DREAM ON



Fasen, he still got it asså.

0

Äme, nu blir jag ju lite purken! Här om dagarna var ni ju jättemånga här.. Vart tog ni vägen?

AOCH.

Hmmmm.. Jaa, här gör det ont minsann. Dagens sju jobbtimmar får spenderas med att knapra Alvedon och Mucoangin. Kul att läsa? Didn't think so. Hörs ikvääääääääääääääll

WE'LL MARRY OUR FORTUNES TOGETHER

//lookbook.nu
(Hur snygg är inte den här tjejen och hennes stil?! Dör lite.)



Ååå idag vart det heldagsjobb. Och halsontet har gått från att det gör ont på en punkt till att göra ont överallt. Och i huvudet. Känns inge kul.. Jaja, två dagars jobb kvar sen fyra dagars ledighet! Får vila upp mig och bli frisk då vaa.

Vart försvann alla läsare förresten? Kom och läs, kom och läääs!

HAPPY

Har fortfarande ont i halsen men FFFFFFFFFFFFY FLUTTAN VAD JAG ÄR GLAD! Fick ett sjukt glädjande besked på jobbet idag, så jag firar med pizza till middag. Det är jag värd!



WORD UP!

WOHO! Tack Tre, några timmar senare fixar ni biffen, urk..
Anyways, vaknade ju med halsont från helvetet, men bestämde mig för att åka in till stan med Tess ändå, eftersom vi hade bestämt det. Och det gick bra! Hade inte så ont alls. Köpte två koftor på Carlings (som för övrigt kan ha jordens jobbigaste personal..), men inget mer. Hade dessutom presentkort där, så jag brände inte mycket stålar! Good girl. Mötte upp Emmelie och Emilie för lunch, sen massa häng och skratt och prat. Nu sitter jag i soffan, har rätt ont igen och ska snart sova.. Imorgon blir det fyra timmars jobb på eftermiddagen/kvällen. Funkis? Jaarrraaa!


 

 


STUPID PHONE..

.. Nope. Fortfarande ingen mottagning. Såhär känner jag inför det:


.. alltså lite galen och ful. Hahaha. Tröjan på bilden köpte jag idag förresten!

BAJS

JA, DET VORE JU SKÖNT OM TRES NÄTVERK INTE VAR MUFFLIGT. Har haft "ingen service" i fyra timmar nu. Meh.. Så fort det är fixat så kommer bilder. Hang on!

ALBAN

Röööv. Självklart har viruset brytit ut så det känns som att det sitter en golfboll på vänstra sidan av halsen.. Eftersom jag tagit bort mina mandlar är det ju ingen halsfluss, så det finns ingen medicin man kan ta, bara vila och vänta ut. Men jag har inte råd att vara ledig. Muahhh.. Det brukar iofs vara värre på morgonen och kvällen, så det kanske känns bättre på dagen? Ah ja, hinka te och se glad ut.


ADDICTION.

 

Jag minns när jag gick i typ sjuan, så åkte vi till Gray's American Food Store i Gamla stan med klassen, och det var verkligen heaveeeeeeeen. För mig, som alltid velat åka till USA, var det verkligen awesome. Plus att jag älskar godis, och det fanns typ.. jättemycket godis där. MEN DOM HAR JU STÄNGT, och nu kan man endast beställa från deras hemsida. Minsta belopp 2000:-, jo tjena. Så när jag såg att Coop här i Väsby har en gång för utländsk mat (vilket säkert dom flesta matbutikerna har, jag är bara för tankspridd för att se) vart jag så jeekla glad sörrni! Där fanns American pancakes-mix, godis, diverse mat och det ni ser på bilden ovan. MARSHMALLOW FLUFF. Så jag köpte en burk. Idag alltså. Och den är redan slut.. nä, men jag har ätit en del. Fan va gott, socker!! Så där har ni min nya addiction.

***


Hey you, hey you, finally you get it
The world ain't fair, eat you if you let it.

MONDAY

//lookbook.nu

Hähä, här var det tomt på bilder på mig själv. Just nu är jag inget att se, har spenderat dagen med ett besök hos optikern och sen i tvättstugan. Nu står maten i ugnen. Jag har fortfarande ont i halsen.. Muuu.

TROLOLO GUY



<3 Family Guy

IF THERE'S MUSIC WE CAN USE IT

Jag fyndade en kudde idag.. En redig, fin kudde må jag säga! 169 riksdaler gick den på, inklusive "fyllning"! Som hittat. Fanns fler i samma serie, ska nog ta och köpa mig en till jag.. Men här är han i alla fall, sitter fint i soffan.

Just nu sitter jag och dricker chai-te som jag fick av Tess idag, och kollar på första avsnittet av The Walking Dead. Har sett hela första säsongen redan, men nu går den igen på 11an och det är väl bara att glutta på. Bra skit! När kommer säsong två egentligen?

Och förresten! Ser nog att ni är ett par som hittat hit, kommentera! Så blir jag glad.

STUDS

//lookbook.nu

SÄMST

Fan va tråkig jag är. Vaknade med lite halsont imorse, men försköt det liksom hela dagen på jobbet. Fick skjuts hem för att jag skulle hinna fixa mig och vara inne i stan i tid.. Och när jag väl sitter klar i soffan och ska dra om 10 minuter så kommer den där jävla halsen igen. Plus att magen hatar mig idag. Så jag fick bli hemma idag, inge Ted för min del.. SUUUUUUG.

SATURDAY.


Ahh yes. Försöker vänja mig vid att ha glasögon oftare, vara lite snäll mot ögonen va.
Är det nån av er coola katter som ska se Ted Poley imorgon? Sångarn i Danger Danger för er som inte vet.

VAMP

Tom Cruise och Brad Pitt i vampyrfilm, Interview with the Vampire, jo jag tackar jag! Den ska ni se, för den ä bra.


BY CELINA

Min fräsiga vän Celina har en smyckesshop på internet, byCelina, och som några av er vet brukar jag hjälpa henne att göra smycken när hon har många beställningar. Nu var det dock ett tag sen, men sist jag var där fick jag faktiskt göra min egna lilla grej! Celina gör alltså själv alla designer osv på smyckena, men just detta lilla kroppssmycke har jag alltså varit med och designat. Kul!

Köp, köp!

TUMBLR


Jag sitter på tumblr och kollar tatueringar, Jonas sitter brevid mig och har lite övertrötthets-/rastlöshets-/kaffedamp. Weird.
I helgen jobbar jag. På söndag ska jag glutta Ted Poley. Måste klämma in lite träning också.. Mehhhhhhh.

JACKET




Tjacka jacka? Ja, nåt varmare måste jag ha.. Eller nåt större iaf, som man får in en fet tröja under!

UPPER CRUST

Så! Nu är allt fixat. Vet som sagt inte vad jag tycker, speciellt om headern, är den liksom jag? Äh, vi testar.. Har ändå pillat på skiten i typ en vecka nu.

Sitter i soffan och gluttar på Breaking News, ska snart duna.. Repet gick bra iaf, men det var ett tag sen såååå jag kände mig lite ringrostig! Men äsh. Stannade för övrigt på Upper Crust på vägen dit, det där stället som öppnat brevid BK på centralen. Trodde det skulle vara svindyrt eftersom det ser så flashigt ut, men jag gick nöjd därifrån med en rätt stor yoghurt med färska hallon. 23 spänn tror jag den kostade! Eller 24. Billigt i alla fall, fanns massa göttiga grejs. Tips tips!

Nu har jag skitont i magen, så det blir sängen. PUSS


Hoppsan

Fasen! Märkte nu att man måste ha lösen för att kunna se headern på bloggen. Det är för att jag glömt att flytta över den från min läsenordsskyddade testblogg till denna.. Snark. Fixar när jag kommer hem.


Varför börjar det rinna om ögonen så fort jag går utomhus? Ljuskänslig nån?

FALL INSPO







///lookbook.nu

NEW DESIGN


bild: velvetcigarette.com

 

Hej hallå hey hey hey. Har fixat lite med bloggdesignen, vet inte vad jag tycker.. Men jag testar, så får vi se vaa!

Igår hade vi inventering på jobbet. Jag började dessutom vid öppning, vilket innebär att jag jobbade 9:45-23. Trodde jag skulle dö, men det funkade! Hade ju alla tjejer där, så det var kul, men det var ganska sjukt jättevarmt. Men ja, kul dag ändå! Sov till 10 idag också, heheeh.. Good for you.

Sitter fortfarande i soffan med min leo-sparkis på, men eftersom jag ska möta bandet vid 18 känner jag att jag borde börja fixa mig nu. Ja, ja, det ska jag göra. Puss så länge!

Mums

Att sitta i soffan och slappa lite, gooooa grejjer. Var som sagt förbi jobbet och lämnade kärleksmums som jag bakat åt tjejerna, det är dom värda! Själv åt jag en halv, men det finns många kvar i kylen. WAHHH. Ska nog gå över till Dave och dumpa dom där, litar inte på mig själv! Men goa varooom! Fina chefen fixar så att jag får vara ledig slutet av november, så det blir Göteborg ändå! GLAD, men känner mig lite dum.. Heh.

Om en timme kommer Jonas hem, då sticker vi ut och springer lite!

A message to you, Rudy


Hej heeeeeeeeej. Idag ringde klockan vid halv 10, och jag låg och drog mig en lååång stund. Det enda som hade gjort det mysigare var om Jonas hade varit hemma, men han åkte till jobbet tidigt. Igår kom jag hem vid 11, åkte nämligen till stan direkt efter jobbet och såg The Specials på Circus med pappis! Hans favvoband minsann, och även om jag bara hört en eller två låtar med dom så var det sjukt coolt att se.

Snart ska jag hämta tvätten i tvättstugan och sen bege mig mot centan, ska handla lite mat och dra förbi jobbet en snabbis. Har bakat lite goooo kaka till mina jobbtjejer nu på morgonen! :)

HÖRES

You're in for nasty weather

Hej på er. Blir några tråkiga dagar framöver, är bara ledig måndag och torsdag nästa vecka. Imorgon ska jag och pappa se The Specials på Cirkus, det blir mys :) och, ja.. Jobbade idag. Det gick bra, förrutom att jag fick jordens magkatarr-attack på eftermiddagen. BLUUUUU. Och så kollade jag mitt November-schema och blev lite ledsen i ögat.. Vi (H.E.A.T-fruarna) hade tänkt att åka till Göteborg när dom är där och spelar in i studio, men det visar sig att jag jobbar heeela den helgen. Den enda helgen som funkar. Muffla! Jaja, dä blir bra dä.. Nu ska jag slappa loss. Jobb imorrn.

Beep beep

Varför är jag så toktrött? Är det för att jag inte dricker kaffe längre? Maahhh.. Har nyss klämt en asgod middag bestående av ryggbiff, broccoli, sallad och lite potatis. Så. Jävla. GOTT. Håller hårt på mitt dagliga kaloriintag (förrutom igår, då det blev mer eftersom Mia hade bakat goda tårtor!) och det funkar okej. Eller ja, har inte sett nåt resultat än men det har bara gått fyra dagar... Ah.

Men hörreni, är det någon som vet en grym tatuerare i Stockholmsområdet? Har massa stålar som ligger och dammar på kontot som jag fick i födelsedagspresent, och jag är ju sjukt sugen. Vet inte vad jag vill ha riktigt, men har massa olika idéer och är snubben/bruden bra kommer han/hon kunna snickra ihop nåt grymt utifrån det jag ger honom/henne. Hehe. Så.. Förslag?



Trasig i kroppen


Jag kan inte gåå!! Varenda muskel i min kropp gör fan ont, wallaaah.. Nu ska jag ta en promenad (!!!!) till centrum och glutta lite. I vanliga fall tar den sträckan på 2-3 km 20 minuter att gå, nu lär det väl ta typ en timme. Haha, fjäääääääääääääääärt.

Krus




 


Så kul vare, fast ännu roligare!

Lalalalalala

Oh loooord, jag dör! Körde en timme bodypump med Stina idag, nu har jag kommit hem, duschat och käkat och ska alldeles strax dra till bussen. Blir lite körning idag vaaaa! Ont i kroppen deluxe, hoppas jag orkar gasa..

Fick för övrigt bilder från Close Up-kryssen igår. Haaaaahaaa, sjukt kul att se. Hinner inte lägga upp alla nu, men en hinner jag med. Den togs under Hardcore-giget, när jag gled upp på scen lite sådär snyggt.. smidig som en kossa. Hohohoho


Eooo eooo

Ahh, jag hjärtar denna dag. Fick sova ut, och sen har jag städat, glott på True Blood (säsongsavslut, wääähhh), tränat och lagat mat. Blev en fetgod paj faktiskt! Och på tal om mat så har jag och Jonas börjat räkna kalorier, har till och med köpt en köksvåg haha! Använder Shape Up, en app.. Får väl se om det funkar bra. Imorgon blir det träning och körning!

AND WHEN I DIE

Season finale.


I felt a little like a dying clown


A. Idag har jag mått rätt kasst. Inte bakis, även fast jag var ute igår, men min mage alltså.. Fan. Stick åt helvete mag-jävel! Tror det är katarr igen, för det känns som det. Men borde väl kolla upp.. Hur som helst så blir det ingen mer alkohol denna månad. Och ingen stress. Massa träning. KÖR.

Eh

Sitter och kollar på Svenska Miljonärer, och blir lite irriterad. En av dom som är med där ger bort nån form av vinst från sitt företag (eller nåt, inte fan vet jag) till sina anställda. När en får frågan om han blev nöjd säger han "Ja, det är ju lite mindre än vad jag väntat mig, meen.. Ändå helt okej." Vafan?! Oj, du får massa pengar extra men det var inte lika mycket som du ville, synd om dig. Bajsgubbe.

Ikväll ska jag ut med min snygga gitarrist! Mår fortfarande sådär efter båten (haha), men det blir nog bra. TJUHI

Wake up dead in a garbage can

Guuud, å Guud.. Vad trött och trasig jag är. Det är ju livsfarligt att vara 20 år, man köper alldeles för mycket av det goda. Kan i alla fall säga att kvällen igår bjöd på mycket skratt, "The maaask", ett sjuhelvetes jävla bra gig med Hardcore Superstar och ja.. Lite till som känns lite luddigt, men så går det när man åker med tre tokiga pojkar. Jag tog inte många bilder, men mah fränds did, så det kommer! Nöj er med en bild som beskriver kvällen och en bild som togs imorse sålänge. Hehe.




Nu ska jag återgå till att dricka min låglaktos-mjölk, och hoppas att den hjälper mot min stackars mage. Peace!

Paaaaaarty

Ahhkej, två bilder får ni väl då.. Snart drar jag hemifrån och 19:30 lämnar vi hamnen, tjohoooooo!!


CLOSE

Gör mig ordning för kvällens cruiiiiise! Har inga bilder, men här får ni ett fett roligt klipp, på tal om "cruise" haha. Hur svårt kan det vara att säga Penelope Cruz?




***

Which side of the blade is sharper? The lie or the truth?

Topshop



Big black boots, long brown hair

Sitter i soffan och degar.. Har varit ute och sprungit, och nu klämt lite lasse-lasagne. Gööött! Anyways så skulle jag behöva lite hjälp. Har sen ett tag tänkt köpa ett par kängor, och nu när vintern är på g känns det väl rätt lägligt att skaffa ett par (även om jag har ett par nya, sjuuuukt mysiga UGGs som står och väntar på mig <3). Vet dock inte om jag ska köpa ett par riktiga, rediga Dr. Martens eller om jag ska köra på en budgetvariant, från typ Din Sko.. Har provat ett par därifrån, och dom var rätt sköna, men kändes också väldigt fejk, vilket dom ju är. Har aldrig ägt eller ens provat ett par Martens, men för typ sju år sen hade jag ett par 14-håls Getta Grip och dom kändes jävligt klumpiga, med stålhätta och allt. Nu är det ju 10-håls jag är sugen på, så dom kanske är mindre tunga..? The real deal är ju dessutom myyycket snyggare, men dyrare.. Ahhhhh, hjälp!



Some time ago

Världens finaste och bästaste föräldrar, det har jag!


Ledig måndag

Idag blev det lite shopping, fick presentkort på Carlings när jag fyllde år, så nu är jag en jeansväst rikare. Och hårtoning, och ett litet pennfodral som jag ska ha sminkpenslar, kajal och sånt i. Dä fint dä.


Old friend why are you so shy?
It ain't like you to hold back or hide from the light


We don't need a cure

I'm alive! Har bara inte haft tid att slappa, typ. Jobb hela helgen + diverse aktiviteter liksom, vafan ska man gööra. Imorgon är jag ledig, då ska jag åka in till stan och glo! Sen blire jobb tisdag och onsdag, på torsdag ska jag festa loss med Jessi på Close Up-båten! Det lär bli FETT FETT (trots vissa omständigheter)!!!!


I set fire to the rain

Fan. Om ett år.. Då ska jag göra det alla bör göra, åka bort ett tag och bara va! Rensa skallen liksom. Men det är ju ett tag kvar dit.. Och så länge ska jag jobba, spara ihop pengar och skita i alla som egentligen bara skiter i mig. Sådetså!

Just nu ska jag fortsätta städa och sen laga mat. Om en vecka drar jag iväg på Close Up-bååååt!!!