CURE

//lookbook.nu

Sunday bloody sunday. Man borde ha dagar som denna minst en gång i veckan.. Då man sover ut, lagar sig själv liksom. Har verkligen ingenting att göra idag, och det känns så sköööönt!! Imorgon, däremot, ska jag till Celina igen, pyssla och förhoppningsvis få i mer fjädrar i håret! Skitsnyggt jöö. På tisdag blir det jobb och sen.. Sen är det onsdag. YAAAAAAAAAAY!!

Nu ska jag äta focaccia, dricka litervis med vatten och glutta på Inglorious Basterds. Tjingeling sålänge!

HCSS



Asså.. Ni skulle se min glädje igår. Dagen började rätt blä, med att jag kom till jobbet två timmar tidigare än vad jag behövt. Hade tänkt helt fel med när jag började och fick 13 att bli 11. Så det var bara att knata hem igen! Kom tillbaka senare och jobbade till stängning.. Kom hem, och möter världens bästa pojkvän som säger att han fixat så att vi kan gå på HCSS på onsdaaag!! Dom ligger nämligen på samma bolag och på det sättet hade han fixat. Åhhwahhhhhh, gladfis!

I WANT IT LONG, STRAIGHT, CURLY, FUZZY


För er som undrar; såhär ser jag ut i barret nu! Mörkbrun färg och bruna/vita fjädrar. I like it, do you? Ska sätta i fler fjädrar vid tillfälle!

SKELETON


Wore this today. Snygga jävla tröja.

NEW

Wwoooowwwaaaaaaaaa

FEATHERS


//bycelina.se

Som ni ju vet vid det här laget hjälper jag till hos Celina med hennes smycken.. Och nu, mina kära vänner, har hon äntligen fått in feather extentions! Så jäkla snyggt. Ska dit och pyssla på onsdag, förhoppningsvis går jag därifrån med fjädrar i barret. In här och shoppa loss!

6-7-8-9


Ah. Om nån missat asså.. Första bandsläppet. LEGENDARY!!! Så ni vet.

Idag har jag spenderat några timmar på AnT för att diskutera tatuering, vilket det inte blev egentligen.. Mest babbel och ritande. Nu sitter jag i soffan och har tvingat Jonas att diska. Hehehehehe. Imorgon ska jag till FRISÖREN, thank you lord, och färga håret. Bort med mitt dassiga jävla höstlöv till hår. Eller ja, färgen ska bort i alla fall, förhoppningsvis inte själva håret. Wakka wakka.

SPIKES

//lookbook.nu

SUNDAY


Dagen har spenderats med att äta chibbar med dirre, dricka mängder av Cola och glo på Rec.

MISSIN' YOU RIGHT NOW

OJ, god morgon! Vaknade för en halvtimme sen, HE HE HE. Var faktiskt inte ute speciellt sent igår, även om jag hade tänkt det. Bestämde mig bara för att inte ställa klockan och för att bara sova sova sova tills jag vaknade, och det blev ju ett tag. Kanske behövdes!

Idag har jag en mysdag med mig själv, drar till Hemköp snart och handlar lite. Ikväll kommer Jonas ÄNTLIGEN hem! Han har varit borta sen torsdags morgon och det är inge kul.. Wah wah.


SATURDAY

//lookbook.nu

Goooooood morgon! Idag blir lite annorlunda än planerat. Mamma skulle ju kommit, men hon har blitt sjuk så dä bläntä aaaaaaav :( ledsen hest. Vid 15 blir det rep och senare ikväll drar jag och några kompisar till Garage i Märsta för att fira fina Fredde! Eller kanske inte ser jag nu, för det var dyr entré.. Hahaha.


Nu ska jag slöa. Puss


LIQUID ASS


När jag storstädade idag så rensade jag ju givetvis också.. Och i vardagsrumsfönstret hittade jag denna lilla flaska som Jonas fick när han fyllde år för typ, två år sen. Liquid ass. Flytande röv. På spray. Först tänkte jag att jag skulle slänga skiten, för "den lär ju ha gått ut och luktar säkert skit nu", men haha! Det gör den ju ändå. Och så tänkte jag att Jonas kanske vill ha lite flytande röv på flaska, så den fick bli kvar!

*pik pik på dig Jonas, att du ska ta bort den när du kommer hem! Och att du ska ta in utemöblerna, för jag vågar inte.. Spiders. Pusspuss*

IT'S JUST GETTING DARKER

//lookbook.nu

Heeeeeej frääääääänds. How's it goin? Själv sitter jag och slödricker kaffe i soffan. Ledig idag, men har massa att göra! Optiker kl 12, sen tvättstuga kombinerat med städning och sen pass på gymmet senare ikväll.

Imorgon blir det tidig Halloween-fest, eftersom jag jobbar både nästa och nästnästa helg.. MEN, tror ni jag har nån härlig klädsel till det? NEJ!! Har inte hunnit jööö :( Slutar väl med att jag lindar in mig i toapapper......... MÖ.
Vad gör ni i helgen?

DRESS FOR THE MOMENT

Idag skrev jag kontrakt på jobbet. Vilket betyder att jag har fått fast anställning, YYEEEEHOOOO!! Firades med lite lite liiite shoppping. Hehe.


MUFF

Ah.. Idag körde jag press på gymmet ska ni veta! 30 minuter bodypump och 30 minuter cxworx (coreträning). Ranglade sen hem på mjölksyriga ben och åt, duschade och glodde på The Walking Dead. Awwww yea! Sen rep. Nu hemma. Nu sooova.. Imorgon jobba :) puss!


THE WALKING DEAD



Säsong två drar igång i USA imorgon. TAGGA!

PARENTS

Jag saknar mamma å pappaaaa.. När man bor en bit ifrån varandra blir det sällan att man ses. Skulle övningskört med pappis idag, men då vi körde på lite väl hårt igår känns inte det som en bra idé idag. Man ska föregå med gott exempel i trafiken! Mamma kommer hit nästa helg och lunchmyser, eftersom Jonas är borta och gigar på Firefest.

Puss på mina finaste föräldrar!

NIIILL

Har inget intressant att skriva och inga fina bilder. Just ikväll i alla fall. Så ni vet. God natt!

G.B.

//lookbook.nu

BÄSTA


Dagen har spenderats med ett besök hos optikern, sen häng med snyggisen på bilden! Bästa Emmelie. Käkade god bagge gjorde jag mä. Sen vart det en runda i spåret också! Och nu är jag trött..

Vad har ni gjort va?

TUESDAY.

Hola. Todag I jobbade till one o' clock! Sen vart det stan med bästa Carro, där vi käkade lunch, glodde i butiker och tog en muffin på det där stället i Gallerian. Det är det ni ser på bilden i mitten, en uppäten muffin. Heh. Skulle tränat på kvällen men är så sjukt trött, så det får bli imorgon istället!

Mer respons om London-resa, tack! :)

INSPO

//lookbook.nu

NEW IN

//newyorker.de/en

Ja, gårdagen blev liksom inte riktigt som vi tänkte. När vi väl kom ut till Nacka Strand var kön till dom som hade köpt biljetter aplång, och kön till oss som inte köpt biljett var ännu längre. Så jag, Emmelie och Keno drog till Kellys. Hade tänkt dra hem i tid (läs; innan 23), men eftersom vi hade så kul vart det lite senare än tänkt.. Och idag har jag jobbat. Waduuuuuup. Köpte även jackan på bilden idag på jobbet. Jeansjacka med varmt myspys-foder, göött.

Nu ska jag ta min trötta jävla kropp (hur många bodypump-pass i veckan måste man gå på utan att få jordens träningsvärk?) och gå och sova. SOVAAA..

SWEETS.


Hej vänner! Vad gör ni denna lördag? Själv är jag ledig och har hittills vart på bodypump och käkat apgod brunch med bästa Emmelie! Chocolate chip-pancakes, jordgubbar och juice vart dä, nom nom nom. Ska slänga på mig ett ansikte nu och sen dra in till öl- och whiskeymässan! Tjihii

PARTY/SHOPPING


Fan brudisar, har en redigt bra idé. Min syster fixade ihop en mammablogg-kryssning via sin blogg som blev sjukt poppis, massa mammor åkte iväg på cruise. Och nu tänker jag.. Vore inte det en ASKUL grej att göra, fast med oss "rockbrudar" som bloggar? Och istället för kryssning - köra en weekend i typ London? VA?! Glida runt i Camden, shoppa, festa. Kostar ju ingenting att åka dit! Vad säger ni?

PICTUREFRAMES.

Laddat ner en ny app, PictureFrames, som gör att man kan göra såna här små roliga kollage! Gräjt. Här ser ni vad jag fick använda som kavel i bullbaket, man tager vad man haver.

BODY

Fasen hörrni. När jag gick i högstadiet tränade jag absolut ingenting, men kunde ändå trycka en kladdkaka om dagen (vilket jag ibland gjorde) utan att gå upp ett gram. Nu, efter en dryg vecka av halsont och ingen träning, känner jag mig som en stor blobb. Fläbbig och what not. Bättre var det när man var ung, jo jag tackar jag.

BUNNNNNNNN


Ah. Nog kan ni tro att jag bakade på kanelbullens dag. För färska, hembakade kanelbullar är något av det bästa som finns. Gick faktiskt upp extra tidigt idag, så jag kunde ta med bullarna till jobbet! Eller bullen. Pallade inte med massa formar, så jag gjorde liksom kanelbullar á la brytbröd! Gott vare, och nu har jag ont i magen.


DESPERATE HOUSEWIVES OM EN KVART, yiiiiiiiiiiiiii!!

DANS



Jag har aldrig kunnat dansa. Aldrig varit speciellt intresserad av att kunna heller.. Men när jag ser det här klippet dör jag. Har sett det säkert 50 gånger, så jävla grymma!!

TRUTH.

See no evil
Hear no evil
Speak no evil

LEO


Mina fransar växer. Mitt hår också. Känns bra.. Miau.

FALL


Hallåååååååå. Idag har jag varit i Farsta och hjälp lite lite med min systers flytt. Och igår var jag och Jonas och käkade middag på Elite Hotel Marina Tower med hans föräldrar, käkade entrecôte till varmrätt och crème brûlée till efterrätt. Så. Jävla. Gott.

Nu ska jag försöka röja lite här hemma i stökigheten. Sen glutta nån film. PÖSS