ses sen! ... igen

fan va växjö va bäst. BÄST BÄST BÄST! både filippa och moa va svingulliga och ja.. yaaay!

idag åker jag till england! mer om det sen..

ses sen!

jaha. nu sitter jag på en buss, destination: växjö! den går om tio minuter, och sen sitter jag här i sex och en halv timma! bläää. tur att jag laddat iphonen full med filmer och att jag har ett eluttag vid fötterna. menmen, catch ya'll on the flipside!

WATCH OUT VÄXJÖ

20/10

idag var fan jobbig!! jobbade 12-21.. vet att nio timmar är en vanlig arbetsdag, men prova själv att sitta på röven i en kassa liksom. hemskt! menmen. efter det gick jag runt lite i port 73, den nya handelsplatsen som öppnat precis brevid jobbet, fräscht vare! sen kom pappa och hämtade mig och köpte soppa till mig :) gulle. så nu har jag ätit den och tänkte kolla på grey's anatomy-avsnittet som jag missade ikväll.

imorgon övningskör jag 12:45-14:05, sen jobb 14:30-22:15! på fredag drar jag till VÄXJÖ! hoppas det blir jäääävligt roligt, känner bara att jag vill komma bort härifrån.. har inte mått asbra den sista tiden, bara jobbat och knappt träffat nån. plus att ingen av mina vänner hört av sig till mig på väldigt väldigt länge, alltid jag som måste jaga folk och möts av dryghet och bara blöööööööö. orkar inte sånt, tycker inte jag förtjänar det heller.. men vad vet jag. tur att jag har världens bästa mamma, världens goaste pappa och världens finaste syster. och såklart universums bästaste mysigaste pojkvän! <3

planerar förresten att tatuera mig snart, och då undrar jag (om det ens är någon som läser min tråkiga, lilla blogg haha) om det är någon som har något bra tips på "kärlekstatueringar"? nu menar jag inte att jag ska tatuera in jonas nånstans, sånt tycker jag är lite knasigt, men typ.. ja, föräldrar eller syskon eller nåt. jag tycker namn är lite tråkigt och porträtt är lite för stort för mig just nu. nån idé?


också från sweden rock-kryssningen, marie är fotograf!



jobbvecka!!

idag på jobbet kom min chef fram till mig och sa att dom förmodligen kommer behöva mig hela veckan! så imorgon jobbar jag 11-18 (har dock ansiktsbehandling kl 10 så jag kommer nog senare), sen vet jag inte riktigt hur resten av dagarna blir, kör ju 12:45-14:05 tisdag och torsdag. men OM jag får jobb varje dag nästa vecka (dock inte fredag-söndag) så kommer jag ha jobbat åtta dagar i rad.. full fart! PENGAR!!!!

nu sitter jag hemma hos min bebbe och glor på indiana jones, snart blir det sova för mig! goder natter!

en gnutta besviken

yo dudes!
på jobbet igår visade det sig att flera blivit sjuka, och dom ville att jag skulle jobba hela helgen. det sög lite eftersom jag hade planerat att åka till jonas efter jobbet och vara med honom innan han åker till tyskland och sen gå ut med nelly ikväll, men ja.. jobb 9:30-14 idag och 11-16 imorgon. får väl vara glad för alla jobbchanser jag får! det jobbigaste var nog att gå upp kl sex imorse, det tar ju en jävla tid att åka från väsby till haninge. sen drog jag in till stan och kollade runt, sen hem och nu är jag här, har precis ätit middag och funderar på att träna.. skulle helst av allt gå på bio med nån kompis ikväll, men ingen orkar eller vill eller whatever. blir fan besviken, det är inte såhär kompisar ska vara liksom.. jaja.

förhoppningsvis blir nästa vecka en riktigt grym vecka, börjas med en mycket behövd ansiktsbehandling på måndag, körlektion på tisdag och torsdag och sen rockar jag ner till växjö på fredag!!! kommer bli grymt! hoppas jag.. förhoppningsvis blir det lite jobbtider som man kan klämma in mellan allt jox.

bajs. mamma sa nyss att gymet stängde fem idag.. jaja. en promenad kanske? blöhp.



på sweden rock-kryssningen förra veckan! marie tog bilden :)


 


tråkigt ...

som jag sa förut så blev mitt halsband snott på kryssningen förra veckan, och i måndags budade jag hem ett likadant från tradera för 250 spänn (nytt kostar det 1500 kr). jag visste redan innan att det inte skulle vara äkta, men jag chansade ändå. well, nu var jag och hämtade ut skiten och man ser så jääävla väl att det är fejk. BAJS också! jaja.. ska önska mig ett nytt i julklapp! tråkigt att det blev som det blev..

nu jobb 10-16, sen kärlek <3

muff

sitter just nu hemma hos min pappis och väntar på att grey's anatomy ska börja! mamma åkte bort tidigt i tisdags, och eftersom jag har två körlektioner på bilskolan den här veckan (en igår och en imorgon) så tänkte jag att jag skulle spendera lite tid med min käre far! saknar honom rätt mycket eftersom jag är hos mamma eller jonas för det mesta.

imorgon blir det ju som sagt var körlektion, 12:45-14:05 är det tänkt! och min chef ringde idag och undrade om jag kunde jobba imorgon, 9-16 egentligen men det går ju inte, så det fick bli 15-22:15 istället! och sen åka ut till väsby.. om jag inte lyckas övertala jonas att komma till farsta, vore sjuuukt mycket skönare! men vi får se.

(note to self; KOM IGÅNG MED TRÄNING!!)

puss puss!

ajje!

var ute igår med några kompisar, vi satt på nivå ganska länge bara för att det är så jäkla billigt där! sen drog vi till donken. jag skulle springa över vägen, där var det tydligen halt, så jag drog en fet vurpa. hahaha, har så jääääääävla ont i röven idag!! eller, på röven..

anyhow, kryssningen var grym också, förrutom att mitt studenthalsband försvann.. mm, that's right, det finaste halsbandet jag någonsin ägt! dyraste också, för den delen.. men jag ska köpa ett nytt. end of story. ush, är så ledsen över det.. men det gör väl ingen nytta att älta antar jag. idag ska jag bara ta det lugnt, sen träffa syster och hennes gosiga bebisar! ska försöka flirta mig till en ny bloggdesign i utbyte mot en fika eller nåt också, hon är så duktig på det och den här är ju rätt gammal. bara byta bild iaf!

see ya' later!



hahaha

 

 


tråkigt, men okej ändå!

den här veckan har jag bara suttit i kassan på jobbet. bara. det är så sjukt understimulerande så det finns liksom inte!! får ont i ryggen och bara dör.. typ. hoppas att dom har satt in och installerat klart dom nya betalningsgrejerna imorgon, så händer nåt nytt iaf. men jag ska nog inte klaga, det är bra betalt för lite jobb!

nu ska jag sova. jag jobbar imorgon. börjar nio. jobbigt.. men okej ändå! om jag inte vore så jävla huungrig just nu!!! jaja. gonatt!


hade en snygg hår-dag..



höst

nu är det verkligen höst! känns som att det gick över natten typ, nu ere omöjligt med strumpbyxor.. haha, nejdå, men då får man lida pin! har jobbat ganska mycket nu och det känns sjukt bra, får in ett flow och sitter inte och stirrar hela dagarna. plus pengar, hehehehe.

bokade nyss en biljett till växjö.. det blev ju inget av förra gången, men nu så! awesome! och nu på torsdag är det sweden rock-kryssningen, då blir det HARDCORE SUPERSTAR för hela slanten!!! längtar!