Farmor



Nu kan jag gott kolla på alla skräckexempel av porträtt, för fan va fint mitt är. TOKNÖJD!

Dagen D

MÖÖRRN! Fin dag idag, visst? :) Vid 12 ska jag möta pappa i stan för att lämna lite grejer jag lånat, och sen blir det.. Tatuering!!!!!!!

Tops

GADDAEEEMN! Ge mig allt från Topshop!


Midsommar

Yea, I know, bra uppdatering. Men midsommarafton krävde en hel del återhämtning, det kan jag lova! Festade loss på rom och cola och strawberry daiquiris tillsammans med fina vänner inne vid söder. Dagen efter låg jag död i mammas soffa fram till 18, då jag sakta rörde mig mot replokalen vid hammarby. Igår vart det som sagt jobb, vilket gick bra, och idag har jag varit ledig. Hela dagen! Sova sova, slappa slappa. Nu har jag tvättstuga och när Jonas kommer hem ska vi ut och ta en powerwalk. Behövs!


Mmmm.. Catch ya later!

You're selling your soul for a whiskey and coke

Dödens bakisdag. Sov hos mamma och har legat död i hennes soffa hela dagen. Repade 19-20:30 och nu sitter jag på tåget hem. Myggbetten skaver! Böldpest har jag typ. Vill HEM! Imorgon jobbar jag, uppdaterar mer då. Peace!

Vet ni vad?

Efter en dag av megaslappande varvat med städning så drar jag och repar! TJING!


Shopping & sistertime

Allå, allå! Idag gick jag motvilligt upp vid 10-tiden efter att ha snoozat i en timme. Varför var jag så trött? Vet ej. Åkte i alla fall in till stan för att träffa min syster och ge henne en sen födelsedagspresent bestående av lunch på Friday's och valfritt föremål, som blev tre par trosor och ett par strumpbyxor :) själv köpte jag en tunn, stickad tröja, en spetstopp och två par trosor från Bikbok, en ring och strumpbyxor från Lindex (för att H&M inte vet hur man beställer strumpbyxor tydligen. Kollade i tre olika butiker och INGEN hade stl 36, bara stl 48-52. Crazy) och en plånbok från Topshop! Hade gluttat på den ett tag, och nu när den var på rea så passade jag på heheheheh.


Dögöns ööutfööööttttt! Fast sen fick jag byta, för att strumpbyxorna hade en konstig grej i grenen som stack ut vid röven. Buuu.

HAIR

USH, vad dagen gått långsamt idag. Sjukt städad butik + inga varor = inget att göra. Har vikt och vikt och vikt kläder som redan var vikta, inget annat hahaha.

En sjukt bra grej är dock att jag har fått så galet mycket komplimanger för min hårfärg! Alla säger att det är så fiiint och häftigt.. Sist jag jobbade, i lördags, så kom det fram en tjej och frågade vilken färg jag använder och att det var "den perfekta, röda färgen". Och idag kom det fram en annan tjej och frågade vilken färg jag använder och att den var jättefin. Blir så glad så, tack alla söta!


Close-Up

Jag är beredd att kliva in. Söker tre tjejer att dela hytt med, who's with me?


Let me hear you scream


10 dagar kvar tills en väldigt, väldigt kär person till mig hamnar på min kropp permanent. <3

Heeeeeelg

Oj.. Igår hade jag massa saker för mig! Började med jobb, sen rep och sen födelsedagsfest för vår fina Evami som fyllde 24! Där var jag i några timmar innan jag begav mig mot stan och träffade fler vänner, jag måste nämligen göra allt på samma kväll! Hehehe. Sov hos mamma och kom i säng vid fem-tiden. Idag har jag varit jäkligt trött, men konstigt nog mått bra.

Ledig idag, ledig imorgon. Regn ute. Sol i sinne, brun inne. Hahahaha

SRF

YA. Nu tänkte jag skriva lite kort om min fina vecka på Sweden Rock Festival!

Tisdag
Packade det sista och blev skjutsad av min svärfar till Loppan i Täby. Vi hoppade in i bilen och körde till systemet och Coop för att köpa det sista, sen åkte vi hem, åt lite och så vips! Två härliga vans med massa härligt folk stod utanför huset. Kom iväg vid 16-tiden. Och ja, det finns väl inget kul att säga om resan dit, förrutom att vi, typ en eller två timmar från Norje, kör på något. Jag satt bak och trodde det var en skylt som kom flygande, men Jeff säger att det är en jävla uggla! Haha.. Så vi fortsätter köra, kommer till Örjans camping, hittar en plats och parkar bilen. Och vad ser vi? UGGLAN SITTER KVAR! Fram på bilen! Tokigt.. Jaja, jag och Loppan smäller upp tältet fort som fan och går och lägger oss.

Onsdag
Vaknar åtta på morgonen. Av vad? 10 000 myror i HELA TÄLTET. Väcker Loppan, vi slänger ut allt och går och pratar med Örjan. Han säger typ "Ojdå, vi kommer förbi". Nån timme senare kommer två småpojkar och säger "ja, försök att inte spilla så mycket, ta en sopsäck". Hahaha, idioter.. Vi flyttar i alla fall tältet några meter bort och det håller sig myrfritt. Vädret är bäst, så vi sitter och solar hela dagen. Runt två-tiden börjar folk dricka "på riktigt", även jag (sluta läs nu, mamma och pappa! ;p). Det vart liteeeee Malibu med ananasjuice och lite cola-Slush med Jack. SÅ JÄEVLA FETT! Sitter i solen och lever livet hela dagen! Sen gled jag in på griscampingen och hängde med Nelly och gänget, träffade även på en nyvaken Jessi! Sen kom regnet och jag fick kubba till campet för att rädda våra sovsäckar, som låg på biltaket. Var dock så full att jag bara såg en, så Loppans fick bada! :o

Torsdag
Vaknar i bilen, och mår inte asbra, haha. Men det är bara att kliva på igen. Ser Joan Jett, FM och Judas Priest, missar Queensryche, Accept och Saxon. Största delen av kvällen spenderades i husvagn med Elin, Emmelie och Captain Morgan. Folk i vårt camp ballar ur lite grann, men det går bra ändå! Får psykbryt med Loppan efter ett besök av en norrman, fyyy vad vi skrattade!

Fredag
Fint väder! Eller typ i alla fall. Börjar med lite Steelheart, som va asbra, följt av lite Mr Big, som va mindra bra. Sen såg vi lite på slutet av Stryper och lite Rob Zombie. Skulle ta en titt på Helloween och Overkill också, men dom var inte så bra så vi dansade istället. Detta finns det en film på, ligger på fejjan! Haha. Dagen avslutas med Whitesnake, som inte var så bra heller.. Groggade typ bara på Slush denna dag, fantastiskt gott!

Lördag
BÄSTA DAGEN! Apfint väder. Gluttar lite på The Hooters, men det var lite väl dansband så vi sket i det och satte oss och solade i campet istället. Glider tillbaka till festivalområdet och ser slutet av Styx, och ska se början på Kansas. Men det var så himla dåligt så vi stod och asgarvade istället. Satte oss i slänten och drack en kall tills BLS började, SÅ SJUKT VÄRT. Missade Thin Lizzy, men såg hela Ozzy såklart. Sån jävla känsla att få se honom, även om jag inte är ett megafan.

Åkte hem typ 11-ish på söndagen! Haft det så sjukt bra, och nu är jag ledsen att det är över. BU. Det enda som sög var regnet och att jag inte träffade alla jag ville träffa! Well, Nelly tog några bilder på mig så här kommer en. OCH UGGLAN!!





Konserverad frukt?


Onsdag

Ojoj, här går det inte fort fram. Har varit så galet trött sen jag kom hem, känns som att ögonlocken hänger vid knäna typ.. Jobbade i måndags, var ledig igår och är ledig idag. Var på bio igår kväll och såg Priest, ännu en vampyrfilm. Den var inte speciellt asbra faktiskt, haha! Men kul att träffa människor.

Väntar fortfarande på bilder från SRF så att jag kan publicera mitt långa inlägg hähä, men det kommer väl snart. Så länge får ni nöja er med en bild på ett par shorts jag beställde från Topshop här om veckan. Så. Jävla. Snygga!


Tjing så länge!

SWEDEN ROCK

Kom nyss hem och asså jag SMÄLLER AV. Har haft jordens bästa vecka, skrattat så jag börjat gråta, sett massa bra band och fått en ful bränna. Men åååååh.. Vill uppleva allt igen. Alla fula internskämt. Lägger upp bilder så fort jag fått tag på några!

TJARÅÅÅÅ

Nu är den här, dagen D! Om några timmar åker vi ner till Sölvesborg, är tillbaka på söndag. HERRÅÅ

SRF SRF SRF SRF

Okey guys, nu har jag gjort det viktigaste klart inför imorgon. Jag har hämtat väska, tält, sovsäck och gummistövlar (allt detta släpade jag runt på i stan) och köpt HÅRFÄRG!! Eller ja, toning faktiskt eftersom jag inte får färga hemma för min frissa.. Men färgen har gått ur så mycket att nåt måste göras, så imorgon slänger jag i en burk Poppy Red i skallen, bannemej! Har också börjat packa, sortera och sånt skit.. Har tvättstuga atm sååå snart packar jag ner det sista.

Vi kommer fram imorgon kvälllllllllllllllllll!!!!!!!!!! Vill vara där nu. När åker ni?

Oh yeah

Idag efter jobbet ställde jag mig och bakade massa cupcakes till släkt-knytis-nationaldagsfirandet vi ska ha imorgon, yää! Sen stack jag och solade solarium och sen drog jag snabbt förbi Hemköp och köpte konserver, knäckebröd, mjukost och groggvirke. Vi åker fan snart, känns så overkligt!

Ses vi på Sweden Rock ELLER?!


Att tycka om sig själv

Sitter och kollar på lite olika bloggar, och just nu verkar det vara nån grej att man ska skicka in bilder på sig själv naken/i underkläder.. För att folk ska få se olika kroppar och för att man ska lära sig att tycka om sig själv, om jag har föstått det rätt. Fantastisk idé! Någon vill ha in bilder på tjejers lår för att visa att det är okej att dom går ihop, medans någon annan vill ha in bilder på bikinikroppar. Sen finns det en blogg där man kan skicka in precis hur påklätt/lättklätt man vill. Några är anonyma, andra skriver namn, ålder, vikt och BMI.

Jag tycker dessa killar och tjejer är så fantastiskt modiga, själv skulle jag aldrig våga. Det är en sak att slänga upp en skev outfit-bild tagen med min iPhone, men att lägga upp en helkroppsbild på mig själv i bikini skulle jag aldrig våga..

Nä, fyfan. Dagens samhälle asså.. Skulle va gött att va nöjd med sig själv nån gång! Alla ser ju för fan olika ut.


LÖRDAG

Hej i värmen! Idag är jag avundsjuk på er som varit ute i solen, själv har jag jobbat hela dagen.. Och det är skugga på vår uteplats så ingen sol får jag. Ska ta en kort promenad nu, orkar egentligen inte men göre ändåå!

Statistiken här på bloggen sköt för övrigt i taket i torsdags. Varför? :D kul!

SPAGHETTI

Tidsinställt inlägg. Ligger förmodligen och sover nu, men jag blev bara tvungen att visa den här bilden!


Mahahaha!!

Pictures of you, pictures of me

Är lite bloggsugen denna afton! Kan bero på att jag är alldeles ensam hemma. Sällskapssjuk. Så jag lägger väl upp lite random bilder då!

 



 


Nu blir det Scary Movie 4!

Bajspost

Nä, fyfan. Kunde inte ha shortsen idag, kände mig som en stoppad korv!! Varför köpte jag skiten ens? Hahaha.. Jaja. Jag jobbar som sagt hela helgen, så det händer inget kul alls. Kanske åker in till stan efter jobbet imorgon, det ska ju vara grymt varmt så nåt känner jag att jag vill göra!

Förresten så hoppades jag det skulle finnas ett paket i brevlådan när jag kom hem idag. Från Topshop. Men det gjorde det inte.. Vafan äre för fel på posten? Ge mig mitt paket!! Hoppas det kommer fram till Sweden Rock ba.. Nåt som gjorde det var denna Van Halen-tröja jag budade hem från Tradera för nån vecka sen!
'


Ja, nu ser man ju inte mycket av nånting, förrutom min posermun. Men snygg är den i alla fall!

JÖBB

Hejje hejje! Igår hade jag det mys med mamma i stan, vi tittade runt i butiker, åt sushi och glodde sen på bio. Filmen var bra, samma stil som dom andra i serien liksom. Sen gick vi ner till kungsan och tog en varsin bärs, och sen gled jag till medis och träffade kompisar! Kom hem runt ett, så det vart inte så sent. Nu ska jag snart dra till bussen och åka och jobba i fem timmar. Varmt idag ju, så jag kör på mina Levi's-shorts! Känner mig grymt obekväm dock, hatar mina lår så ja.. Haha, fan. Måste vänja mig.


Hörs ikväll!

http://ugliesttattoos.com/

HAHAHA, asså jag DÖR.




Det är såna här skräckexempel som gör mig lite nervös inför att tatuera ett porträtt.. Men å andra sidan så har jag ju kollat upp tatueraren noga, och är 100% säker på att jag inte kommer att se ut såhär, haha!

Torsdagsbio

Igår åkte jag in till stan igen på kvällen och träffade mina dudes. Trevligt! Och idag sov vi ut, båda två, och sen gjorde vi en megafrukost tillsammans. Jonas åker nämligen till Tallin idag med hela gänget för att fira Karin (Jimmys tjej) som nyss fyllde år. Jag kunde inte följa med eftersom jag jobbar hela helgen.. Så jag är ensam hemma fram tills på måndag :( Buu.
Idag åker jag in till stan igen och hänger med mamma, bjöd henne på bio i mors dag-present så idag blir det lite piratbio! :) Hoppas jag hittar ett par gummistövlar också.. Måste ju ha det till Sweden Rock tydligen. BLÖ


Onsdag

Wakka. Igår när jag kom hem stod det en lasagne i ugnen. Den hade Jonas stått och lagat i två timmar, och den va sååå god! Jag gjorde en mörk chokladmousse med hallon som vi åt efter, och faan va mätta vi var. Och trötta. Så det blev en tidig kväll för vår del! Vaknade upp tidigt imorse av att det spöregnade, lät som nån kastade grus på fönstret typ. Sen somnade jag upp och vaknade igen vid halv åtta, skulle nämligen vara i stan halv 11 imorse för lite uppfräschning, närmare bestämt vaxning. Köpte en deal på Groupon, eftersom den var så billig, men fan.. Aldrig mer. Det var alltså inte vanlig vaxning utan så kallad "body sugaring", vilket skulle vara en mer skonsam och mindre smärtsam behandling men FAN HELLER. Vanlig vaxning tar max en kvart och sen är man klar, detta tog en timme. Och gjorde mycket ondare. Uhhh..


Nu är jag redigt sugen på att tatuera mig! Lååångt kvar till min tid den 29 juni.. Mahh.



Bild från tumblr.