ME ME ME

Önskar att mitt liv kunde handla om, och kretsa kring, mig själv för en gångs skull. Ska fan beställa lite egoism på posten, jajjemen!

I'll take you to the candy shop

Åh, hur söta kollegor har inte jag då? När jag kom till jobbet imorse möttes jag av en godispåse med ett kuvert på. I kuvertet låg det stålar och i påsen låg det massa klubbor och en sån där tuggummirulle man alltid köpte när man var liten! Så jag har spenderat rasterna med att äta klubbor, hä hä hä. Annars hände det inte speciellt mycket idag, var ensam nästan hela dagen vilket var lite tråkigt. Blev lite thai till middag också, varken jag eller Jonas orkade laga mat. Och nu ska jag lägga en fet beställning hos Topshop, som jag fick av min kära svärmor och svärfar! Wee!!


Love you

Ahh gud. Vilken jävla fest. Tack till alla mina fina, fina vänner som kom och gjorde kvällen grym!! Idag har jag träffat lite familj och släkt för fika och diverse presenter. Och om en timme blir jag 20 år. CRAZY.

Här får ni några få bilder från igår, snodda av Carro!


26-27-28

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag tror inte nån förstår hur mycket jag längtar till helgen! Fredagen kommer att spenderas på Stockholm Inkbash med fina Emmelie, lördagen bjuder på årets jävla fest (som är en ganska big deal eftersom min pojkvän, hans band och alla tjejer är 24+, så jag har alltid varit världens minsting..) och söndagen spenderas med släkt och familj. TIIIIIIHIIIIIIII


Boys call ya hell on high heels

En grej jag blir lite förvirrad över.. Är dessa Jeffrey Campbell-skor. När folk började blogga om dom tyckte jag verkligen att dom var skitfula. Verkligen något jag aldrig skulle ta på mig, men nu tycker jag typ att dom är rätt fräna.. Typ som att jag blivit övertygad av vad folk skriver om dom. Weird.



I clean?

Ursäkta dålig uppdatering, men hela denna dag går till att preppa inför lördagens partaj. Yea, you heard me. Har tvättat, diskat, dammat, dammsugit och nu håller jag på att moppa golven! Svettiii. Fyra dagar kvar!!


Söndag

Denna dag har spenderats med mina fina bandtjejer! Vi gled omkring på söder och skulle sätta upp annonser på massa musikbutiker, men alla hade visst stängt på söndagar.. Fail. Fick upp den på Beyond Retro och några cafén i alla fall! Sen skulle vi äta lunch, men stället var för dyrt så jag åt ingenting. Det kändes i magen kan jag berätta, och när middagen var klar var jag så hungrig att jag inte kunde äta. Knasigt. Snart är det lööööööööööön!!!!!


Far too pretty to be givin' it cheap

Jag känner mig så jävla tråkig. Har inte varit ute och gjort något på evigheter, det enda jag sysselsatt mig med är att jobba, städa, köra bil och plugga. Eller ja, har varit på en födelsedagsfest och ett poolhäng för två veckor sen, men då somnade jag ju astidigt så det var ju inte mycket att hurra för. Anledningen till att jag inte gjort nåt är för att jag måste hålla i pengarna. Fick dålig lön och vill inte ta från sparkontot!! Men om sex dagar är det lön igen, sweeeet home Alabama!

Nu ska jag glo på The Perfect Storm och typ dricka upp min päron-lättdryck. Om en vecka sitter jag här hemma och har jordens jävla party, för då firar vi min 20-årsdag! Alla är fan välkomna, tjoooooooff!


POOOOO

Jag är trött. En vecka kvar till min födelsedagsfest, HIHI.

OH NO

Fan. Jag är arg.
Var hos frisören idag (fick en ny tid eftersom hon var sjuk), och fy fan. Sa att jag ville fixa utväxten och bättra på färgen i längderna eftersom den blivit matt. Det var till och med en tjej som jobbade där som hade samma färg jag ville ha, så det kändes ju bra. När färgen väl satt i kändes den lite väl mörk, såg typ svart ut, men tänkte att det säkert ändras. När frisören sköljer ur färgen säger hon "Shit, vilken knallig färg! Rött blev det i alla fall", och det var ju bra att hon sa så eftersom det är så rött jag vill ha det. MEN.. DET VAR INTE RÖTT. Det är typ den tråkigaste, fulaste hårfärgen som finns; mahogny. Brunrödbajs. Den enda färgen jag verkligen inte vill ha.

Hade kämpat för att få till min fina, röda färg och nu är det förstört. Direkt när jag kom tillbaka till Väsby sprang jag in på Moments by M (där jag tidigare färgat håret) till duktiga Lisa och bad om hjälp, men förgäves.. Det är för mörkt för att färga över och för slitet för att färga tillbaka, det enda som kan gå är att lägga en brun toning över, men det kostar 900 spänn. Det får med andra ord vänta ett bra tag.

Så, ja. Tack, okompetenta bajsfrisör för att du förstörde mitt hår..


Tisdag

JAHA. Blev ingen frisör igår, hon hade blivit sjuk.. Så jag åkte hem och softade. När Jonas kom hem stack vi ut och sprang i regnet. Jag ville inte, Jonas tvingade he he. Men det gick bra!

Idag har jag kört lite, mest övat fickparkering! Det gick förvånansvärt bra faktiskt, men då hade jag typ en halv meter i "svängrum", hehe. Är såååååå galet sugen på att ta körkortet nu, nu, nu! Men är lite chicken också, bara tanken på uppkörning får magen att bubbla.. Ohh. Men snart hoppas jag att jag är färdig.

Har för övrigt ont i halsen. Det gillar jag INTE! :(

MIAU

Håhåå, då var denna vecka avklarad! Fem arbetsdagar kvar tills mitt feta partaj!! Fyller ju nämligen 20 om två veckor (och en dag), tjiiiiihiiiii!
Imorgon ska jag till frisören, hade ett gammalt Groupon-presentkort som jag behöver använda. Min utväxt är inte nådig! Bättra på färgen måste jag också göra.. Sen ska jag tvätta, om jag hinner hem till tvättiden alltså. Men nu ska jag dricka te och sen sova, för jag är trööööött!


Fjärtigt

Asså hjälp mig the fuck out. Köpte en ny mascara för några veckor sen, för att den jag hade var slut (och inte särskilt bra heller), men vafalls.. Köpte "False Lash Effect" från Maxfactor, och den söööög. Har hört av flera att den ska vara bra, men nej.. Kan dock tänka mig att den funkar bra på folk med rätt täta fransar, men för mig, som inte bara har korta utan också rätt fjuniga fransar, blev det typ fyra spindelben liksom. Helt okej långa, men få. På den undre fransraden har jag däremot både långa och täta, så där funkade det ju bra. Vem fan har vänt upp-och-ner på mina ögon?!

Det jag vill veta med detta inlägg är vilken mascara som ger feta, långa fransar?! Hellre fethet än längd. Hehe.

Ze dress

Yiiha, idag kom min klänning! Men.. Den var rätt mycket för stor. Fanns bara i "one size" och stod att den passar XS-M, så jag körde på det. Men det var nog i sånna fall en stor M, vilket ju är för stort för min lilla XS/S-kropp. Så.. Ja. Funderade på att sy in den, men vill inte sabba den liksom. Kanske lämna in hos skräddare? Men det kan ju kosta skjortan. Kunde bett farmor, men har inte tid att åka dit och vill inte stressa henne att få den klar heller.. Hmmmm. Jaja, jag åker nog till skräddaren och frågar var det kan kosta, blir det för dyrt fixar jag själv! Snygg var den i alla fall :)



Selling them whiskey and taking their gold

Goooooooooddag, mina kära små! Jag sitter och degar i soffan, men det är jag värd. Har faktiskt varit ute och sprungit själv idag! Utan Jonas. Gick helt okej, men det är roligare när han är med. Är sjukt sugen på pannkakor, men orkar inte göra hah..

Igår körde jag bil med pappsi, och sen åkte jag till mammas jobb för att diskutera min födelsedag. Sen började det bajsregna, så jag var fast där i över två timmar. Hähä. Sen spenderades kvällen hos Celina med lite pyssel! Gjorde en liten grej som ni kanske får se snart.. Hehehee..


Van Halen, mysigaste tishan jag har i garderoben!



Hah, denna bild sitter på mammas jobb, fräsig bebis-Mandy! How old? Vet ej! :)


"Stick du stygga spindel, för du finns inte!"

.. som Alfons Åberg skulle sagt. Fast spöke. Fast jag säger hellre spindel.. Okej då, spöke också. Imorse när jag skulle låsa dörren efter mig satt det nämligen en fet, långbent jävel på brevlådan, som sitter precis brevid dörren. Om bara några veckor kommer det krylla av dom runt hela lägenheten. Såhär glad är jag för det:


Försviiiiiinn, ni får inte va här!!! Finns det nån spray man kan spraya på väggarna så dom inte vill va där?

If you can deliver my frog John Miles

Hahah, blev nyss påmind om den här fyndiga videon!
Det är alltså min pojkis band när dom var med i mello för snart tre år sen. Fast inte den riktiga låten då.. Såklart.





Hahahaha

Birthdaydress ... ?


CANON

Den här skulle jag kunna tänka mig att få i födelsedagspresent, ja!

Har iofs redan en digitalkamera, men den är inte asbra.. Är så galet sugen på denna så gahhhhh. Men dyr! :(

 


As I recall it was a horror film

God morgon/eftermiddag på er! Igår var soft, åkte inte in till stan men var inte hemma heller. Efter jobbet stack jag hem snabbt och bytte om, sen åkte jag, Jonas, Eric och Erik till Märsta och softade. Grillade lite korv, drack lite vin! Stina kom och joinade senare på kvällen, myspys! Jag däckade dock vid 12-tiden (av trötthet, inte av fylla!) medans dom andra var uppe några timmar till.


Korv

 


Ketchup

 


Hammock


Idag är jag seg. Och arg. På vissa människor.. Kryptiska tjejen. Är även sjukt jävla glad över händelser på jobbet, men vill inte säga nåt. Jinx it liksom. Nu har jag precis gjort klar en korvgryta som jag inte ska äta, ska grädda pannkisar för det är jag sugen på! Hi hi

Sicken fredag!

Sjukt bra dag idag faktiskt! Åkte in till stan med bästa Carro, hon hade (vad jag förmodar) en del födelsedagspengar att spendera. Tanken var att jag skulle fylla i min tatuering sen, men det visade sig att min tatuerare blitt sjuuuk.. Så det får skjutas upp ett tag! Hade det i alla fall sjukt trevligt, köpte inte en enda sak och det var ju tur det! Eller jo, en frapino. Men inga kläder. Måste hålla i pengarna nu, speciellt eftersom jag köpte en födelsedagspresent till mig själv.. Ska åka båååt!! CLOSE UP! Med tre goa karlar :)

Anyways, när jag kom hem klämde jag i mig en macka, sen kom Jonas hem och vi drog ut på en jogg. Jajjemen, kör stenhårt på detta nu! Var så sjukt mycket lättare än förra gången faktiskt, jäkligt bra. Nu sitter jag i soffan och äter lite morot, är dock fortfarande mätt efter en fet middag. Grillat med hemmagjord bea, det ni! Imorgon jobbar jag heldag, sen kanske göra nåt? Fast nä, hålla i pengar var det ju.. Eller?


"Hmmm.."



Fin babe! <3

Onsdag

Idag har jag haft cp-ont i mina höfter efter gårdagens joggingtur. Stört! Har även kört bil och ätit middag hos pappis, mys mys. Sen åkte jag hem på dirren och nu sitter jag här. And that's about it. Imorgon skulle jag börjat jobba 13, men behövdes vid öppning så det blir en heldag! YIIHI.


Will you be my sugar rush?

Holy crappadooodi vad sugen jag är på godis, fett och socker och aaaahhhhh.. Tidigare idag var jag och Jonas ute och joggade lite och det var så sjuuukt jobbigt. Men är stolt över mig själv, för jag HATAR att jogga.. Så jag vill inte förstöra det med att köpa massa godis. Det och att jag verkligen ska försöka att inte äta godis på vardagar!!! But still.. Sockeeeeer......




Självplågeri, haha! Kan ju tillägga att sex gurkstavar inte gjorde det bättre.

Make my tattoos melt in the heat

26-27-28 augusti är det Stockholm Inkbash. Jag funtar på att dra dit på fredagen, på lördag har jag fetfest för mig själv! 20 år och gammal. Hahaaaaaaaa. Här kommer lite inspiration så länge!