Mina rädslor

God morgon! Idag mår jag dåligt, men går till jobbet ändå.. Vågar inte sjukanmäla mig, haha. Men om jag mår piss där så kanske jag går hem.. Får se. Börjar med dagens inlägg!

Jag är rädd för så sjukt mycket grejer, något som få vet. Dom värsta är dock valar och spindlar. Uuuhhhh.. Men jag är också rädd för att dö, att tappa tänder, att bli blind, att ramla i en trappa, att min piercing ska slitas ut, att bli av med nån kroppsdel, att vara med om en flygplanskrasch.. Osv. Hahaha. Friskt.

Gott nytt år på er så länge! :)


2010

HÄR KOMMER EN SÅN DÄR JÄTTEROLIG LISTA!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hmm.. Tatuerade mig två gånger, tog studenten, fick jobb i klädbutik, flyttade hemifrån.. Såna småsaker ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga, så nää.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Marie! :D

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, och tur är väl det!

5. Vilka länder besökte du?

Spanien och England!

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Mer tatueringar, längre hår och fastare kropp kanske? :D och Sweden Rock <3

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
4 juni, min student.

8. Vad var din största framgång 2010?
Studenten och mitt nya jobb!

9. Största misstaget?
Att jag tog av mig min favvoring på toan så den blev snodd av städerskan. Och att jag stod längst fram på HCSS på Sweden Rock-cruisen.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Är lite sjuk just nu. Vinterkräksjukan i början av året.. Annars inget speciellt!

11. Bästa köpet?
Mina snygga boots!!!! Längtar tills jag kan ha dom i vår.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och sprit förmodligen. Buuu!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att flytta ihop med Jonas <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Äää kanske Into Debauchery?

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Spenderat

18. Hur tillbringade du julen? 
Överallt i stress!

19. Blev du kär i år?
Inte blev, men var :)

20. Hur många one night stands?
Inga!

21. Favoritprogram på TV?
Grey's Anatomy tror jag.

23. Bästa boken du läste i år?

Läste jag nån? Haha!

24. Största musikaliska upptäckten?
Aaron Sterner! Vän och duktig musiker.

25. Något du önskade dig och fick?
Mycket!!

26. Något du önskade dig men inte fick?
Mitt halsband..

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var hemma hos min mamma och firade mig tillsammans med Nelly!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ett heltidstjänst på NY!

30. Vad fick dig att må bra?

Jonas, mina vänner, min familj, musik, festivaler, Barcelona..

31. Vilken kändis var du mest sugen på? 
Haha! Ingen tror jag.

32. Vem saknade du? 
Edd!!

33. De bästa nya människorna du träffade?
Jennifer tror jag :)

34. Mest stolt över?
Min ansträngning i skolan.

35. Högsta önskan just nu?
Mer jobb på NY så att jag kan sluta på Coop.


Puss på er!



Det här är jag bra på

Hejjeeee! Idag vaknade jag tidigt och kände typ.. Fan. Inte jobba idag. Sjukfejs. Så jag gjorde något jag inte gjort på ett år; jag ringde och sjukanmälde mig. Fick lite dåligt samvete, men jag var på nåt sätt tvungen. Orkade inte! Så jag gick och la mig igen. Vaknade nån timme senare och gjorde mig i ordning, sen åkte jag in en snabbis till stan och uträttade några ärenden. Åkte hem, och så kom Nelly hit och jag klippte och färgade hennes hår.

Detta inlägg handlar om vad jag är bra på. Jag är helt okej bra på att fixa hår, helt okej bra på att fixa smink. Bra på att sy, att göra smycken, att baka.. Ja, några grejer liksom. :)


Red

Åhåååå, är så sjukt sugen på att färga håret rött.. Och tatuera mig mer. Hur snyggt är det inte med vinrött hår och massa tattoos på armarna?!


Precis så! Fast mer denna hårfärg:



Gahhhggg.. Snyggt!


Det här får mig att gråta

I know, I know.. Har inte lagt upp bilder än. Men det är inte städat!! Jonas kom hem från träning för inte så länge sen, han har hjälpt mig att borra lite och nu lagar han mat! En curry blir det ikväll :D

Dagens inlägg handlar om vad som får mig att gråta. När jag var liten så började jag alltid gråta när jag hörde "Titanic-låten", haha! Nu gråter jag jämt nästan. När jag kollar på Biggest Loser, när Jonas är dum, när planer går snett, när jag är övertrött.. Ja, ofta med andra ord. Hjälpte nyss Jonas med maten, grät av löken.. Hewhewhewwww.


Namnamnam!


Tog några små bilder på diverse grejer här hemma också, tills vidare ;p


Musikhörnan, där granen står nu också. Tillsammans har vi fyra elgitarrer,
en ackegura, en bas och en synth. Gissa vad som är vems egentligen..



Byrån i sovrummet, hängde upp spegeln idag! Lite sne bild, men iaf. På bilden ser man
också mitt stora, fina armband, mina halsband, mina fjäderörhängen och några av mina ringar!

 


Jonas och mina backstagepass (mest hans såklart). Dom som är hans är bland andra till
Melodifestivalen, Iron Maiden och Toto, men jag har fått ta del av några också! Till
t.ex. Sweden Rock Festival, Hardcore Superstar och Crazy Nights Rockfest.




Mitt hem

Hejhej! Idag blir det två dagens igen eftersom jag missade det igår :) Pappa kom hit och slipade och målade i vårt sovrum, så jag var rätt upptagen liksooom. Och imorse vaknade jag och mådde inte alls bra :( så det blir nog en hemmadag idag..

Detta inlägg handlar om mitt hem! Just nu är det jättestökigt, så jag har ingen lust att ta bilder för tillfället haha, Det är i alla fall en fin tvåa som jag och Jonas bor i, ligger i Upplands Väsby. Det är så svårt att beskriva den utan bilder, så jag får väl städa lite så jag kan ta bilder, hehehehe.. Orkar inte, men gör det väl ändå.

Back soon!


Det här upprör mig

Å herre gud, å herre gud, å herre gud. Jag dör av trötthet och bajshet. Gick upp halv sju imorse, började jobba nio. Jag tycker inte om att gå upp innan åtta, hade glömt hur jobbigt det var :p Lite bortskämd är jag nog när det gäller sömn! Sitter iaf hemma hos pappiiii, slutade jobba vid fyra och då åkte jag hem på direkten, åt mat och nu har jag suttit parkerad i soffan sen dess. Imorgon åker vi hem till mig och Jonas och målar om i sovrummet! :)

Dagens inlägg handlar om saker som upprör mig. Egoistiska människor upprör mig. Att vara jättetrött upprör mig. Att inte känna sig bekväm i sitt skal upprör mig. Hahaaaaaaaaaa.. Nåt nåt nåt. Hörs sen!


Mina dåliga sidor

Jag är trött och det finns ingen mening med detta inlägg, för jag har ju redan skrivit om det i "dåliga vanor och laster"-inlägget känns det som. Plus att jag blir grinig när jag är trött, som nu. Puss

Mina förebilder

Har nyss varit och handlat med Jonas, ikväll blir det stek till middag! KÖÖÖTT!!!!

Eftersom föregående inlägg egentligen var gårdagens inlägg kommer dagens inlägg nu! Det handlar om mina förebilder. Jag har haft några genom tiden, främst inom musiken. Den första var nog Mia Coldheart i Crucified Barbara, just för att hon lirade gura i ett tjejband. Det tyckte jag var coolt när jag var 13 år och började spela! När jag sen började bli lite mer seriös i mitt spelande blev Steve Lukather från Toto min förebild. Gillade hans sätt att spela, tyckte det lät cleant och bra liksom. Just nu vet jag inte vem som är min musikaliska förebild, gillar ju Hardcore Superstar, hehehe.



När det gäller förebild för hur man är och så.. Så vet jag inte vem jag har. Mina föräldrar har ju uppfostrat mig till den jag är, men jag har också lärt av mina misstag. Har varit med om en hel del skit, många "vänner" har gjort riktigt hemska och dumma saker mot mig, och då har jag ju fattat hur det känns när man blir utsatt för sånt och aldrig gjort så mot nån annan. Så ja, tack till er som behandlat mig dåligt, jag blev en bättre människa av det ;p


Min fina Nelly skrev btw jättefint om mig i ett blogginlägg förut. Rörd!!!
Puss!


Detta ångrar jag

GOD JUL på er! Blev inget bloggande igår då jag åkte omkring som en annan galning.. Så idag blir det två inlägg!

Det här blir dock kort, för det finns inget jag ångrar. Eller ja, kanske några saker men inget värt att nämnas.


Ett pinsamt ögonblick

Hey ya'll! Sitter på pendeln påväg hem till pappsen i Haninge. Ska äntligen få njuta av två dagars ledighet! :)

Dagens inlägg handlar om ett pinsamt ögonblick! Har så sjuuuuukt många att dela med mig av, men just nu får ni nöja er med ett. Det var för några år sen, jag kanske var 15 eller nåt och hade inte kommit ur min tysta, blyga period. Allt var typ jobbigt då, i alla fall allt som hade med uppmärksamhet att göra. I alla fall så var min syster hemma hos mig och mamma och vi skulle poppa popcorn, då jag får för mig att byta plats på det första p:et och c:et i ordet "popcorn". Sagt och gjort, utan att tänka på vad jag säger så utbrister jag "COCKPORN!". Egentligen skulle det ju blivit "cop-porn", men det hade väl inte blivit bättre ;p ja, jag tyckte det var jättepinigt då, nu hade jag garvat. Heheh. Puss på er så länge!

Barndomsminne

Hej igen, jobbat hela dagen. Trött och rätt ledsen just nu, då jag upptäckt att jag endast har 305 kr (om man bortser från pengarna som ska gå till hyra/räkningar) på mitt konto.. Jag har inte ens köpt klart alla julklappar! Känner mig som jordens asshole. Hur fan ska detta gå? Hur ska jag kunna leva på 305 kr tills den 15e januari? Faaaaaaaaan.. Gråtfärdig.

Jaja, ska väl klämma fram dagens inlägg också, som handlar om ett barndomsminne. Har några stycken men jag kan ju ta ett rätt tidigt. Har ingen aning om hur gammal jag var, men det måste vara under åtta bast i alla fall, för jag och pappa bodde kvar i vårt hus. Hade önskat mig en Teletubbie-docka i julklapp och typ klämt på alla paket under granen. Min kompis, Denice, hade redan fått sina julklappar och sa "jag fick en Teletubbie, den låg i ett lika dant paket som den där!". Och det vaaaaaaaaaaaar en röd en, Po hette den! Hahaha. Resten av kvällen lekte vi i snön (dock utan Teletubbies) och det var stjärnklart på himlen. Minns det asväl.

Fint minne..


Första kyssen

Hallååå! Sorry att jag inte skrivit, sovit hos mamma och jobbat 12-19. Är fortfarande hos mamma eftersom jag jobbar 11-19 imorgon, buuuuuuuuuhuuuuuuuu..

Dagens inlägg blir kort. Väldigt kort. Den handlar om min första kyss. Helt ärligt så kommer jag inte ihåg den, haha! Var väl 13 eller 14 och det var med min första "pojkvän" (räknar inte ens honom som en pojkvän då vi var tillsammans i en månad, och inte var ensamma med varandra en enda gång). Mer än så vet jag fan inte! Så kul var det :)

Imorgon blir det som sagt var jobb, sen om jag sover här eller hemma har jag inte bestämt. På torsdag är det jobb 14-21:15 och på fredag är det juuuulafton! Vi hörs mer sen!


Mina drömmar

Nyss hemkommen från centrum, där jag köpt ny julgransbelysning (den gamla hade tappat adaptern) och en 1,4 kgs julskinka som Jonas ska göra! MUUUUUMS. Måste köpa julknäcke och julvört också sen! Sååå gott så jag dör av tanken.

Dagens inlägg handlar om mina drömmar.. En som jag haft väldigt länge är att få åka till Los Angeles. Det känns helt sjukt att denna dröm kan bli sann om mindre än ett halvår!!! Hoppas jag i alla fall, om jag får tillräckligt med jobb. Ååååhhh, vill vill vill.


En annan dröm jag har är att få perfekt hy. Yea, you heard me, har apdålig hy i fejset. Torr och jävlig.. Och det är typ omöjligt att få den perfekt, eftersom skadan redan är gjort så att säga, men man kan väl andå drömma? Har haft dessa problem sen jag var 10-11 år och det vore så skönt att slippa, men det går ju inte.. Så ja, att få lasra lite i ansiktet vore väl trevligt. Men det är på tok för dyrt.

Sen har vi dom lite mer "ytliga" drömmarna (jag ser inte föregående dröm som ytlig eftersom det är psykiskt jobbigt för mig), som att vara ekonomiskt oberoende och att ha walk-in-closet, hehehe.. Det bästa vore ju att kunna försörja sig på musiken, bandet!! Vore grymt. Den drömmen är inte så sjukt omöjlig :)

Nu ska jag äta lite nudlar, sen åka till jobbet.
Puss på er!




Poopedipoop

Mycket rolig jobbdag idag :) Eller ja, alla dagar på New Yorker är det!
Jag och Jonas har precis spelat Betapet nu, ska kolla på Day after tomorrow. Lite obehaglig film..




Jobb

Well, i'm off to work! Catch ya later!


Jag är fin XD



Dåliga vanor och laster

Hejje hejje! Idag snoozade jag i en timme, det var jag värd! :) Sen tog jag en dusch och åt nyss frukost. Tänkte slänga iväg dagens inlägg som vanligt :)

När jag tänker på mina dåliga vanor och laster så är det två jag kommer på. Det första är väl att jag röker ibland, oftast i samband med alkohol ;p Det andra är att jag har jättesvårt att ta emot saker. Alltså, så mycket att det blir dåligt. Har blivit lite bättre på det nu, det var värre för typ ett år sen!

Det är det jag kommer på nu i alla fall :) Sitter och kollar på Spy Kids haha.. Böäää.



BUUU

Blir inge stan för mig, beslutade att spara mina pengar.. Buuuu. Går och handlar en snabbis, lägger en tjuga på chips istället.

 


Prutt

What to do? Har nyss ätit middag och undrar vad jag ska göra.. Några gamla kompisar är inne i stan och firar att en av dom fyller år, vore sjukt roligt att dra dit! Men jag fick en liten lön och har egentligen inte råd.. Sitter och myser i stora sockor och Jonas tröja och kollar på Narnia. Ge mig pengar så att jag kan gå uuut!!!


"Hmmm.. Åååh!!", snygg ;p




En vanlig dag hemma hos mig

Hey och god morgon! Sitter i soffan och äter rostat bröd med ost, mmm! Har gjort en blåbär/hallon-smoothie också :) Tänkte hoppa direkt till dagens inlägg!

En vanlig dag hemma hos mig börjar med att jag vaknar runt 10-tiden (om jag inte jobbar). Då går jag upp och börjar göra frukost medans Jonas sover vidare. När frukosten snart är klar så väcker jag Jonas och så käkar vi tillsammans. Sen brukar han vara i repan på dagen och jag gör ingenting, om jag inte jobbar som sagt! I sånna fall går jag upp tidigare, äter frukost själv och fixar mig och drar sen till något av mina tre jobb haha.

Sen gör jag ju andra saker på kvällarna förstås. På fredagar brukar jag ofta dra till Harry B James inne i stan, men nu ska jag ju spara pengar plus att jag jobbar varje dag, så igår blev det inget!

Nu ska jag titta på ett dåligt barnprogram!


HAHAHAHA.


Nattifnatti

Hejåhå, nu är jag äntligen hemma. Eller ja, kom hem för 40 minuter sen. Gladiator går på tv så jag halvtittar lite på den och dricker Cola :)

Avslutar denna dag med en svinrolig bild! Älskar alla desas bilder av Jan Stenmark!


Hahahahaha. God natt!


Chicken

Poop! Sitter på tåget hem, i vanlig ordning.. Sjukt jobbig jobbdag faktiskt! Fast inte jobbet i sig, utan tiderna, 13-20 liksom. Då hade jag hellre kört typ 9-16, för nu kommer jag ju inte vara hemma förrän 10-ish.. Så ja, jag sitter här med min iPhone och en matkasse. I den finner vi rostbröd, en Alpro Soya, en tuschpenna, en liten påse Zoo, en liten Colaflaska, ett paket halstabletter och en CHIC. En banan fanns också, men den åt jag upp. Middag!

På tal om CHIC så sa mamma att "CHICen kom idag!" när jag kom hem igår. Fattade ingenting, "vadå chicken?" tänkte jag, haha!

Nu säger jag hejdå for the moment, ska försöka klämma ut ett till inlägg när jag kommit hem :) pussen!

10 saker du inte vet om mig

God morgon och allt sånt! Sitter hemma hos mamma och ska åka till jobbet om typ en kvart. Det är så sjuuuukt mycket snö ute! Och himlen är vit. Lite obehagligt när allt är vitt liksom, vad är upp och vad är ner? Haha!

Dagens inlägg är väl lite kul, jag ska nämligen skriva ner 10 saker som dom flesta inte vet om mig!

1. Har alltid varit rätt estetisk, ritade och målade mycket när jag var liten, sen blev det mer musik och sånt.
2. Om jag ska dricka vatten måste det vara från badrumskranen, det smakar bättre än det från kökskranen ;p
3. Tycker inte om att ta i ost.
4. Kan inte fisa framför Jonas för att han sa att jag inte fick det förut, så nu går det inte fast jag kanske vill, haha!
5. Har alltid varit en "kan själv"-unge.
6. Tycker det är svinsnyggt med mycket tatueringar, typ sleaves, men skulle aldrig våga göra det själv!
7. Tre av mina fem husdjur dog i nån form av cancer, efter det bestämde jag att det nog var slut med djur för min del :p men vill jättegärna ha en hund nån dag!
8. Är väldigt tjejig på utsidan, men mer killig på insidan på nåt sätt.
9. På tal om killig, så är det strikt förbjudet att kittla mig!! Kan inte andas då..
10. Är en riktig liten fegis på många sätt.

Fan, det där var ju svårt. Kanske kommer på nåt mer intressant sen, uppdaterar då isf ;p Puss!



GAAARRGGHHH

Påväg hem till mamma efter jobb. Facebook fakkar ur i min iPhone!!! Hinner vara inne i exakt fem sekunder, sen stängs Facebook ner. Why?!??!!

Mina syskon

God morgon!
Sitter i min soffa och lyssnar på Aarons platta. GRYM! Jonas stack för några minuter sen, ska till Österrike och giga med Jamison. Buuu..
Igår var jag ju på nåt event på Brunogallerian, drack gratis öl och åt gratis snacks. Fick en goodiebag också, kan visa vad det var i den sen! :)

Dagens inlägg handlar om mina syskon!

Min storasyster Johanna är sju år äldre än mig, och vi är bara halvsystrar. Fast det har alltid känts som att vi är hela, hehe! :) vi är, eller i alla fall var, väldigt olika varandra. Hon är sprallig och pratglad, och när jag var liten var jag väldigt blyg och tyst. Det är jag nog inte längre, det känns i alla fall inte så! Johanna har i alla fall en fästman/sambo som också heter Jonas. Båda våra Jonasar är födda i april 1985 och kommer får norrort, haha! Läskiiigt. Dom har två helt sjukt fina barn, Minna och Love. Minna har precis fyllt två år och är mitt gudbarn, en helt sjukt fin, stark liten solstråle som alltid gör mig glad. Love blir snart sex månader och är just nu väldigt mammig och tuttig och gnällig, en liten mes! Haha näää, han är jättefin och gosig :)
Min syster är världens bästa syster, hade inte kunnat få nån bättre! <3


Syster med nyfödd Minna


Sen har jag ju två "låtsassystrar" också, alltså pappas frus döttrar. Michaela, lika gammal som mig, och Daniela som är fem år yngre. Vi har bott tillsammans i sju år, så det känns som att dom också är mina riktiga systrar. Både jag och Michaela har ju flyttat hemifrån nu, så vi träffar nästan aldrig varandra.. Riktigt kasst. Men vi har haft några sjukt roliga times tillsammans, till exempel när vi var i Barcelona i somras! Jaja, nu ska jag inte sitta och rabbla memories som ingen annan förstår, men det är i alla fall två fina systrar jag har där. Puss!


Millu & Dani


Saknar er alla, kärlek ska ni ha alla tre!




Kvällens


Lite ljusa bilder kanske, haha.. Men iaf kvällens look!


Världens finaste ringar från cocoo.se! Och det feta armbandet till höger är från H&M. Örhänget med fjädrar, kedjor och ett litet kors har jag gjort själv. :)



Bloggfavoriter

Hejje! Sitter hemma i soffan nu efter dagens jobb på New Yorker! Det var sjuuukt kul!! Berättar mer sen, men nu måste jag börja göra mig i ordning! Ska på nån grej med Nelly och Saro ikväll :)

Men först; dagens inlägg!
Jag läser många olika bloggar. Dels så har vi "toppbloggarna", av dom är det endast Kenzas jag läser typ varje dag. Sen även Kissie, Paow och Dessie för skojs skull ibland. Många av mina vänner bloggar, och av dom så kikar jag ofta in hos Marie, Nelly, Carro, Jennah, Amanda och Celina. Och Moa när hon väl uppdaterar ;) Och så bloggar min syster Johanna, och den går jag ofta in på!

Nu måste jag skynda!
Pussinuss


Mu

Hola hola hola! Dagen av iPhone-bloggning. Är påväg hem, har kommit halvvägs! Fryser om fingrarna.. Hungrig. Trött.. Puss! :)

Min tro eller livsfilosofi

God morgon vänner! Idag sov jag ut, börjar inte jobba förrän fyra :) ska snart kila över till min syster och lilla Lovis, Minna är ju på dagis!

Men först; dagens inlägg.
Jag har aldrig varit troende, alltså typ som att tro på Gud. Eller ja, om man inte räknar lågstadiet då jag bad till Gud att jag skulle vinna när vi spelade Bingo! Hahaha, priset var ju glass och godis! Men min livsfilosofi är väl att vara omtänksam och givmild och inte göra saker som medvetet sårar andra. Försöker i alla fall hålla det :)

Puss så länge så hörs vi sen!

Favoritsaker

Hej igen! Nu sitter jag hemma hos mamma vid hennes 60-talsdator.. Haha nä, men fem år gammal är den nog i alla fall. Sjukt seg och ba bläää. Var ju nere på New Yorker och skrev papper imorse, sen åkte jag (som ni också vet) till Coop och jobbade till åtta. Så nu är jag trött! Ska dessutom jobba måndag (idag), tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Varje dag fram till jul alltså! Kommer inte vara pigg efter det, men pengarna behövs ju om jag ska åka till Los Angeles! :D

Nu till dagens inlägg; Favoritsaker.
Min absoluta favoritsak är utan tvekan min iPhone. Vet inte hur jag levde innan den, haha ;p sen är det väl min dator, mina hårtänger och alla mina fina smycken! Glömmer säkert nåt, menmen.. Jo just det, mitt läppbalsam som luktar jordgubbe. Mums! (Maria Montazami)

Hittade förresten en jätteful bild på mig och Marie från i lördags.. Eller, ful på mig i alla fall, haha!


crankitup.se


Kul att så många kommenterade föregående inlägg förresten! :) Yarrr!
Nu ska jag dricka te med mamma! Vi höres vi höres!


Glad!

Goder frid! Nu sitter jag på tåget påväg till jobbet, något jag kanske aldrig behöver göra mer.. Nej, hör gott folk! Jag ska börja jobba på New Yorker i Väsby centrum!!! Till en början bara under jul och nyår, men om dom tycker att jag är duktig och så och om det funkar så kanske jag får fast anställning :) är så glad! Vore helt sjukt skönt att slippa åka hela vägen ut till Haninge.. Hoppas att min chef förstår grejen bara, vilket jag tvivlar på haha.. Jobbar i alla fall på Coop idag och imorgon och på NY på onsdag, lördag och söndag :) spännande!

Moa, min kompis från Växjö, skrev till mig igår att hon ska åka till Los Angeles i maj och att hon vill att jag ska följa med.. Om jag vill det? Svar JA! Så om det går bra på jobbet kanse jag har råd att åka dit!!! :D

Det vore förresten kul om dom som brukar kika in här på min blogg kunde kommentera detta inlägg, så jag vet vilka ni är :) Höhöhö. Puss!

Vänner

Dagens inlägg handlar om mina vänner, eller en del av dom i alla fall.

Personen jag alltid har sett som min bästa vän är Carro. Vi har känt varandra i snart 13 år och hon är verkligen en av dom finaste människorna jag känner. Om man bortser från lågstadietiderna, då typ alla var elaka mot alla, så har vi aldrig bråkat och hon har aldrig gjort mig ledsen. Hoppas hon kommer finnas kvar i mitt liv tills vi är gamla och skruttiga!


Vampyrbästis :o


En annan väldigt nära vän jag har är Nelly. Vi gick i samma gymnasieklass och vi lärde känna varandra ganska snabbt. Sen gled vi ifrån varandra av någon anledning.. :o Under sista året blev vi i alla fall nära igen och sååå har det vart sen dess! Hon är rolig, omtänksam och helt sjuk i huvudet, haha! Läs hennes blogg and you'll know what i'm talking about. Vi har dessutom gjort en rap tillsammans, en VALBORGSRAP! Haha! Snart är det dags igen ;)


Nelly-fnelly på P&L i år!



Det är väl mina två närmasta vänner, några andra sötisar är:

Stina - Flickvän till Eric, som spelar i H.E.A.T med Jonas. Vi brukar träna tillsammans ibland (okej, jag försöker att träna med henne) och vi ses ju en del eftersom vi bor så nära.
Marie - Basist i mitt gamla band och svinduktig tatuerare. Gjorde min leo för knappt en månad sen!
Olle - Nellys pojkvän och en av mina bästa dudefriends! Sjukt omtänksam och gullig, verkligen en jättefin person. Vi träffas inte så ofta these days, vilket är synd..
Edd - Go värmlänning som flyttade till Stockholm för typ tre år sen och under den tiden umgicks vi mycket. Han var min bästa vän at the time, men sen flyttade han hem till Sunne igen och då vart det ju svårt att ses.. Nu spelar han gitarr i Crazy Lixx och jag saknar honom jämt! Swiben!
Jennifer - Går i samma skola som jag gick i, fast en klass under. Vi lärde känna varandra i slutet av mitt sista år, synd att vi inte gjorde det innan! Gostjej :)

Andra godisar är Celina, Loppan, Jossan, Carro, Jennah, Adam, Saro, Tessie, Moa och Filippa. Och så självklart killarna i H.E.A.T ;p Puss på er alla!




Om det här vore min sista dag

Hallå! How you doin? Jag mår bra, sov ut riktigt länge idag så att jag ska kunna vara upp inatt ;) Ikväll spelar ju HARDCORE SUPERSTAR på Göta Källare!!! YIIIIHA! Om typ två timmar kommer det lite bruudar hit och käkar, just nu sitter jag med hårfärg i håret och glor på tv. Ska duscha snaaaart! Vet inte vad jag skriva, är lite stressad haha ;p

Dagens inlägg heter "om det här vore min sista dag".. Alltså, om jag skulle dö imorgon typ. Då skulle jag vilja vara med min familj, Jonas och alla mina vänner. Skulle vilja ha en stor fest med alla och fira mitt liv som det varit, berätta för alla hur mycket jag älskar dom och bara mysa.. Usch, vilken jobbig tanke. Nu vill jag inte tänka på det mer! FEEEEEEEEEEEST!!



Goonatter!

Hallå igen! Som ni säkert märkt så ser bloggen annorlunda ut ;) den är inte färdig, headern ska bytas ut och lite grejer ska fixas, det kommer väl bli klart nån gång under nästa vecka eller veckan efter skulle jag nog tro :)

Kom nyss hem från Stina där jag kollat lite Idol, min fina babe var ju där med bandet! Vad tyckte ni om att Jay vann förresten? Har inte följt Idol i år så jag har ingen åsikt, haha!

Snart ska jag krypa i säng, imorgon kommer Marie, Carro och Jennah hit och käkar middag :D




OBS

Om bloggen ser konstig ut så är det för att den görs om av min goa syster Johanna! :) Puss!




Vad är kärlek?

Hey guys! Sorry att jag inte skrivit nåt idag, brände ut till Häggvik med min svärmor på morgonen och fick min och Jonas julklapp, nämligen en storhandling! Det behövdes!!! Sen åkte jag till Farsta och hälsade på syster med familj. Kom hem för lite mer än en timme sen, och typ 20 minuter efter att jag kommit skulle Jonas åka, han ska nämligen på Idolfinalen och har backstage och skit.. Så nu är jag ensaaam :( Har nyss ätit kött och potatiskroketter med bea, mööms!

Dagens inlägg handlar om kärlek. Kärlek för mig är Jonas, mina föräldrar och mina syskon. Mina vänner och musik, både att spela och att lyssna på. Men det kan också vara mat, godis, en film eller typ en nystädad lägenhet! Hawhawhaw. Det är ju olika för alla, men det är kärlek för mig :)




Vad bjuder jag på för mat?

Goooooooooo morron go morron! Nu var det dag för ett till "om mig"-inlägg.

Om ni skulle varit hemma hos mig igår skulle ni fått spaghetti med burkköttfärssås, hahaha. Det är en av mina favvisar faktiskt, vet inte varför. Annars brukar jag väl göra carbonara, crêpes, tacos eller nån god sallad! Har blivit lite bortskämd med mat och är det fortfarande, det är oftast Jonas som lagar :) Han gör en grym lasagne!

Nu ska jag hoppa in i duschen :)




Idag

Idag försökte jag komma upp nio (som jag försöker varje dag), men förgäves. Haha, jag är så dålig!! Låg väl och snoozade i nån timme, sen gick jag upp och käkade frukost och stack ner till gymet. Där körde jag och Stina lite spinning! Brukade spinna en gång i veckan förut, men sen blev det inte av längre.. Och fan vad det märks. Är så jävla klen och otränad med noll kondis asså. Men man får härda ut, det är värt det! Känner mig sjukt seriös nu, sitter och funderar på att gå på Easy Line på fredag, passet börjar sju på morgonen!!! Kommer förmodligen inte bli av, men jag tänker på det i alla fall ;)

Längtar så sjukt mycket tills det blir lördag! Hardcore Superstar!!!!!!!! Men jag längtar tills imorgon kväll också, då kommer min bebis hem.. :) <3



Mina föräldrar

Japp, dags för dag tre och inlägg tre, eller vad man ska säga. Mina föräldrar handlar det om alltså!

Min mamma heter Sofie och hon är 46 år gammal. Hon jobbar på Yamaha som säljare tror jag, har aldrig riktigt fattat vad hon gör haha.. Hon beskrev det själv såhär: "Är produktansvarig för reservdelar och tillbehör till Yamahas tre båtmärken, Buster, Yamarin och Finnmaster. Det innebär att jag säljer delar till våra återförsäljare i Skandinavien." Hon är också gyminstruktör på Friskis & Svettis i Farsta och typ ääääälskar träning. Hon har två barn, mig och min syster som har en annan pappa. Hon bor i en fin liten trea i Farsta, nära centrum.

Min pappa heter Ola och han fyller 49 i december. Han är matte- och gymnastiklärare på Edboskolan i Skogås och har gift om sig med Maria. Hon har två döttrar, men jag är pappas enda barn. Pappa bor med Maria och ena hennes dotter i ett radhus i Vendelsö.


Både mamma och pappa är väldigt vältränade, kanske inte så konstigt eftersom båda håller på med det i sina jobb. Dom är också bruna, mörkhåriga och lite "valoniga" i utséendet, vilket jag inte är. Jag är en riktig blekfis och rätt blond egentligen haha! Så jag undrar vart det kommer ifrån ;) alla säger dock att jag är så liiik mamma. Mina föräldrar är verkligen dom bästa jag nånsin kunde önskat mig och jag älskar dom sjuuukt mycket och lika mycket :) Fast jag har nog alltid varit en liten pappagris haha.. Men alltid valt att vara mest hos mamma. Eh. Jaja! Puss på er mina fina föräldrar!




God natt!

Har precis kollat klart på Bartenderskolan, tråkigt att det är slut.. Nu vill jag ju bli bartender också, haha! Ska väl gå och lägga mig nu eller nåt, spinning imorgon med Stina!

Pussinuss




Idag

Inte långt efter att jag skrev föregående inlägg åkte jag ner till Väsby Centrum och delade ut CVn i olika butiker. Gick ok, men jag kunde gjort lite mer kände jag. Så jag fortsätter i veckan, har än så länge inte fått några jobbtider.. Eller jo! På torsdag kväll jobbar jag på en restaurang i Rissne. Kommer väl bli helt okej kul liksom!

Just nu sitter jag och glor på 16 And Pregnant, senare ikväll blir det Desperate Housewives ;D Känner mig lite ensam, men det får gå bra ändå. Måste ju kunna vara helt solo en längre tid, jag är vuxen nu!! Och på tal om det så har jag börjat fundera på att börja plugga.. Men det finns så mycket jag vill göra! Dels så vill jag utbilda mig till make up-artist och frisör, men också till sjuksköterska. Haha, konstig kombo, men jag vill båda. What to chooooooooooose?! Om jag ska bli sjukis vill jag nog gå Sophiahemmets utbildning, men problemet är att man måste ha läst Naturkunskap B, vilket jag inte har. Så då måste jag plugga upp det på komvux först. Wah, får väl se.

 


Min första kärlek

Hey guys, sorry för sen update, internet har vart knasigt hela morgonen! Men nu kör jag vidare på listan iaf :)

Min första kärlek alltså.. Frågan är om jag ska ta upp den jag var kär i först eller den riktiga kärleken liksom, men jag kör väl båda!
Jag har haft en del korta "förälskelser" under åren, men har bara varit kär tre gånger. Första gången var jag 12-13 år och blev kär i ett riktigt asshole, Tim. Han var bästa kompis med en av mina närmaste killkompisar (at the time) och han var lite.. Udda, hehe. Dessutom var han två år äldre än mig, och det var ju coolt. Men han var som sagt var ett asshole, och han kände aldrig samma sak för mig men fick mig ändå att tro det under typ ett års tid. Men tillslut så kom jag över honom, genom att han slutade höra av sig till mig ;p Minns en gång som jag var ledsen över honom och min mamma och min syster var så arga.. Mamma sa, med en lugn röst, att hon "skulle vilja köra över honom fram och tillbaka med en fyrhjuling ungefär 40 gånger", haha!

Min riktiga kärlek träffade jag när jag var 15 år, men jag tyckte väldigt illa om honom at the time, haha. Det var nämlige så att han "förstört" mitt favoritband genom att, tillsammans med en annan kille, ersätta mitt favoritbands ena gitarrist. Jag var sjuukt bitter första gången jag träffade honom och tyckte han var en dummis, hahaha. Men i slutet av samma år (2007) så började jag inse vilken fin människa han var. Vi började hänga lite (mycket) och efter att ha träffats i några månader sååååå blev vi tillsammans helt enkelt. Det är alltså Jonas jag pratar om nu, och han har varit min pojkvän sen maj 2008 och vi har som sagt var nyss flyttat ihop :) Älskar honom with all my heart! Han är en sjukt duktig låtskrivare och musiker också. Puss!!



SUG

Fan, varför blir man alltid sugen på sötsaker på kvällen?! I alla fall jag, haha. Köpte lite kiwisar idag, så det kanske kan stilla sötsuget.. Har också några små chokladtomtar i kylen! ;)

Det vore gott med typ.. En daiquiri.




Presentera mig själv

Här är då inlägg och dag ett! Det blir en liten presentation av mig själv :)
Jag heter Amanda, men kallas Mandy av alla förrutom mina föräldrar och min släkt. Kanske inte på jobbet heller då ;p Jag växte upp i Haninge, både mamma och pappa bodde där (dom skiljdes när jag var typ två-tre år) fram tills februari 2008, då jag och mamma flyttade till Farsta. Nu har jag dock flyttat hem till min pojkvän Jonas, som sedan ett år tillbaka haft en fin liten tvåa i Upplands Väsby. Jag och Jonas har varit tillsammans i nästan exakt två och ett halv år. Han brukar oftast hänga med sitt band H.E.A.T och repa, skriva musik eller giga runt om i världen, och jag och dom andra flickvännerna hänger på ibland.

Mina stora intressen är musik och mode/styling. Gick musiklinjen med inriktning gitarr (spelar dock bas numera) på Fryshuset och tog studenten i år, men jag skulle gärna utbilda mig till frisör eller make up-artist. Försöker faktiskt spara ihop till det nu, men det går inte så bra eftersom jag inte får jobba så mycket, heh! Diggar också piercings och tatueringar, själv har jag en piercing i tungan och två gaddisar, en i nacken och en på låret. More to come!

Som jag skrev tidigare så är musik ett stort intresse och en stooor del i mitt liv! Mina två absoluta favoritband är Mötley Crüe och Hardcore Superstar, varje gigtilfälle dom har i Stockholm (eller Sverige för Mötley) är jag där! Tycker om mycket olika sorters musik, band som Kiss, Airbourne och Crazy Lixx men kan också gilla Lady Gaga och Robyn! :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, vill berätta nåt om mina föräldrar och syskon, men det kommer senare ju :) så jag bjuder på lite bilder på mig när jag var 14-15 år!


Väldigt gammal bild! Tror jag måste varit typ.. 14, om inte 13!

 


I skolan! 15 år skulle jag tro!



Var riktigt rödhårig ett tag.. Ögonfärgen är såklart fejk :p



Diggade leopard redan då!



Så, hoppas det var intressant för er att läsa! :)
Puss!


Härmis

Nu kör jag en liten härmis från min syster. Tänkte nämligen köra en sån här "en-fråga-om-dagen-lista", eller vad man nu ska säga.. Såhär ser den i alla fall ut!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Hade dock önskat att jag började den första december.. Men icke!! Det får gå ändå. Så senare ikväll kommer den första! :)



Måndag

Ny vecka, nya planer! Förrutom att jag inte har några planer alls egentligen.. Och jag kan inte göra några heller om det skulle vara så att jag behöver åka och jobba. Dåååligt! Jonas åkte för ett tag sen, han och bandet drar till Söderbärke och skriver eller nåt sånt över veckan. Så nu ska jag vara ensam fram tills på torsdag..

Inspiration för veckan;




Hears off later!



Ett löfte

Fan.. Har suttit och kollat på SAS.se till och från under kvällen.. Flygbiljetter till L.A. i vår.. Det är inte så dyrt som jag alltid trott, men ändå för dyrt för att jag ska ha råd med det. Jag vill verkligen, verkligen, verkligen åka dit och har velat det i flera år nu, så nu ger jag ett löfte. När jag får ett heltidsjobb ska jag börja lägga undan pengar till en resa till Los Angeles. PUNKT.



Meeeeeeehh

Håller på och fixar i lägenheten, blir lite surfejs from time to time.. Vi har för mycket grejer så det ser bara jättefult ut, speciellt nu eftersom jag mosat in en jävla gran också. Bajskorv .. Önskar att vi kunde ha en sån där minigran istället, vill bara kasta ut granen härifrån!!! Skulle även vilja bli av med ett stycke vitrinskåp men då blir Jonas arg :p

Nä, nu ska jag glo på Jersey Shore och kanske spela lite bas!



Andra advent

Hejåhopp. Idag är det söndagen den femte och andra advent. Sitter i soffan och slappar, gick upp vid nio för att jag trodde att vi hade tvättstuga 10-13, men vi hade tydligen 13-16.. Baajs. Skulle åkt till Kalhäll vid tre för att kolla på en fåtölj vi hittat på Blocket, men nu får Jonas åka själv medans jag tvättar!

Igår var vi hemma hos Eric och Stina, kollade lite på tv och sen skulle vi se en film som dom hyrt, en skräckis som hette Case 39. Jonas var inte på filmhumör, så han knallade hem när vi satte på filmen! Den var väl helt okej, lite obehaglig liksom men inte asläskig.

I fredags jobbade jag som sagt var på restaurangen igen, mellan halv tio och tre. Man blir så sjuuukt trött av det, men det är jäkligt kul och jag önskar verkligen att jag kunde få en fast anställning där.. Kände mig hemma på dirren och alla är så trevliga! Speciellt kockarna, två dudes i 25-årsåldern som pratar och skämtar med mig :) Efter jobbet åkte jag i alla fall hem till mamma och packade det allra, allra sista, sen kom pappa och skjutsade mig till Jonas med grejorna! Vi käkade lite middag och sen skjutsade han in oss till Scandic Malmen, där vi mötte upp EG som fyllde år. Drack goda drinkar och hade det trevligt, sen tog vi sista tåget hem. Kuuul!

Nu tänkte jag bjuda på två Nottingham-bilder, i brist på annat att visa. Haha!


Eric, EG och Larsa med Robin Hood!

 


Babe spelar med Jimi Jamison :)


Så. Tackohej!



Nattinaaaatt!

Nu ligger jag i sängen och ska sova :) nästa vecka kommer Jonas vara borta med bandet, så då ska jag vara heeelt själv för första gången!! Läskigt.. Men jag peppar inför världens bästa band på lördagen ;) Nattinatt!

Hey-how-are-you..

HAAAAAAAAALLÅ! Sitter hemma och dör av trötthet. Nästan .. Är rätt seg i alla fall, mammas kompis ringde i alla fall imorse och undrade om jag kunde jobba, så upp upp, frukost och iväääg till Råcksta för att jobba i restaurangen på Vattenfall. Vilket jääääääävla tempo asså! Jobbade fyra timmar men det kändes typ som en. Ska dit imorgon också! Önskade lite att dom skulle ba "WAAOW, du är ju grym! Vill du ha heltidstjänst?!", men riktigt så blev det ju inte hehe. Va nog lite i vägen from time to time.. Men duktig ändå :)

Fan .. Varför är Annas pepparkakor så sjukt goda?!! Beroende haha :(



Oops

Råkade somna ett tag förut haha.. Men nu har jag varit uppe ett tag och sökt ett drömjobb genom videoansökning, typ. Får se hur det går, förmodligen inte så bra haha. Nu sitter jag och äter pasta med en hemmagjort svampsås, mycket gott! Kollar lite på Bartenderskolan som jag missade igår, och sen blir det Grey's Anatomy lite senare! Jonas har varit och boxats och är nu påväg till studion skulle jag tro :)

(btw, till er som inte ännu lyssnat igenom Hardcore Superstars nya skiva på Spotify.. GÖR DET!!!)



Lill-lördag

Jahapp. Idag är det onsdag och "lill-lördag" och jag har varit nere på Specsavers och kollat lite hur dom jobbar. Det verkar inte jättekul, det ska ni veta .. Fick inga bra vibbar heller och jag är tydligen inte prioriterad för att jag inte är skickad från Arbetsförmedlingen. Jättekonstigt egentligen .. Det blev inte bättre av att Gina Tricot ligger mittemot stället, det är ju en butik jag hellre jobbar på. Mode och musik är ju det jag vill hålla på med, så just nu känner jag mig rätt kluven. Ska jag pusha på det här jobbet fast jag egentligen inte vill ha det bara för att jag måste, eller ska jag försöka vara på andra butiker som jag faktiskt vill jobba på istället? Gah. Här kommer lite clothing inspiration iaf.