THAILAND PART III

Och så kom dagen då vi åkte till Lanta! När vi klev av båten blev vi attackerade av taxichaffisar, hotellgubbar och vetefan vad.. Men vi åkte med nån dude till ett hotell vi kollat på, som tyvärr var fullt.. Så han tog oss till ett annat, billigare alternativ precis på Long Beach, stranden vi valde att bo vid. Inte världens lyxigaste ställe men absolut värt, för dom hade (enligt mig) den bästa frukosten! Nom nom. Det låg också massa restauranger längs med stranden, så det var mysigt.


Annars finns det väl inte så mycket mer att säga.. Fanns typ inget annat att göra än att sola och bada. Och dricka drinkar...
 

... Så efter två nätter drog vi vidare igen, till Ao Nang!

Vi hade redan innan spanat in ett hotell som verkade soft, så vi drog direkt dit. Tyvärr fanns det inga dubbelrum kvar, utan bara så kallade "poolside villas", som var lite dyrare. Men efter många om och men så bestämde vi oss för att köra på dom ändå! Det var liksom en trappa från altanen ner i poolen. Så. Sjukt. Soft.
Vi gjorde inte asmycket i Ao Nang faktiskt. Ville mest chilla ner, softa och njuta av solen! Så det blev rätt mycket poolhäng. Dels för att hotellet var så soft och dels för att stranden var så.. Osoft.


En dag tog vi dock en båttur ut till massa öar, som den vi tog på Phi Phi fast med speedboat istället för longboat. Vädret var lite sådär, halvmulet men ändå varmt såklart. Provade även på att snorkla precis utanför Chicken Island. WOOOOOOOW, vilken grej! Massa Nemo-fiskar + vänner som ser roliga ut i cyklop = skrattattack på djupt vatten. Så jävla roligt!


Och så ja, vi åt god mat och shoppade och chillade och hade det allmänt jävla bra. Sista natten spenderades i Bang Tao igen då transfern till flyget gick därifrån.. Can I go back now pliz? Och nu har vi varit hemma i tre veckor.. Blekfis redan.
Jaja, nu får ni inga mer Thailand-inlägg, det är jobbigt! Haha, puss.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback