THAILAND PART II

När vi gick upp på morgonen dag fyra märkte vi att det var lite mulet, men med tanke på att vi skulle spendera tid på att ta oss till Phi Phi så var det inget vi oroade oss över. Vi blev plockade på hotellet efter frullen och körda ner till hamnen där vi hoppade på en rätt fräsch båt med filmvisning (Avatar) och alldeles för kall AC.. menmen. Gick väldigt fort tyckte jag, och när vi väl kom av båten var det sånt jääävla väder!! Solen sken och det var pissvarmt. Hotellet hade vi bokat redan på båten, så det var bara att knata dit. Har ni varit på Phi Phi vet ni att man går vart man än ska, och att det är typ en labyrint av butiker och restauranger. Vårat hotell låg längst bort, men verkade vara ett av dom finaste som fanns där. Det var typ som att allt låg på vatten, med trägångar mellan alla bungalows/hus och poolen, supermysigt! Vi checkade in på en gång, drog till rummen, svidade om och la oss vid poolen i några timmar. Svetten ba raaaaaaaaaaaaann..
 
 
På lördagen drog vi ut på en liten båttur mellan öarna vid Phi Phi, vilket var heeelt fantastiskt. Hade så tur med vädret och allt var bara.. GAHHH. Varför är jag inte där nu? Vi badade, snorklade och stannade en timme på Maya Bay, en helt sjukt fin strand som tyvärr var proppad med turister. Men a, fin som sagt. Sanden var som mjöl, mmmmmmmmmmm.
 
 
Från början var tanken att vi bara skulle stanna två nätter, men efter lördagens utflykt bestämde vi oss för att stanna en natt till. Så söndagen spenderades med att slappa slappa slappaaaaa. SLAPPA! Vid poolen då, för tyvärr var inte stranden så lockande.. Den kantas av barer som på kvällarna såklart fylls av turister som festar loss, vilket gör att vattnet inte är så fräscht. Men som tur var hade vi ju en bra pool på hotellet.
 
 
Det vart lite diskussioner om vart vi skulle åka efter Phi Phi, men efter mycket om och men bestämde vi oss för Lanta! Måste ändå säga att Phi Phi var mitt favoritställe.. Synd på stranden, men vill man verkligen bada vid en strand kan man ju alltid åka på en sån där båttur för typ 100 spänn (inkl. frukost och lunch), so it's all gooood!
 
Puss så länge!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback