2011


Jaha.. Om en timme rör jag mig ner mot centrum för att handla det sista på systemet inför imorgon, och sen jobba ett kort pass. Sista jobbdagen för året.. Och vad har jag att säga om 2011? Bra år. Första året som Väsby-bo, första året på jobbet, sista halvåret(-ish) som tonåring. Välkomnar 2012 med öppna armar, då skare hända grejer!


GAGA


NEW YEARS EVE

//lookbook.nu

God morgon!
Whatcha doin? Själv sitter jag och äter äggmacka, eftersom jag köpte ett 12-pack, kom hem och insåg att Jonas också köpt lika många. Hahaha, så nu får vi äta ägg tills det växer ur öronen.
Idag och imorgon jobbar jag, sen är det ju för sjuttsingen nyår! Vad gör ni då? Jag hänger här i Väsby med några kompisar! Fezzzt, untz untz.

Mitt nyårslöfte i år (gillar egentligen inte såna, men nu har jag ett ändå) är att spara pengar. Så att jag kan lägga dom på en resa i höst, och på att träna och bli fin. Vet att jag försökt ett par gånger att komma igång med träning och bra mat, och det har liksom alltid stupat.. Men nu. Nu ska det gå!! Need some inspiration? Klicka in på den här tjejens blogg! Tokbra!

BLING


Hey you! Sitter (ligger) i soffan och går (ligger) in mina nya jeans. Snortajta!! Har även rensat byrån och a.. En del kläder. Mycket skit, så två pappkassar åker till klädinsamling! Har dock lagt upp en dödskalletröja och en zebraklänning på Tradera.. Låter det intressant? Klicka här!

Snart ska jag glo på Slumdog Millionare. Igen. Men den är ju så bra!
Har också blingat min iPhone lite inför nyår, hehehe.


CHUCK NORRIS


SOCKS



Bästa strumporna!! Från American Apparel, 99 kr.

 


SALESALESALE


Hollaaa! Kom precis hem efter en tur på stan. Kollade in lite rea och så, och kom hem med ett par träningstights, ett par jeans och ett par strumpor. Ingen av dom var på rea. Haha! Men jag är nöjd ändå. Av någon anledning så har mina jeans en livslängd på typ fem månader, så a..

Om några timmar sticker jag iväg på bodypump, innan dess ska jag väl.. Göra nåt. Puss!

X

God jul på er alla! Sitter just nu på tåget med Jonas på g till Farsta för lite julfirande med mor och syster + familj. Har fått fantastiska julklappar hittills, hoppas på några fler + mys ikväll. Imorgon väntar jobb! Puss på er!


I GOT 99 PROBLEMS BUT A BITCH AIN'T ONE




2010 var det första året på tre år som jag inte åkte till Sweden Rock. Det krockade nämligen med en resa till Barcelona, och jag var inte så sugen på banden där, så jag drog till P&L istället. Den festivalen föll mig inte riktigt i smaken, för långa avstånd och för lite festivalfeeling.. Osv. Men, såg en del jävligt bra artister, däribland Jay Z. Töööng!

WAH

//lookbook.nu


Dålig uppdatering, vet. Men det är mycket nu! Jobb och saker. Men imorgon är jag ledig! Så. Ja. HEJ


ROCKFEST


Ses i vår!

SHITTY WINTER

//lookbook.nu

Så. Jävla. Oinspirerad. När jag väljer kläder. Och hår. Blä. Hade det varit riktigt kallt och snö hade det faktiskt varit lättare, men i regn GÅR DET INTE. Ingenting! Det enda jag har är svarta jeans/leggings och en knut på skallen. Mina favvojeans har dessutom spruckit, och dom säljs inte längre. BÄSTA JEANSEN, why Weekday?!

Anyways, när jag ser bilden ovan blir jag ännu mer sugen på ett par Martens. Som jag måste beställa online.. Är det någon av er som har ett par i modellen "1460" som vet hur dom är storleksmässigt? Normala, stora, små? TELL ME.

NGM

Varm nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier.

HEADER

Ny header! Med illustrationen av mig, gjort av fantastiska Tina!

MOTÖRHEAD/HELLS KITCHEN


LISTEN UP! Imorgon ska jag och några vänner till Hells Kitchen för att testa Motörheads nya vodka. Har fått i uppdrag att dra ihop ett gäng unga, rockiga brudar, känner ni att ni vill haka på? Släng iväg ett mejl (eller sms om ni har mitt nummer) till [email protected]!

(Om ni undrar varför jag inte frågar folk personligen så är jag alldeles för lat, trött och virrig för att komma ihåg och orka göra sånt)

SOURZZZ

Ahhh purken_tjej_91. Igår kväll la jag ut en annons på Blocket, en floor pod jag köpte för några år sen. Och ja, ni som brukar sälja saker på typ Tradera och Blocket vet ju att man inte alls får det man köpte den för, om det inte är något som är sjukt eftertraktat. Men, jag la ut den till ett pris jag tyckte var rimligt eftersom den mer eller mindre stått och samlat damm i typ två år. Fick två mejl om den varav den ena sa att han kunde hämta den idag. SWELL. Bara det att jag inte hittar den satans jääävla adaptern!! Försökte hitta den på vinden och spräckte brallan på kuppen.. Vår vind är inte att leka med. Så nu får jag mindre pengar för den. Om ni ville veta. BAH. Snart jobb!

DANKO JONES


ASSÅ. HUR COOLT ÄR INTE DETTA? Fick ett mejl från ena gitarristen i mitt band nyss, hon är i Italien (hon är därifrån) och glor på Danko Jones, som hon känner personligen. Och tidigare spelade hon upp videon från vårt gig i Göteborg på Sticky för honom. Bilden ovan föreställer alltså Danko Jones HIMSELF, när han lyssnar på bandet JAG spelar i! Och han gillar det. A lot. Galet.

BONE & TASSEL LEATHER BAG


Nån som missat denna perfekta väska? Nä, trodde inte det, och det har inte jag heller. Och därför fick den bli min. Hehehehehe.


NORTH POLE


Heeeeeeeey frieeeeeeeeeends. Idag har jag hängt med Carro hemma hos mig. Vi har bakat pizza och glott på Sailor Moon.. Hehe, nerds. Har också hunnit med julbak med Loppan och Stina, i tisdags! Fan vad vi bakade.. Och nu har ju vintern kommit också, äntligen! :) Hoppas det håller sig kallt!

Oh.. En annan sak.. Har bokat kurs på North Pole Studio nu, so frikkin happy!

UNICEF

Foto: UNICEF

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

1790

//lookbook.nu

Åååhhh, vad ont jag har i mina fötter! Tokiga skor på jobbet, att man inte vet bättre vid det här laget.. Jaja. Jag är trött. Kollar på Anno 1790 för att det är så sjukt intressant med Sverige förr i tiden. Snart sova. Hiaaaa

BILBOS BLOMMOR.. ?




Hahahaha. Jag är så töntig, men jag älskar verkligen denna film!! Hur rolig som helst ju, precis min humor! Eller, det mesta i alla fall.

Din jävla tönt eoooooooo..

TORSDAG


Hey peeps. Igår jobbade jag till stängning, sen drog jag in till stan och såg Breaking Dawn. Den var bra, kändes lite kort dock.. But isn't that always the case? Innan bion gled jag och Carro omkring på Åhlens, där jag hittade mitt framtida grogg-glas, haha! Fatta det pranket.

Idag jobbar jag 15-19:15, sen stänger vi och öppnar igen 20-23. Tomtenatta! Kom och köp jackor, 20% rabatt!