En bild på dina närmaste
Tjugoförsta dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
Tjugoandra dagens bild: En bild på en tid du saknar
Tjugotredje dagens bild: En bild från i sommras
Tjugofjärde dagens bild: En bild som gör dig glad
Tjugofemte dagens bild: En person som alltid gör dig glad
Tjugosjätte dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
Tjugosjunde dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
Tjugoåttonde dagens bild: En tokig bild
Tjugonionde dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
Trettionde dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!


Yäääh. Så snart kommer första dagens bild, men först ska jag äta. HUNGRIG.

APRIL FOOLS

April, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill! Hahaha så fult, vem kom på att man skulle säga så? Jaja, nu är det april i alla fall och det regnar ute.. Buu. Varje år på första april tänker jag att "jag ska inte gå på nå aprilskämt", men visst fan gör jag det varje år ändå haha.. För tre år sen EXAKT så lurade Jonas mig att han ramlat på jobbet och brutit armen, taskigt!! Jag gick på det såklart hööhö.

Har för övrigt blivit blond, här är en bild!

 

APRIL APRIL, DET ÄR EN GAMMAL BILD!!! Haha, rolig tjej ;p Men sådär såg jag ut för ett år sen i alla fall!

Snart drar jag till jobbet för ännu en heldag :) Vad gör niiiiii dååååååå?
Puss!