Kärlek

Halluuuu! Idag blir det jobb för hela slanten, sen rushar jag hem och firar tre år med min finaste, så det blir inte mycket blogg idag. Puss på er!


Fire cannot kill the dragon

Asså AAAAAARGHHH. Kom nyss hem från Calle där jag och babe kollat senaste Game of Thrones-avsnittet. SÅ JÄVLA SÄMST. Eller såklart asbra, men ja.. Jobbiga karaktärer.
Fan va nördig jag låter nu, hähä! Goder natter på er!


Monday

Gö mörrööön! Idag hade jag tänkt att jag skulle till vårdcentralen för att kolla om jag är pollenallergisk, men när jag var påväg till bussen så ringde dom från jobbet och behövde lite hjääälp. Så jobb blir det i alla fall! Skönt, då hamnar jag inte lika mycket back som jag trodde.

See ya lateeeeer

RÅN

Det bästa som finns är fan smörgåsrån med smör. Skulle kunna käka ett helt paket på en dag! MÖMS



Kitty kitty miau miau

Hejje hejje. Sitter i min leodräkt och myser. Ensam, för Jonas är hos Calle och kollar fotboll! Illa mår jag också.. Blä.
Slängde för övrigt ihop en ny bloggdesign, tröttnat på den gamla.. Heh.


Nu, kolla på film!

X-Mas In Hell

"Merry Christmas.
That's what people say at Christmas, right?
Except normally they have someone to say it to.
They have friends and family,
and they haven't been crouched naked under a Christmas tree
with a needle in their arm like an insane person in a mansion in Van Nuys.
They're not out of their minds, they're not writing in a diary,
and they're definitely not watching their holiday spirit coagulate in a spoon.
I didn't speak to a single person today.
I thought, why should I ruin their fucking Christmas?
I've started a new diary and this time I have a few new reasons;

One, I have no friends left.
Two, so I can read back and remember what I did the day before.
And three, so if I die, at least I leave a nice little suicide note of my life.

It's just me and you, diary. Welcome to my fucking life.


Nobody would believe the shit that happens inside my head, it's haunted.

Now that I've come down from the drugs
it seems like a sick play that I saw in a theater somewhere.
Thirty minutes ago, I could've killed somebody.
Or better yet, myself."



Från Sixx AM's första platta, som jag lyssnade en hel del på när den kommit ut. Eller ja, den var väl mer ett soundtrack till The Heroin Diaries, men boken har jag faktiskt aldrig läst. Kanske ska göra det? Är den bra? Såklart den är.
Det är bland annat såna här texter som får en att inse hur dåligt det är med droger.



GIMME GIMME GIMME

Åhh. Om man ändå hade en sån kropp och massa pengar i fickan ...


NASTY GAL.

Lucky me

Magsjuk. Igen. Dock bara en "lätt touch" av magsjuka, inte alls som förra gången. Ska nog inte gå in på hur haha. Känner hur som helst att jag måste äta nånting då dagens matintag består av ett glas äppeljuice, två glas Proviva och två rutor choklad. Men jag mår så illa och är sjukt osugen på allt som har med mat att göra! Buuu. Trött är jag också.. Och så missar jag två heldagar på jobbet, idag och imorgon. Jävla magsjuka, förstör mitt liv!

Har någon nå bra filmtips?

Jeans

Gomorron! Snart drar jag till jobbet, i mina nya jeans!! Hoppas ingen skrattar åt mig, haha.. Ja, så ovan är jag vid blåa jeans. Har alltid svart på mig nertill, alltid. Menmen!


Dom har en sån där snygg, fejk"snusring" på ena bakfickan. Maahahahaha, den hade jag kunnat klara mig utan..

Muff

Härlig dag! Eller.. ? Jamen visst! Mötte fina Carro vid halv ett-tiden inne i stan och vi drog till subban (Subway) och åt lite lööönch. Sen började vi kolla i butiker, men det fanns typ ingenting. Ingenting man ville ha i alla fall.. Jag köpte ett par jeans dock, som inte är svarta!! Hear ye, hear ye, ring the bell! Dom hade en fin, mellanblå tvätt med lite slitningar, köptes på Weekday för 400 kr. Lägger upp bild sen va.. Fasen va ful jag känner mig i provrum för övrigt. Känns som att jag har världens fetaste lår och röv, ush. Hittade snygga jeansshorts där också men av nån anledning kan jag inte ha shorts som är uppvikta! Mina lår mosas och ba blää.. Ush, nä, jaja. Köpte tre par trosor också! Intressant va? Ne.

Åt precis middag här, fetaostfärsbiffar med mozzarellasallad. Gött. Snart är det Grey's!

FJÄDRARKEDJORKORSSVALA

Det nyaste tillskottet i min smyckessamling är min första earcuff! Kommer från byCelina och är SÅ SNYGG. När skall den invigas? :o

 




Nu åker jag in till stan och träffar min Carro! :)

Never ending cold

När, NÄR ska jag slippa denna äckliga förkyldning? Vakna upp med täppt näsa och slemmig hals, blä.. USH. Jaja, har tvättstuga at the moment, snart åker jag till Celina och pysslar och sen träffa mina bandtjejer!



Ska det regna idag? Har inga gummistövlar jö!!

MWAHH

Åh, trött jag ääääär. Varför vet jag inte. Har inget vettigt att skriva heller, förrutom att alla måste börja kolla på Game of Thrones! Såg nya avsnittet idag, DÖR. SÅ BRA. Kolla på introt bara så fattar ni hur episk denna serie är!





Längtan

Hej på alla, vad gör ni idag? Själv sov jag till 11, sköööönt. Har suttit lite i solen och pluggat lite körkort. Försökt få folk att hitta på nåt med mig, men förgäves ;p Ikväll blir det bandmöte och imorgon blir det jobb!

Förresten så längtar jag ihjäl mig till Sweden Rock. Galet mycket! Hoppas att det blir lika bra väder som 2008!

 

Ta i trä..


TJOOOO

Hey people! Hade det svinroligt igår med fina vänner, kom hem till mamma vid halv fem på morgonen. Mådde inte asbra när jag vaknade dock, haha.. Pizza till frukost, jajjemen. Sen på eftermiddagen åkte vi ut mot Dalarö och firade min fina farmor som fyllde 80 år i torsdags. Åt jordens godaste skagentoast, hjortytterfilé och gino med glass. MUMS. Men är ändå hungrig nu haha.. Så det blir lite snacks!

Kul förresten att så många kommenterade inlägget jag pubbade förut, hej på er! Och så. Heh.



Igår var jag lockig och fin! Och idag också iofs.

Hihihi

Idag mår jag bra! Vaknade vid sju och hade ont i halsen.. Men när jag vaknade vid nio igen så var det borta :) Sen dess har jag ätit frukost, duschat (OCH TVÄTTAT HÅRET!!!) och ätit mellanmål bestående av vaniljyoghurt med müsli och kanel. Kanel är fan världens bästa krydda.. Sitter nu och dricker C-vitamin.

Oh, just det. Märkte att jag får större lön än vad jag trodde denna månad också! YAAAAAAAY. Ikväll blire middag hos mamma sen ut och träffa kompisar! :)

AMERICAN WOMAN




Ett hett tips!

Oj, vad det var jobbigt på jobbet idag.. Ett tag i alla fall, vaknade nämligen med tjock hals imorse. Så dom första två timmarna på jobbet kändes lite sådär. Men sen blev det bättre, nu är det helt okej! Kliar lite ba.

Tänkte slänga iväg ett tips! Jag missade dom supersnygga USA-shortsen på både Bikbok och Topshop, men idag när jag kom till jobbet så.. Fanns dom där. 269 pix och så snygga!


Finns på New Yorker alltså!

Aight

Trött. Fin dag med syster och bebisar! Träffade mamma också, hon har varit på Mallis i en vecka och är nu bajsbrun. Jävla mamma, haha.
Nu ska jag slappa och mysa med Jonas resten av kvällen, ha det bra peeeeps!


Minilördag

God morgon! Idag är jag ledig. Ledig ledig. Ska åka och träffa syster, och vill inte göra nåt speciellt. Sitta och glo och bara ta det lugnt efter gårdagens stress. Imorgon jobbar jag och på fredag ska jag bannemej gå ut!!!!

Puss!

Tisdag

HEJ. Jag lever. Men jag gör saker. Jobbar, fixar och donar. Tror det är nåt fel på våran lägenhet eftersom man måste storstäda den varannan dag.. Hm. Idag börjar jag jobba vid elva och ska då städa/bygga HELA DAGEN. Phewww.

Jaha. Annars då? Igår tvättade jag håret för första gången sen jag var hos frisören, vilket var i torsdags. UH. Lisa (frisören) rekommenderade att jag tvättar håret var fjärde dag istället för varannan, som jag annars brukar. Så okej tänkte jag.. Det är fasen svårt, but i'm doin it!


Ja, det skrev jag imorse. Sen fick jag bråttom och glömde publicera, heh. Har alltså varit och jobbat, och SOM JAG HAR JOBBAT!! Byggt och byggt och byggt.. Men fan, va snyggt det blev. Nu har jag käkat världens mest genialiska fläskfilépasta och kollar på Plastikturisterna. Snart blire Desperate Housewives, weeho!


WAHH

Jack Sparrow

DAVY JONES, GIANT SQUID!





Hahaahaaa

LÄGG ETT ÄGG

Åhh, vad jag har klagat idag.. Stackars jobbtjejer, förlåt haha! Men jag gör det inte för att jag tycker synd om mig själv, utan för att det är så roligt att jag inte kan röra mig. Jag och Tess började i alla fall dagen med att bygga om rean, phewww.. Sen var det massa folk hela dagen, så jag kunde inte riktigt följa mina planer! När jag kom hem åt jag en sån där "stenugnsbakad Tradizionale"-pizza! Jäkligt god faktiskt, om man gillar lite tjockare kant och så, vilket jag gör. Har också badat/duschat och masserat mina lår, känns lite bättre nu faktiskt.

Nu ska jag äta godis, fortsätta att massera mina ben och måla naglarna. Kolla på nån film mä! Och eftersom jag inte har nån fin bild att bjuda på nu heller, så får ni ett äggigt klipp från Galenskaparna! Växte upp med dessa låtar, och fasen vad dom fastnar på hjärnan!





"Vem kom först, hönan eller ägget? En fråga som grillat människans hjärna ända sedan människan uppfann grillen.."

Klagotjejen

ASSÅ!!!! Idag gör det ännu mer ont! Kunde inte ens sova på mage inatt, kändes som att låren var fyllda med sten. Hur blir man av med träningsvärk illa kvickt?

Jaja, snart ska jag lunka iväg till bussen.


Haha, wahh waaaahh..

Fredag

ASSÅ GOD DAAAMN! Vilken jävla träningsvärk jag har, helt sjukt! Har gnällt hela dagen på jobbet, inte blev det bättre av att gå upp och ner på en pall. Men jag får faktiskt skylla mig själv, heh.. Det är en hel del att göra på jobbet just nu, nästa vecka kommer storcheferna från Tyskland och gluttar runt, då måste allt vara tipptopp! Så det blir totalstädning, ombyggnad och massa annat, och därför fick jag ta några extratimmar, men jag är glad för det! :)

Ikväll har jag ätit tacos i min ensamhet, Jonas är i studion och dricker bärs om jag får gissa! Slöglor på TV och ska sova rätt snart. Wö. Så god natt på er! Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på ;p HÄHÄ

Ont

GAHHH, min kropp! Har ont överallt, jävla bodypump hah.. Benen är värst, kan inte resa mig upp ordentligt. Och så hade jag skivstången för högt för jag har ont i nacken. Uhh. Jaja, snart drar jag till jobbet! Piiiiisss

Rödtott

Hej på eer. Idag har jag spenderat fyra timmar hos frisören, phuuuu.. Men det gjorde ingenting, deras schamponeringsstolar är även massagestolar! Det plus skalpmassage är ju rena sömnpillret.. Anyway så kostade det skjortan, men jag får skylla mig själv som inte gått dit på ett år! Hade gärna velat ha det ännu rödare, men eftersom det är så slitet så ville inte färgen ta så jättebra. Har i alla fall EN färg på håret nu ;p

Snart blire mat sen TRÄNING TRÄNING TRÄNING!

Onsdag

Åhhh, ännu en härlig, ledig dag i solen! Åkte in till stan på förmiddagen, glodde i lite affärer (hatar Topshop och deras skitfina kläder.. Vill ju ha alla!! Om man ändå hade pengar haha) och träffade Celina! Sen åkte vi hem till henne och pysslade lite innan jag stack iväg till House of Pain. Adis hade tid för att fylla i en gadd han nyligen gjort och jag skulle ändå betala min deposition, så det blev en timme där. Jätteroligt att se hur ont det gjorde, vågar dock inte ens tänka på hur ont jag kommer ha.. Uhhh. Längtar dock som faaaaaaan!!

Nu sitter jag och småglor på Sagan om de två tornen, snart börjar Grey's! Då ska jag äta jordgubbar med Kesella vanilj. Och dricka hallonsoda.

Kolla förresten på mitt hår här! Detta är alltså mitt hår efter en hel dag med lockat hår. Har inga stylingprodukter i, endast värmespray. Har dessutom borstat ut lockarna, men faaaan va fint det var. Jätteful hårfärg, men det fixar frissan imorgon!


Skitfint vare. Rekommenderar verkligen Artist Creative Curls, lätt värd pengarna jag gav!

The stink-eye-walk-by?!

Asså heeeell! Hade mardrömmar hela natten om att SRF-biljetterna var slut och att jag inte fick tag på nån, så när jag vaknade imorse blev jag ju tvungen att köpa en. Hoppas jag hittar nån att åka med, hah!
Snart ska jag röra mig in mot stan, träffa Celina och sen dra och lämna deposition för tatueringen. Men först bjuder jag på ett roligt klipp från det senaste How I Met Your Mother-avsnittet!





HAAAAAAHA

Värme

Jag kör nog bannemej en promenad till jobbet idag, känns fruktansvärt dumt att ta bussen!


Pose pose pose

SWEDEN ROCK

Haaaallåååå! Blir så glad varje gång jag vaknar och ser vädret, den här vintern har ju varit så lång så det är inte konstigt. Gick upp vid nio, har käkat frukost, degat, lockat håret och solat! Tackar mina föräldrar för detta underbara pigment jag har, blir brun på fem minuter typ!

Har ett litet dilemma. Fick ett mejl från Sweden Rock där det står att 3-dagarsbiljetterna snart är slut. Ingen av mina vänner vet till 100% att dom ska åka, men jag vill ju! Finns det nån vänlig själ jag kan hänga med där.. ?



Game of Thrones

Ååhhh vilken dag, så himla varmt och skönt! Drog till gymmet strax innan 11, sen gick jag och handlade och var hemma typ ett. Då höppa jag in i duschen och satt sen ute, pluggade körkortsteori, åt jordgubbar och bananer med kesella vanilj och blev lite brun! Mandlar åt jag också! Mööms. På kvällen drog jag och Jonas till Calle (han heter Carlsson i efternamn, har alltid velat kalla nån Calle av nån anledning) och grillade fläskfilé, svamp och halloumi. Och så kollade vi på två avsnitt av Game of Thrones, en ny serie som vi har börjat kolla på! Grym om man gillar sånt, typ "fantasy". Hatar det ordet, känner mig som värsta nörden hähähä.


När jag gick hem för ungefär en timme sen var det fortfarande skönt ute, hade bara min tunna parkas med uppkavlade ärmar. SOMMAR!

Kul jul(i?)

Nu på våren har jag börjat få komplimanger/kommentarer för hur jag ser ut.. Typ som "fan va fin du har blivit, riktigt snygg" och "va smal du har blivit!". Det sjuka är att jag inte märker det alls, jag känner mig typ större än vanligt. Men kan det kanske vara så att mitt babyhull äntligen är påväg bort? Hoppas det!

Anyways så skulle jag plocka fram lite shorts och bikiniöverdelar idag när jag skulle sola, och visst fan är allt för stort! Min röv blir typ 40 gånger större i alla shorts för att dom sitter som en säck och bikiniöverdelarna ramlar nästan av. Så jag får helt enkelt sälja lite till.. Kommer att lägga upp dom senare i veckan och det kommer att vara bland annat ett par svarta shorts med hål/spets och en leopardbikini (överdel). Intressant.. ?

Ny vecka

För fasen! Föregående inlägg la jag upp igår kväll, men det funkade inte.. Men när jag testade idag igen så funkade det. Weird.

Idag står träning på schemat, nu är det verkligen dags att få bort överflödiga kilon! Vad gör ni? :)

Sun

Hej alla soliga! Denna dag har jag spenderat hos min "svärmor" Mia, vi har haft en liten make up.. grej. En konsult från Mary Kay var där och vi testade smink och hudvårdsprodukter! Kul, kul. Nu är jag hemma och har en hel kyckling i ugnen, dör lite av hunger hehe. Skulle egentligen vilja gå ut och göra nåt.. SOL.

Tänkte bara säga hej lite snabbt och slänga in en bild på mina aaaapsnygga skor, som också fanns i paketet.


MÖMS. Snygga VA?

LOCKIII

God morgon på er alla! Idag gick jag upp halv åtta, wahh.. Jobb öppning till stängning står på schemat idag, sen åker vi hem till Jonas föräldrar och grillar och firar hans lillebror :)

Innan jag sticker tänkte jag tipsa er om en sak som fanns i paketet som kom i torsdags. Mitt hår är jääätteplatt och jääätterakt, och jag har så jäkla svårt att få till nån form av styling eller volym i håret. Varje gång jag lockat det så har jag stått där i en timme och hållit på, sen mosat i en hel burk hårspray men visst fan åker skiten ur så fort man går utanför dörren.. MEN NU! Beställde en Artist Creative Curls från OBH Nordica och den är fan sviiiiiinbra!! Testade den igår, och oooooo.. Lockarna blir jättefina och naturliga, det tar inte mer än 20 minuter (för mig) och dom håller! Hade ingen hårspray alls i håret och ändå var dom kvar när jag vaknade imorse. Galet. Galet. Den har ingen "klämma" som vanliga locktänger har, så man virar alltså hårslingor runt den, från rot till topp. Man får med två värmeskyddande vantar (eller ja, halva vantar, dom täcker liksom bara tummen, pekfingret och långfingret), men jag tyckte dom mest var i vägen så jag kör utan.

 

PROVA DEN. 399 kr hos Nelly.com.


Tävling!

Är med i en sån där rolig liten tävling hos Bumbi, check it out!


Tävligen är alltså i sammarbete med Shock, som jag för övrigt sprang förbi när vi var i Göteborg men inte hade tid att gå in i.. :( Så nu hoppas jag att jag vinner, moahahah! Här är mitt fula collage jag gjort:


GE MIG!

Sunny day

Missade att det varit totalstopp i kommunaltrafiken idag, fasen så härligt att stressa för att hinna med tåget och sen märka att det är 35 minuter försenat. Jaja.. Sitter alltså på Stockholms södra och väntar. Lyckades haffa Tumppi på House of Pain, så nu är tiden bokad! 29 juni blev det, lååångt kvar, menmen. Sen gick vi (jag och Filippa) och fikade på söder och sen tilö Twang för lite basshopping! Hittade inget som jag gillade dock.. Och så gick vi på releasefest för en barnbok, mysigt! :) nu vill jag hem, slappa och äta.

NU DÅ

YES! Ringde House of Pain förut, han är där och ska vara det hela dagen! Hoppas att han vill göra den åt mig bara, fingers crossed..

WAAAAAAA

Hey guuuys. Igår hade jag fullt upp! Började halv nio på morgonen med personalmöte följt av lite jobb, var hemma vid 12 igen och gjorde mig i ordning. Ringde till House of Pain för att kolla i förväg när snubben jag är ute efter skulle komma in, dom visste inte och bad mig ringa senare. Åker in mot stan, och när jag går av tåget ringer jag och kollar igen. Dom säger att han kommer in vid tre idag, och eftersom klockan bara var två åker jag mot Farsta för att snabbt lämna lite grejer till mamma. Åker ÄNTLIGEN in till House of Pain och är där typ halv fyra. TROR NI HAN ÄR DÄR ELLER?! NEJ!! Han hade fått en avbokning och åkt och gjort andra grejer istället, va faaasen.. Den tiden kunde/ville ju jag ta :( Jaja. Åkte och fikade med Filippa och sen rep. Sen mer fika. Sen Nicke BorgObaren. Sen hem. Sova. Upp idag, jobb. NU HUNGRIG.

Hämtade ut ett paket på posten idag, vill ni veta vad som var i det.. ?

Bloppis!

Rensade min byrå idag, eller den låda med mina linnen och t-shirts. Den svämmade över liiite.. Slänge i alla fall några gamla trasor och tänkte sälja det jag inte använder. Innan jag lägger upp det på Tradera så lägger jag upp det här på bloggen, om nån skulle vara intresserad ;p Skriver inget pris, det kan man ju komma överens om sen om det skulle finnas intresse. Storleken är small/36 på samtliga toppar!




Oversized dödskalle-tröja från Weekday, oversized Aerosmith-linne
från H&M, två zebralinnen från Gina (det andra är en tubtopp)
.

HÄHÄHÄ

Romphaaa

Wonder Woman!



Baka baka liten kaka.. Eller paj.

Ja, glömde ju nämna att Mia hade med sig en stor påse färska valnötter från USA hem till oss! Dock så missförstod jag och Jonas varandra på något vänster och han missade att lägga in dom i frysen. Attsingen.. Men, lika bra att göra nåt av dom tänkte jag! Så jag gjorde en sjukt god valnötspaj med en söt kolafyllning. M to the UMS.


Ser lite halvcreepy ut, men den var som sagt asgod!

Avlopp

Asså KRÄÄÄK. Har nyss storstädat badrummet, och i det ingår ju såklart avloppsrensning. Har faktiskt aldrig gjort det förut, alltid Jonas som gjort det. Så när jag tog ut den där jävla koppen ur golvet fick jag mig en redig förvåning, inte visste jag att gammalt hår kunde lukta bajs. Seriöst?! Det är alltså avloppet vid badkaret jag pratar om. Vi bajsar faktiskt inte i duschen, men det luktade fan så.. Ush, blää. Sen skulle jag rensa handfatsavloppet också, men "koppen" var för hårt ditskruvad så det får Jonas hjälpa mig med när han kommer hem sen..

Muuu

HJÄLP. Idag när jag vaknade gluttade jag lite på Facebook i mobilen och såg att folk skrivit om snö. Vafalls? Så jag drog upp persiennerna och såg.. SNÖ!!! Drog snabbt igen dom och kröp ner i sängen igen. Gick upp för ett tag sen och då var det borta.. Phu. Sjukt obehagligt. Hade tänkt dra in och boka tatueringstid idag, men tappade fan all lust att gå en centimeter utanför dörren. Så nu blir det frukost framför Gossip Girl, sen kör jag igång med en storstädning! Ja, känns som att det är den tredje storstädningen den här våren, tror det är nåt fel på vår lägenhet. Sen ska jag göra mig lite vårfin också, manikyr och pedikyr och epilering och sånt skit!

Och på tal om att göra sig fin.. Är det någon som har testat Sheer Cover? Ni vet, sminket från TV-shop. Funderar på att beställa det. Om det är bra alltså! Så, nån som vet?


OOOOH

Var det nån som sa sovmorgon? Haha jajjemen! Idag tänkte jag att jag skulle sova länge, men inte visste jag att jag skulle vakna halv ett.. Hähä. Jaja, det får väl gå bra! Börjar inte jobba förrän tre, men jag tänkte egentligen att jag skulle städa innan jag drar.. Jaja, det får bli imorgon.

Vad gör ni denna måndag? :)

Latmask

Yasssh, här kommer dom sista tre bilderna! Eller ja. En av dom. Det ska egentligen vara en tokig bild, den nyaste bilden på mig själv och en bild på någon jag aldrig kommer släppa taget om. Men jag orkar inte, så det får bli en tokig bild på min systers fina barn! Som jag iofs aldrig kommer släppa taget om.


Snodd från syster Johanna!

Hejhej, hemskt mycket hej

Ojojoj, nu var det länge sen! Men har som sagt var jobbat, och helt enkelt inte orkat.. I torsdags gjorde jag ju en hel del (invigning av frisörsalong här i Väsby, sen studentskiva) och i fredags stack jag ut med Adam och Nicke efter jobbet. Vart lite Sugar Bar, lite Dovas och lite random studentskiva på söder. Igår var jag ledig, men bakis, hehe.. Och på kvällen drog vi till Larsa som fyllde år och hade valborgskalas. Kuuuul! Och idag jobb och grill hos svärföräldrarna. Mia har varit i Los Angeles i två och en halv vecka (typ?) och hade med sig diverse saker hem. Jag hade beställt ett par svarta, låga Converse (mina vita är lite döda) och dom fick jag i tidig födelsedagspresent! Man tackar! :)

(Just nu håller jag på att fixa inför Sweden Rock. Har ingen att åka med och ingen att bo med, haha! Men jag vet folk som ska dit.. Vad göra?)


Har fått en del frågor om volume boostern jag köpte. Funkade den? Nä, inte speciellt mycket. Det känns ungefär som att smörja in läpparna med chilisås, svider och bränner som fasen, och visst blir man lite svullen, men inget märkbart!