Loosey-goosey

Time flies yahh. Igår jobbade jag öppning-stängning, åkte hem och snabbduschade (för att jag av nån anledning lökar som en gris på jobbet?), piffade till mig och drog till gamla goda Haninge! Blev dock överfallen av ett gäng killar på bussen som skulle tönta sig, det är fan det värsta jag vet. Så dom fick en utskällning, sen satte jag mig i en annan del av bussen, hahaha tant Mandy. Sen gick jag hem till fina Carro, som fyller 20 år imorgon! :) Yaay, grattis fina du! Tiden gick fort som fan och innan jag fattat vad som hänt var jag påväg hem till mamma i Farsta, bu.. Och idag spenderades där, med att fira mamma som fyller år på tisdag! Grattis mamma också! Väl hemma blev det lasagne och mys med Jonas och vi har precis glott klart på Tenacious D - The Pick of Destiny, imorgon är det jobb igen som gäller.

We hears off!

Snyggsnygga örhänget från byCelina!


ROXANNE

Trött tjej här! Kom hem vid halv två, taggade ner och drog sen till jobbet för en tre-timmars. Glor på Moulin Rouge men ska nog hoppa i säng nu faktiskt.. Imorgon väntar jobb, sen rep. Sen hem, sov, upp, jobb, hem, sov, upp, jobb. Har massa att fixa och dona med, så dä blir bra dä!

Har för övrigt suttit och letat inspiration till min arm, men hittar inte det jag är ute efter. Old school, fast inte.. Rosor, fast inte.. Hjärtan, fast inte.. Vettefasen. Men när det väl är dags så hittar jag det nog.


En annan grej jag kom att tänka på var nyss, när jag såg en blöjreklam, att "8 av 10 föräldrar rekommenderar Pampers". Jaha? Dom andra två då? Dom ba NEEEJ INTE PAMPERS!!! Eller? Hmm..


Tiiiisdag

Tjäääääö. Jag och mamma har varit barnvakter åt systers barn sen kl tre idag, fasen va trött man blir. Älskar skitungarna, men jag är inte ens i närheten av att orka/vilja ha egna barn. Phuuuu.. Mamma är i full färd med att natta Minna, och efter det blir det grönsakstime! Jag kör stenhårt med att försöka att inte äta godis och dricka läsk. Fram tills min födelsedagsfest den 27e! Alltså typ en månad. Vi får väl se hur det går.. ;p

Sjukt kul att nästan alla "vänner" bestämmer sig för att sluta höra av sig helt plötsligt. Inte svara när man försöker höra av sig osv.. Hm. Jaja. Fortsätter tugga grönsaker, nästa vecka ska Jonas lära mig att jogga, haha! Höres mer imorgon!

HP HP HP

Dålig uppdatering, yes. I fredags var jag ledig, igår var jag ledig, idag är jag ledig. TJIIHO! Fredagen bestod av hemmagjort pizza hos Eric och Stina, sen åkte jag in till stan och märkte att jag glömt plånboken hemma.. Buu. Igår åt jag och Jonas middag hemma hos pappa och idag blir det Harry Potter!!!!! Äntligen.

Vaknade för övrigt inatt av att jag hade sjukt ont i magen, precis som när jag var magsjuk.. Så blev rätt orolig. Men det var lugnt, fett falskt alarm! :)

WAKA WAKA

HAHAHA. Snodde denna av Carro!




Bästa farmor

HEY Y'ALL! Vad har folket gjort denna fina dag? Själv var jag up and about vid åtta-tiden imorse, fixade mig och åkte iväg, mötte pappsen vid Älvsjö halv 12! Körde därifrån hem till farmor i Haninge, och hon bjöd på stekt lax, färskpotatis och stuvad spenat. YUM YUM! Tog också tillfället i akt och.. visade tatueringen. Hon sken upp som en sol och sa "men liiiilla gumman, har du förstört din kropp för min skull?", på ett snällt sätt alltså. Och så sa hon att den var fin, så det blev bra dä :) Sen blev det lite mer körning och så åkte jag hem till Carro! Där vart det lite snack innan vi åkte in till stan. Jonas har en förmåga att alltid sno mina solglasögon (även när jag gömmer dom i väskan......), så jag köpte två nya par, ett till honom och ett till mig! Hittade också en apmysig tröja på Topshop som var på rea. Snäisssss! Nu, tvättstuga i en timme till och sen sova. Typ. Puss!


Idag är det.. söndag?

Fasen, vad dagarna går fort när man är busy. Och eftersom jag bara är på jobbet har jag inga fina bilder att bjussa på.. Får väl mosa upp en gammal från arkivet!


SUPERMAN

Ett onödigt inlägg

Ahhh jag blir TOKIG!! Det går inte att uppdatera vissa appar på min iPhone, och när jag ska säkerhetskopiera så går inte det heller. VAFAN? Nån som vet hur man fixar det?

Idag var det kaos på jobbet, håller på att märka om alla solglasögon inför rean. ALLA solglasögon. Och det är flera, flera hundra. Så det tog mig hela dagen (dvs sju timmar) och jag blev ändå inte klar. Craaazy! Så imorgon bitti kommer jag mötas av en ostädad våning, he he. Men det är bra, då har jag i alla fall nåt att göra :)

Nu ska jag försöka hitta nåt vettigt att göra!

NOOOOOOO

Oh, just det.. En grej till (förrutom mens) som måste bojkottas är fan genomskinliga BH-band!! Hur tänker folk? Att det, på nåt magiskt sätt, inte syns bara för att det inte är i nån färg? WRONG. Ser bara för täääskigt ut, gå hellre utan BH då.

 

Lookin' good? NEJ


Tråkig dag

Känner mig konstig i huvudet, kan det bero på vädret? Nån annan som känt nåt? Wähh.. Konstig i magen också, jävla mens. Hatar skiten, bojkotta det!!! Inget bra är det på tv heller..

Idag har jag ju vart ledig, men ingen annan tydligen. Så jag drog till Kista och glodde runt lite, hittade ett linne från Monki och en påse tamponger, sjukt nöjd med mina köp! Haha. Sen åkte jag hem och däckade i soffan. Hade tänkt träna men mådde sådär, och nu känner jag mig såklart dålig på grund av däää.. Åt middag med Jonas hos Calle, blev oxfilé minsann! Och nu då? Inte vet väl jag! Kanske ta bort gammalt skruttigt nagellack, dra på nån rulle och mysa ner mig i sängen? Nåt bra filmtips?


Snigggggggg


KOMIGENNU

Aaa. Sovit idag. Det har jag! Till 10 i alla fall. Är ledig imorgon och då ska jag kanske åka in till stan och glutta runt lite. Oooom jag orkar ;p Jobbar fredag-tisdag sen, men nästa vecka är jag ledig heeela helgen!

För övrigt så har jag inte hittat nån att åka på Close Up mä. Så.. ÄR DET NÅGON SOM VILL? :(


The man your man could smell like

I'm on a horse!





Kärlek kärlek

Nu har det bannemej varit dåligt igen. Men det finns en anledning. Igår skulle jag varit ledig, men blev inringd till jobbet.. Hade också sovit sämst, vår säng är verkligen inte skön och det dödar mig i perioder. Natten till idag sov jag också dåligt för att min kompis Keno pratade om hur många spindlar man sväljer på ett år igår kväll. Så hela natten var jag rädd att svälja spindlar, och det kändes som att det kröp på hela kroppen, vilket resulterade i att jag vaknade typ 100 gånger i timmen. Buhuuu..

En bra grej är dock att hela lägenheten var tokstädad när jag kom hem idag! Tack, världens finaste babe! <3


YESTERDAY

Elluuuh. Idag har jag inte lämnat lägenheten. Kom hem halv fem imorse efter en tokig kväll! Tur att man har världens bästa pojkvän som fixar megafrukost och köper pizza <3



Detta hade jag på mig! Boots från Nelly (som jag känner av i min högerfot idag, jävla skit-hallux valgus..), shorts från Topshop och en ny asmysig kofta som jag spontanköpte på Kappahl här om dagen. Har glott som fan på den förut, men hittade aldrig en i min size. Sen såg jag denna på rean och slog till, även fast den är i storlek 44 haha! Sjukt oversized.
Bytte dock till svarta jeans sen, blev lite kyligt JÖ.

OLD LADY FACE

Asså HAHA. Måste bara visa en grej.. Sitter och glor igenom mitt Facebook-album och hittade den fulaste bilden ever! Marie tog den på mig och Jonas på Sweden Rock-kryssningen i höstas. FAN VA FUL JAG ÄR, ser ut som en jävla kärring!! Äppelkinder och häxhaka.. Hahahaha jag dööör.


T.G.I.F.

Ååå GUD vad jag har ont i kroppen. Fan, måste köpa bra skor att ha på jobbet.. Såna där som tränar rumpan kanske? :) Sitter och glor på Parry Hotter, och scenen som är på just nu ger mig flashbacks. Kommer ihåg att jag streamade ett klipp på vår gamla, gamla dator, var typ 11 år.. Vi hade en sån där gammal jävla dator, skitklumpig och ful haha. Tog typ en halvtimme att se ett tre minuters-klipp. Memories!

Jaja, vad gör ni då? Ut och festa? Jag jobbar ju imorgon så det blir hemmakväll för mig, helt ensam..

MICHAEL 901

Sitter och glor på Bakom magin, den där Harry Potter-dokumentären, he he he.. Jag sa det förut och jag säger det igen, jag är en nörd!
Imorgon jobbar jag heldag och på lördag också, men sen blir det nog en kväll på stan! See ya?

Har för övrigt blivit helt galet kär i mitt nya silvernagellack! Färgen heter Michael och lacket kommer från the one and only Make Up Store!

 


NOM NOM

I scream, you scream, we all scream for ice cream!




RUN THE WORLD (GIRLS)

Vilken jävla kvinna hon är.



SOL

Ge mig en solstol! Så att jag kan ligga ute och pressa och bli brun!

Magic is a funny thing

Asså haha, jag blev bara tvungen att sno denna bild från Emelie som hon tog igår! Vet inte hur det gick till, men däää fint dä!



HP7

Kan det sluta gå Harry Potter-reklamer på TV? VILL SE NU!! Åh, vilken nörd jag är...


Feed my Frankenstein

Nuuu funkar internet igen! Yiiiha. Igår blev det grönan, drog dit med Amanda (en gammal kompis) och hennes kompisar. Det var fan sjukt bra! Men daaamn, va mycke folk det var..

Efter konserten drog sällskapet hem, men jag drog till Harry B och träffade mina fina Olle och Norrland, dom hade kommit lite försent till grönan och tyvärr inte kommit in.. Menmen, sjukt kul att träffa dom på ett ganska fullt Harrys. För att vara måndag alltså. Sen kom fina Empan förbi med sin kompis också, galet kul att träffa henne! Sötsöt tjej. Vi drog därifrån typ halv ett, eftersom det var vardag gick sista tåget 00:50 för min del.. Buuu. Kom hem och somnade typ direkt. Tröttfejja!

Idag har jag tvättstuga, sen har jag inget annat att göra! Chill grill.


Tjäää! Sorry för torkan, men vårt internet...

img_5781 (MMS)

Tjäää! Sorry för torkan, men vårt internet har varit nere sen i lördags. Jävla BBB.. Så det blir mobilbloggning! Bilden är från i onsdags, på House of Pain :) svullnaden har gått ner och jag är inte öm, nu kliar det bara! Vaknade inatt av att jag kliade mig på armen, haha.. Ömsar skinn, face off liksom! Ikväll blir det Alice på grönan! Ses vi? :)


WEEKEND

God morgon! Ännu en varm dag med strålande sol. Igår var en jävligt bra dag faktiskt, hann en del! Drog till gymmet, hämtade ut paket på ICA och gjorde massa massa massa hos Celina. Sen gick vi ner mot Karlaplan för en indisk middag på Dharma, och så vart det en glass på det, mehehehe. Vi hann med sjukt mycket faktiskt, och såhär såg det ut när vi var klara (snodde bilden av Celina):


Hon har så sjukt snygga grejer ska ni veta, glid in på byCelina och ta en titt!
Snart ska jag åka och repa, sen blir det middag i Haninge!

Fan vad kvavt och asvarmt det är!! Drar mi...

img_5777 (MMS)

Fan vad kvavt och asvarmt det är!! Drar mig in mot stan och Gärdet för lite fix och trix hos Celina :) puss!


Friday friday friday

God morgon alla fina! Sitter och slöar i soffan, ledig hela helgen (+ måndag och tisdag) för att vi, Thundermother, skulle gått in i studion ikväll.. Men pga oseriös kontakt så blir det inte av. Så jääävla surt!! Så det blir rep istället, vilket inte är fy skam det heller! Har dessutom sovit taskigt dom senaste två nätterna för att jag inte hittar nåt bra sätt att ligga på.. Tatueringen är fortfarande jäkligt öm. Och så vaknar jag typ var femte minut för att jag är rädd att jag ska lägga mig på den, eller att Jonas ska råka göra det. Så jag är trött! Men snart sticker jag ner till gymmet ändå, det var fööör länge sen.

Ikväll lirar Toto på Skansen, önskar att jag skulle dit, men det ska jag inte. Dyra plåtar. Ska ni dit?