SPLIT YOUR LIP

Sitter och lyssnar på Hardcore Superstars nya skiva, Split Your Lip. Den släpptes i fredags men jag har inte köpt den än, så Spotify får duga än så länge!

FAN va bra dom är! Månadens jävla craving..




Idag

PHEEW, jävlar alltså! Idag var jag och Stina på gymet och körde ett pass som heter Easy Line & Cykel ... Fyyyyyfan va det var jobbigt!!! Passet är liksom halva spinning, halva cirkelfys. Skitbra träning, men vi va helt slut efter haha! Kommer definitivt köra det igen :)
När vi bytt om efter gick vi ner till Coop och handlade lite, sen åkte jag hem och åt lite gröt och duschade. Nu har jag suttit och slappat sen dess, men det är jag värd ;) Ska komma igång med träningen ordentligt nu så jag känner mig frisk, pigg och bekväm med mig själv!

NU KÖR VI!



Bullbak!

Hallå hallå! Har varit jättetrött hela helgen, vet inte varför.. Eller, ja. I fredags och lördags jobbade jag ju, sen drog jag ut med Nelly och Saro efter jobbet i lördags också. Tog sista tåget hem och på söndagen åkte jag till syster för att fira mitt fina lilla gudbarn som fyllde två år i onsdags! En riktig sötfis är hon, min lilla Minna :) och Love såklart! Mysiga bebisar.
Efter det gick jag och mamma hem, slängde in massa saker i bilen och brände ut till Väsby där Jonas föräldrar hostade första advent-fika! Vi stannade inte så länge då båda va aströtta, så vi åkte hem till oss och jag gjorde pizza medans mamma och Jonas fixade med julpynt :) Så nu har vi det sjuukt mysigt här hemma!

Idag har vi bakat lussebullar här hemma! Första gången jag gjorde det själv från scratch, det har alltid varit någon annan som gjort degen, jag har bara rullat bullarna. Men nu gjorde jag degen helt själv!! Nästan, Jonas hjälpte ju såklart.


Tre av dom fyra plåtarna!



Lussebullar! Eller katter eller kusar eller vafan folk säger haha.



Stjärnorna som hänger i vårat vardagsrumsfönster :)



Nu är Jonas påväg hem från träningen i alla fall, så jag ska fixa lite käk. Sen blir det fotboll på "den lokala puben", haha! Puss och kram!



Sa-u-ay

Hallå! Sitter nu på tåget, påväg hem efter en kort jobbdag :) igår sov jag hos mamma, och när jag kom hem hade hon en kompis där som lagade SVINGOD mat! Åt så jag dog, sen tog jag en dusch och sen däckade jag mer eller mindre. Trött brud.

Min tatuering håller ju på att läka nu så den tappar färg, eller rättare sagt skorpor. Och det kliar. Blaaaahhh! När man smörjer in losnar det färg och ba blä.. Stavas det så förresten? Losnar? Haha, konstigt ord.. Lossnar? Äh vafan. Nu blir det i alla fall hem till min bakfulla pojkvän, middag och sen träffa Nelly och Saro om jag orkar! Puusssss

Fredag

Glömde att nämna att jag hittade en skitsnygg jumpsuit på H&M igår! Tyvärr satt den inge bra på mig :( men jag vill fan ha en jävla jumpsuit!!!!



Tatueringen kliar så mycket så jag dör snart kanske..............



Of course ...

Hejhej alla! Nu har det blitt dåligt med bloggandet, men jag har ju inte varit hemma sen i tisdags morgon :) efter jobbet igår så åkte jag och sov hos mamma för - surprise surprise - min chef behövde mig idag också. Egentligen 9-15, men eftersom jag hade tandläkartid kl två inne i stan så kunde jag bara jobba till halv ett. Så det gjorde jag! Och preciiis när jag skulle åka in mot stan så kommer min chef och säger att - surprise surprise igen - hon behöver mig imorgon. Såå det blir ett till åtta-timmarspass igen denna vecka, imorgon 11-19! Det är väl rätt bra ändå, mer pengar att köpa julklappar för! :) och så fick jag ett mess igårkväll om jobb på lördag, fast på maten. Så 11:30-16 på lördag alltså, dvs 100% OB! Bra grej!

Hade för övrigt inga hål i tänderna, bara lite tandsten! GRYMT eftersom jag verkligen hatar att borra.. Träffade också Signe, en gammal vän, och käkade lunch på Wayne's! Trevligt trevligt. Sen blev det hem hem hem, göra kyckling-fajitas och sen slappa loss, därav ingen riktig bloggupdate utan denna iPhone-variant :p

Nu SOVA!!!! Pussss

Moster Mandy

Yo yiggety. Sitter just nu på bussen, påväg till jobbet (Coop alltså) och är dödstrött. Var ju barnvakt igår eftersom Johannas Jonas är borta i Finland. Skulle egentligen vara kvar tills typ åtta ikväll då Minna ska sova, men när min chef ringde och frågade om jag kunde jobba var jag mer eller mindre tvungen att tacka ja eftersom jag knappt fått jobba alls den här månaden. Så nu har jag jättedåligt samvete och känner mig som ett stort asshole helt enkelt. Well well.. Jobbar till fem ikväll, får se om jag orkar skriva mer efter det. Poooss

Nu jävlar!

Idag har jag inte gjort asmycket, men det har ändå hänt en hel del!
Försökte parvla mig upp vid nio, gick inte så bra.. Men strax efter 10 kom jag upp och Jonas snoozade till typ halv 11. Vi käkade frukost och jag satte mig vid datorn och sökte jobb, som vanligt.. Sen kom jag på att Jonas lovat mig att hjälpa till att programmera lite trummor på en låt, så han satte sig och fixade och donade och sen friskade han upp mitt minne eftersom jag inte suttit med Cubase på säkert två år. Han gjorde början på låten, vid tvåtiden käkade vi ravve och sen drog han ner till repan. Men, precis innan han drog ringde min telefon.. Jonas tar upp den och säger "ringer nån från Väsby?", jag fattade ingenting. Men när jag svarade kopplade jag på dirren, det var från ett av jobben jag sökt tidigare under dagen! Som dessutom är på heltid, nere i Väsby centrum!! Det är på Specsavers, vilken kanske inte är värsta drömjobbet för min del, men jag måste ju verkligen ha ett jobb som ger lite mer än Coop och som dessutom är närmare, vilket detta verkligen är! Så imorgon ska jag vara där runt 10 och prata lite, får se hur det går.. :)

Sen fortsatte jag med låten under dagen, det tar ett tag att få in trummor för mig haha.. Och inte många timmar efter det första samtalet ringde det igen, från ett jobb jag sökte igår! Det var från nåt slags bemanningsföretag och hon skulle skicka mejl och sms och vad det nu var, men jag har inte fått nåt så vi får se hur det blir med det :p och sen så ringde min chef på Coop och ville att jag skulle jobba imorgon, men det går ju inte.. Ska ju vara barnvakt åt min fina Minna och det måste få gå före! Synd dock att det var just imorgon, behöver ju jobb..

Har klippt mitt eget hår också. Hah! Jajajaja, nu ska jag snart hoppa i säng! Pusselipuss



Stuffs

Hallå hallå och god morgon?
Varför kan man inte gå upp tidigt av sig själv? Eller alltså.. Jag måste ställa klockan på 10, men jag kan fortfarande inte gå upp då! Vill ju kunna gå upp typ åtta på vardagar, bara för att jag inte har jobb vill jag ju inte sova bort hela dagen liksom. Och tro mig, jag söker massa jobb. Varje dag. Får inte ett enda jävla napp!! Sucky, sucky..

Är för övrigt med och tävlar om min dreamring från Guldfynd by Kenza!



Hur snygg?! (bild lånad från Guldfynd.se)
Well, nu blire frukost!



TATTOO

Här kommer en bild på min fina tatuering!


Tack Marie!



Tattad!!

Yaaay, idag åkte jag och Tessie till Marie och jag la mig under nålen i fem timmar :) är så jävla nöjd!! Men fan.. Det gjorde jättejättejätteont. Verkligen sjukt ont! Och nu är jag så himla trött så jag orkar inte skriva mer haha.. Imorgon ska jag till mamma och hjälpa henne att skruva ihop en byrå, och äta lite middag. Hörs mer då!



Goder!

Nu är jag hemma igen efter en sjukt trevlig fest med massa goa människor :) Kul också att alla tagit temat på allvar, det trodde jag faktiskt inte! Alla snubbar hade mustasch och kostym och alla tjejer hade "sekreterar-look"! Jag fegade ur i sista sekund och körde (som jag visade förut) på linne istället för skjorta eftersom jag inte trodde att nån skulle köra på liksom. Det sög, men det blev bra ändå! Gick hem tidigt eftersom jag ska upp och tatueras imorgon, men jag lämnade Jonas där så han får leka lite till ;)

Haha, en kul grej var att några av oss (jag, Celina, Natalie och Dave) körde massa olika danser, typ Macarena och en dans som uppfanns på Peace & Love i år till We no speak Americano! Men också den här godingen, kommer ni ihåg den? :)


Nu säger jag goder natt för mig, puss på er!



Seeyahh

Nu drar jag ner till studion för lite paaarty! Här är en sjukt dålig bild på min outfit:


Strumpbyxor från Lindex, shorts från Gina, linne från
Zara och spetstopp från Bikbok. + lite ringar från Cocoo.se!



Crappedy crap..

Fan. Skorna va skitfula, såg plastiga ut och ba bläää! Så jag spenderade hela resan till jobbet igår med att leta efter ett par äkta.. Alltså inte äkta Acne, men i äkta skinn, för de på Scorett är helt fett jävla slutsålda i storlek 36/37. Och jag hittade dom! Lika dana säljs på Nilson!! Lycka, kan jag säga! MEN, dom är dyra.. 1299 kr går dom på, och frågan är ju om jag har råd att punga ut det nu när jag betalar hyra och allt. Så ja, vi får se. Tatueringstiden är dessutom flyttad tills imorgon, så hur mycket den kostar spelar också roll! Så ja, vi får se .............. VILL HA.

Nu sitter jag här hemma i Väsby och ska snart äta middag, blev ingen lunch idag så jag är dödshungrig! Köpte färska kycklingklubbor så dom har Jonas kryddat upp och slängt in i ugnen, snart ska jag göra sallad till. Senare ikväll blir det lite feeeest! .. med mustasch-tema ;p Ha! Hörs senare vettja!





Yeehaaw!

YES! Ringde till Scorett i Sollentuna nyss, och dom hade flera exemplar i min storlek kvar! Så snart åker jag dit och blir ett par skor rikare :) Förmodligen. Sen jobb som sagt. Sen hem. Och imorgon blir det fest i studion med diverse teman haha! På lördag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, på söndag ska jag till mamma och äta middag och på måndag blire TATTOO-TIME! Vad det blir får ni se när det är klart ..


Kille som tatuerade in min mun i somras.


Nu ska jag relaxa lite, har ont i magen :( Puss!




God natt!

Hiya! Nu ligger jag i sängen och iPhone-bloggar, kom hem typ prick nio, precis i tid till Grey's Anatomy! Filmen var grym såklart, hade inte väntat mig nåt annat.. Lite busy dock! Alltså, det hände mycket saker hela tiden, men what evs!

Angående skorna i föregående inlägg så skulle tjejen som sålde dom möta upp en köpare idag, såklart.. Too bad. MEN hon sa att dom fortfarande finns i butik! Så imorgon ska jag ringa runt till alla Scorett i Stockholm och kolla om dom har ett par i min size! Sen blir det jobb 16-21. God natt och hejdå så länge!

Åh. Herre. Gud.

Wakka wakka!! Har hittat ett par skor som är så jäää-äääääääävla snygga!! Acne's Pistol Short! Fast inte orginalet, utan en kopia som fanns på Scorett förut.. Förut. Har dock hittat dom på Blocket för 500 spänn, vilket är ett litet pris att betala för drömskorna! Har mejlat tjejen som säljer dom, hoppas dom finns kvar. Då kan jag dö lycklig. Nästan!


Ge mig ..........

 


Att spendera .. Eller att inte spendera ..

Har kollat på lite kläder idag online, som det brukar bli när jag fått lön. Skillnaden mot mina tidigare löner är att en del av denna nu måste gå till hyra och räkningar, vilket inte känns askul. Fast jo, lite kul känns det ändå! Att jag betalar hyra innebär ju att jag äger halva lägenheten liksom. Eller okej, det är en hyresrätt.. Men jag äger rätten att bo här iaf, he he ;p Plus att det inte är några jättesummor direkt, så det ska nog gå finnemang även med min låga inkomst!

Det jag egentligen ville ta upp var ett par shorts. Paljettshorts. Rosa. Och höga i midjan. Är det snyggt? Eller blir det bara "whaaaaaat?!"-faktor? Har inte bestämt mig än..


Och där är dom! Kommer från Topshop men hittade dom på Tradera för en liten slant! Men som sagt, har inte bestämt mig om jag tycker att dom är snygga eller fula än.. Eller om jag kan ha dom liksom, om jag kan "bära upp dom" som man så fint säger.

Och en grej till; jag har bytt ut alla kategorier i bloggen nu! Börjar från scratch så att säga. Igen. Ehhhe.. Jag göre ba! Snart sova, så puss och god natt!



en liten update

nu sitter jag vid min dator och kan äntligen skriva fo real!
i onsdags kom mina fina växjöingar till stockholm för att se AIRBOURNE!! hade längtat efter den dagen så sjuukt länge, men tyvärr mådde jag piss. hade gjort det i flera dagar och tvekade lite om jag skulle haka på eller inte.. men jag valde tillslut att följa med. tur det, för det var faaaan en grym jävla spelning! plus att vi fick komma backstage efter då moa och filippa träffat snubbarna förut. gryyyyymt vare!


backstage på tyrol! jag, moa, filippa, sigge och luvan.



just nu sitter jag och glor på simpsons, jonas är nere i replokalen och softar. jag har kollat lite på klänningar och hittat en som är så jääävla snygg! nyårsklänning deluxe alltså.. vill verkligen ha den, men den kostar 699 kr. buuhuu.. kanske ska slå till ändå, men har inte riiiiktigt bestämt mig. får se! imorgon blir det som sagt var harry potter och på torsdag jobb 16-21! kanske kan klämma in en tatueringstid med mary-fläry på fredag innan fest i studion.. moahahahaaa.. nu måste jag kissa. puss!



en vanlig måndag

hej bloggen och mina typ.. två läsare.

nu har jag inte skrivit sen innan england såg jag! det orkar jag inte skriva om nu dock, sitter och iphone-bloggar.. what evs. har iaf varit och jobbat 15-20 idag! trodde det var till 21, men när jag kom till jobbet så stod det till 20 på schemat! skööööönt.. så nu sitter jag på tåget hem! ja, TÅGET. HEM. har nämligen flyttat hem till jonas, I VÄSBY! tadaa. känns hur bra som helst än så länge :) vuxen nuuu.

nåt annat som hänt? nja, försöker snappa upp så många jobbtillfällen som möjligt typ.. ska se harry potter på onsdag. sånt.. kanske kommer på nåt mer att skriva om när jag kommit hem! wöö. puss.